Προς το περιεχόμενο

Crazy Sundays

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βλεπωντας την σελιδα τους.. βλεπω απο τωρα οτι εχουν πρωιοντα με παραδωση σε 10 μερες+

Συγνώμη αλλα ειναι απαράδεκτο και θα πω το γιατι.

Εχω σε παραγγελία

http://www.e-shop.gr/show_main.phtml?id=TLS.230000

εδω κ 3 βδομάδες... ελεγε σε 4-5 μερες... σε εμαιλ δεν μου απαντανε παρα μονο σε 1 μου ειπαν.. θα αργισει!!!!!!

Αναξιόπιστο τελείως. Περαν του οτι πλεον οι προσφορές ΔΕΝ ειναι προσφορες.. αν κανουν κ 1 μηνα να της φερουν.. κλαφτα!

Δημοσ.

Εχουν γινει εκατομμυρια συζητησεις οσο αναφορα το e-shop και τα αποθεματα του.

Παει για φουντο, οποτε δεν αγοραζουμε απο εκει γιατι θα μας ερθει του Saint Ποτε.

Δημοσ.

Είναι χαμηλής ποιότητας το τροφοδοτικό.

Απαραίτητα βύσματα δεν ξέρω αν έχει. Ανταπτοράκια υπάρχουν πάντως.

Πολλές φορές η συσκευασία της ίδιας της κάρτας γραφικών τα περιέχει.

Δημοσ.

Παει για φουντο, οποτε δεν αγοραζουμε απο εκει γιατι θα μας ερθει του Saint Ποτε.

Κοίτα με αυτό το σκεπτικό αν δεν αγοράζει κανείς λογικά θα κλείσει. Δεν είναι της φύσης μου να υποστηρίζω κάποιο κατάστημα (άλλωστε οι αγορές που έχω κάνει από eshop δεν είναι και πολλές) αλλά δεν μου αρέσει η ισοπέδωση. Προσωπικά άκουγα διάφορα για το service του eshop. Γι αυτό και προτιμούσα προϊόντα που ήξερα πώς δεν έχουν φόβο για πρόβλημα.Το καλοκαίρι πήρα 1 δίσκο Sasmsung 2TB F4 ο οποίος και είχε πρόβλημα.Μου κόπηκαν τα γόνατα γνωρίζωντας πώς θα μπλέξω με το service. Τελικά μέσα σε 24 ώρες ο δίσκος αντικαταστάθηκε!!!

Για τιμές είναι επιλογή του κάθε καταστηματάρχη να πουλάει σε ότι τιμές θέλει αλλά και οι καταναλωτές δεν είναι πρόβατα να ψωνίζουν. Αλλά σαν κατάστημα είναι πολύ εξυπηρετικό για πόλεις που δεν έχουν καταστήματα αυτού του είδους και το σημαντικότερο δεν χρεώνουν μεταφορικά.

Δημοσ.

Καθένας λέει τη γνώμη του για τα καταστήματα ανάλογα με την εμπειρία του και τα συμφέροντά του. Από το e-shop είχα πάρει χαλασμένο κινητό και λόγω DOA μου έδωσαν τα λεφτά μου πίσω αμέσως. Το Get It Now που πήρε και βραβείο εξυπηρέτησης μου έστειλε παιχνίδι σε τρεις ημέρες ενώ φίλος που το παραγγείλαμε ταυτόχρονα έκανε σχεδόν ένα μήνα να το παραλάβει. Όπως λέει ο προηγούμενος είναι ευθύνη του καταναλωτή να κάνει τις επιλογές, κάτι που δυστυχώς δεν έχει μάθει ο Έλληνας.

Αυτό όμως είναι γενική συζήτηση, για τη συγκεκριμένη Crazy Sunday (καλό είναι μπει ημερομηνία στον τίτλο) υπάρχει κάποιο σχόλιο; Το τροφοδοτικό ελάφι είναι μάπα για 27€ τελικά;

Δημοσ.

Αυτό το τροφοδοτικό τι λέει;

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.663429&sid=1

Σηκώνει νέες κάρτες γραφικών; Είμαι άσχετος από τροφοδοτικά, έχει αυτό τα απαραίτητα βύσματα;

αυτο το τροφοδοτικο μην το παρεις βαλε κατι παραπανω και παρε κανενα αλλο αυτο το psu ειναι γνωστο ως καμικαζι εαν δε κανω λαθος

Δημοσ.

Βλεπωντας την σελιδα τους.. βλεπω απο τωρα οτι εχουν πρωιοντα με παραδωση σε 10 μερες+

Συγνώμη αλλα ειναι απαράδεκτο και θα πω το γιατι.

Εχω σε παραγγελία

http://www.e-shop.gr/show_main.phtml?id=TLS.230000

εδω κ 3 βδομάδες... ελεγε σε 4-5 μερες... σε εμαιλ δεν μου απαντανε παρα μονο σε 1 μου ειπαν.. θα αργισει!!!!!!

Αναξιόπιστο τελείως. Περαν του οτι πλεον οι προσφορές ΔΕΝ ειναι προσφορες.. αν κανουν κ 1 μηνα να της φερουν.. κλαφτα!

Προφανως εχουν προβλημα με καποιους προμηθευτες λογω πιστωσης/πληρωμων. Δεν ισχυει σε όλα τα προιόντα αυτό.

