VeRDe Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Είμαι κάτοχος χρεωστικής κάρτας από την Winbank Πειραιώς την γνωστή weBuy. Δυστυχώς μέσα σε όλα τα όμορφα που συμβαίνουν σε αυτό το κράτος και μιας και οι τράπεζες δε μας έχουν γδύσει αρκετά, αποφάσισε να αυξήσει την προμήθεια 100% βάζοντας ελάχιστο πλαφόν το ληστρικό ποσό των 2€. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει άλλη τράπεζα που να προσφέρει χρεωστική κάρτα για αγορές πχ μέσω paypal;; Ποια είναι και τι χρεώσεις έχουν;;
marios32 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Με ενδιαφέρει και εμένα κάτι τέτοιο. Μια λίστα με τιμές θα ήταν ιδανική.
kiriakos123 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Εγώ έχω μια χρεωστική απο την eurobank και σε κάθε κατάθεση κρατάνε 1€.
flo1 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Βγαλε VISA ELECTRON απο την τραπεζα Κυπρου, δεν υπαρχει χρεωση
Ntinaras Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 παιδια μη λετε ασυναρτησιες η χρεωστικη της πειραιως δεν εχει καμια προμηθεια. η webuy ειναι ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΝΗ
VeRDe Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 παιδια μη λετε ασυναρτησιες η χρεωστικη της πειραιως δεν εχει καμια προμηθεια. η webuy ειναι ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ναι και κάθε φορά που την φορτίζεις σε χρεώνει 1€ μέχρι τα 100€ και τώρα το έκανε 2€. Λες να μην ξέρω τι πληρώνω;;
isay Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 ναι και κάθε φορά που την φορτίζεις σε χρεώνει 1€ μέχρι τα 100€ και τώρα το έκανε 2€. Λες να μην ξέρω τι πληρώνω;; O ntinaras διευκρινίζει οτι η webbuy ειναι προπληρωμένη και οχι χρεωστική. H προπληρωμένες έχουν κερατιάτικα σε κάθε "γέμισμα" , ενώ οι χρεωστικές δεν εχουν γιατί δεν τις γεμίζεις. Οι 4 κύριες κατηγορίες καρτών ειναι «πιστωτική»,«χρεωστική»,«προπληρωμένη/gift»,«μετρητών/cashpoint»
newtech Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 O ntinaras διευκρινίζει οτι η webbuy ειναι προπληρωμένη και οχι χρεωστική. H προπληρωμένες έχουν κερατιάτικα σε κάθε "γέμισμα" , ενώ οι χρεωστικές δεν εχουν γιατί δεν τις γεμίζεις. Οι 4 κύριες κατηγορίες καρτών ειναι «πιστωτική»,«χρεωστική»,«προπληρωμένη/gift»,«μετρητών/cashpoint» Σωστος.. Ανοιξε λογαριασμο στην ALPHABANK βγαλε μια χρεωστικη (ELECTRON VISA) και ειναι ολα ΔΩΡΕΑΝ!
isay Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Σωστος.. Ανοιξε λογαριασμο στην ALPHABANK βγαλε μια χρεωστικη (ELECTRON VISA) και ειναι ολα ΔΩΡΕΑΝ! Απορία: Η alpha σταμάτησε να χρεώνει «έξοδα λογαριασμού» (στη λαϊκή «κερατιάτικα») για υπολοιπο λογαριασμού κάτω απο 300 ευρώ; Ήταν ο βασικός λόγος που έφυγα πριν απο χρόνια από την Alpha και πήγα στην Πειραιώς.
Ntinaras Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Λες να μην ξέρω τι πληρώνω;; οχι.δε ξερεις.
VeRDe Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 οχι.δε ξερεις. Στα πόσα quote καταλαβαίνεις ότι αναφέρομαι στην webuy;; Βγαλε VISA ELECTRON απο την τραπεζα Κυπρου, δεν υπαρχει χρεωση Έχει συνδρομή.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.