Προς το περιεχόμενο

Χρεωστικές κάρτες για eBay κ.α.

VeRDe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι κάτοχος χρεωστικής κάρτας από την Winbank Πειραιώς την γνωστή weBuy.

Δυστυχώς μέσα σε όλα τα όμορφα που συμβαίνουν σε αυτό το κράτος και μιας και οι τράπεζες δε μας έχουν γδύσει αρκετά, αποφάσισε να αυξήσει την προμήθεια 100% βάζοντας ελάχιστο πλαφόν το ληστρικό ποσό των 2€.

Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει άλλη τράπεζα που να προσφέρει χρεωστική κάρτα για αγορές πχ μέσω paypal;;

Ποια είναι και τι χρεώσεις έχουν;;

Δημοσ.

παιδια μη λετε ασυναρτησιες

η χρεωστικη της πειραιως δεν εχει καμια προμηθεια.

η webuy ειναι ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΝΗ

Δημοσ.

παιδια μη λετε ασυναρτησιες

η χρεωστικη της πειραιως δεν εχει καμια προμηθεια.

η webuy ειναι ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΝΗ

ναι και κάθε φορά που την φορτίζεις σε χρεώνει 1€ μέχρι τα 100€ και τώρα το έκανε 2€.

Λες να μην ξέρω τι πληρώνω;;

Δημοσ.

ναι και κάθε φορά που την φορτίζεις σε χρεώνει 1€ μέχρι τα 100€ και τώρα το έκανε 2€.

Λες να μην ξέρω τι πληρώνω;;

O ntinaras διευκρινίζει οτι η webbuy ειναι προπληρωμένη και οχι χρεωστική. H προπληρωμένες έχουν κερατιάτικα σε κάθε "γέμισμα" , ενώ οι χρεωστικές δεν εχουν γιατί δεν τις γεμίζεις. Οι 4 κύριες κατηγορίες καρτών ειναι «πιστωτική»,«χρεωστική»,«προπληρωμένη/gift»,«μετρητών/cashpoint»

Δημοσ.

O ntinaras διευκρινίζει οτι η webbuy ειναι προπληρωμένη και οχι χρεωστική. H προπληρωμένες έχουν κερατιάτικα σε κάθε "γέμισμα" , ενώ οι χρεωστικές δεν εχουν γιατί δεν τις γεμίζεις. Οι 4 κύριες κατηγορίες καρτών ειναι «πιστωτική»,«χρεωστική»,«προπληρωμένη/gift»,«μετρητών/cashpoint»

Σωστος..

Ανοιξε λογαριασμο στην ALPHABANK βγαλε μια χρεωστικη (ELECTRON VISA) και ειναι ολα ΔΩΡΕΑΝ!

Δημοσ.

Σωστος..

Ανοιξε λογαριασμο στην ALPHABANK βγαλε μια χρεωστικη (ELECTRON VISA) και ειναι ολα ΔΩΡΕΑΝ!

Απορία:

Η alpha σταμάτησε να χρεώνει «έξοδα λογαριασμού» (στη λαϊκή «κερατιάτικα») για υπολοιπο λογαριασμού κάτω απο 300 ευρώ; Ήταν ο βασικός λόγος που έφυγα πριν απο χρόνια από την Alpha και πήγα στην Πειραιώς.

Δημοσ.

οχι.δε ξερεις.

Στα πόσα quote καταλαβαίνεις ότι αναφέρομαι στην webuy;;

Βγαλε VISA ELECTRON απο την τραπεζα Κυπρου, δεν υπαρχει χρεωση

Έχει συνδρομή.....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...