Πριν κανα μηνα ειχα παραγγειλει κατι προιοντα σε προσφορες κ μαζι εβαλα κ ενα εργαλειο. Η παραγγελια αργουσε πολυ κ οταν μιλησα μαζι τους μου ειπαν οτι περιμενουν το εργαλειο ακομη... τους ειπα να το βγαλουν κ η παραγγελια ηρθε κανονικα.

(Αν επειγεσαι για τον φυσητηρα, ακυρωσε τον).

Κοίτα με αυτό το σκεπτικό αν δεν αγοράζει κανείς λογικά θα κλείσει. Δεν είναι της φύσης μου να υποστηρίζω κάποιο κατάστημα (άλλωστε οι αγορές που έχω κάνει από eshop δεν είναι και πολλές) αλλά δεν μου αρέσει η ισοπέδωση. Προσωπικά άκουγα διάφορα για το service του eshop. Γι αυτό και προτιμούσα προϊόντα που ήξερα πώς δεν έχουν φόβο για πρόβλημα.Το καλοκαίρι πήρα 1 δίσκο Sasmsung 2TB F4 ο οποίος και είχε πρόβλημα.Μου κόπηκαν τα γόνατα γνωρίζωντας πώς θα μπλέξω με το service. Τελικά μέσα σε 24 ώρες ο δίσκος αντικαταστάθηκε!!!

Για τιμές είναι επιλογή του κάθε καταστηματάρχη να πουλάει σε ότι τιμές θέλει αλλά και οι καταναλωτές δεν είναι πρόβατα να ψωνίζουν. Αλλά σαν κατάστημα είναι πολύ εξυπηρετικό για πόλεις που δεν έχουν καταστήματα αυτού του είδους και το σημαντικότερο δεν χρεώνουν μεταφορικά.

Γεια σου φίλτατε,

Συχνά το σερβις εχει να κανει με τα προιοντα κ τον αντιπροσωπο τους. Μου χει τυχει αντικατασταση σε λιγες μερες (πληροφορικης προιον) κ αλλο προιον ασχετο (gatgetaki) να θελει 3-4 μηνες!

Μεταφορικά χρεωνει μια χαρα (8 μηνες τον χρονο ειμαι σε νησι), τι εννοεις, μηπως το μπερδεψες με καποιο αλλο μαγαζι ?!

Δημοσ.

Μήπως τα αγοράζει από ebay και τα μεταπουλά;

Δημοσ.

Μεταφορικά χρεωνει μια χαρα (8 μηνες τον χρονο ειμαι σε νησι), τι εννοεις, μηπως το μπερδεψες με καποιο αλλο μαγαζι ?!

Προφανώς δεν έχεις στην περιοχή σου eshop. Στην πόλη μου όμως έχει και ακόμα και για ψιλοπράγματα μεταφορικά δεν πληρώνω σε αντίθεση με το Πλαίσιο που έχει το πλαφόν των 85 ευρώ για δωρεάν αποστολή.

Δημοσ.

To φοβομουν οτι μπορει να ακουστει ετσι.

Και εγω ημουν θερμος υποστηρικτης του μαγαζιου,

δεν ειχα ποτε προβλημα, οι αλλαγες γινοντουσαν αμεσα και γενικα ηταν ολα καλα.

Ομως εαν η ιδια η εταιρια εκανε λαθος επιχειρηματικες κινησεις (για διοικησεις κτλ που ακουγονται)

τοτε δεν φταιω εγω αν οι περισσοτεροι πελατες ειναι δυσαρεστημενοι και παει για κλεισιμο.

Προτεινα στον topic starter να μην παρει απο εκει, αν θελει να το παραλαβει αμεσα.

Γιατι κακα τα ψεμματα, στα περισσοτερα λεει 1-2 μερες αλλα στην πραγματικοτητα

ειναι απο 10 μερες εως "τελικα δεν το ξαναφερνουμε, συγνωμη που περιμενατε 1 μηνα"

Τελος, οταν εδω μεσα ζητανε custom υπολογιστη, τα παιδια δεν βαζουνε ποτε συνθεσεις απο e-shop

γιατι σου λεει, ο ανθρωπος θελει αμεσα τα parts, και με το e-shop θα εχει καθυστερησεις.

Δημοσ.

Προτεινα στον topic starter να μην παρει απο εκει, αν θελει να το παραλαβει αμεσα.

Γιατι κακα τα ψεμματα, στα περισσοτερα λεει 1-2 μερες αλλα στην πραγματικοτητα

ειναι απο 10 μερες εως "τελικα δεν το ξαναφερνουμε, συγνωμη που περιμενατε 1 μηνα"

Τελος, οταν εδω μεσα ζητανε custom υπολογιστη, τα παιδια δεν βαζουνε ποτε συνθεσεις απο e-shop

γιατι σου λεει, ο ανθρωπος θελει αμεσα τα parts, και με το e-shop θα εχει καθυστερησεις.

πια εκτος απο τα nilox, oλα τα αλλα μαλλον πρωτα μαζευουν παραγγελιες και μετα τα φερνουν, απο

χωρες που δεν εχουν φπα τα πιο πολλα. γιαυτο και τα 10ημερα... :devil:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...