newtech Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Πηρα προσφορα απο καταστημα το double play lite με 15,15 ευρω/μηνα (+2 μηνες δωρο + 2 μηνες δωρεαν mobile internet απεριοριστο) οταν στο ιντερνετ το εδιναν με 3 μηνες δωρο το παγιο, αλλα μετα στα 19.90 και χωρις mobile internet. Απο την 1η στιγμη καταρχας μου χρεωσαν τις πρωτες 26 μερες με το κανονικο (!) παγιο (23,67), μου χρεωσαν το mobile internet με 1 μηνα παγιο που δεν χρησιμοποιησα (περα των 2 μηνων δηλαδη, παροτι το ειχα ηδη επιστρεψει --το usb modem στο καταστημα--) και αφοτου για δυο μηνες δε μου χρεωσαν παγιο (για το dounble play λεω τωρα), ξεκινησαν και χρεωναν καθε μηνα το... κανονικο παγιο (!) αντι αυτο που ειχα συμφωνησει και υπογραψει στο καταστημα. Τα τηλεφωνα μου ολα χαμενα (στην Wind) απαντηση πρωτοηρθε μετα απο 5 μηνες (απαντηση, οχι αποζημιωση) και αφου πρωτα μου ειχαν κοψει τη συνδεση για 25 μερες τα Χριστουγεννα επειδη δεν πληρωσα (μεχρι τοτε τα λεφτα που μου χρωστουσαν ηταν περισσοτερα απο αυτα που δεν ειχα πληρωσει εγω) και μαλιστα για το διαστημα της διακοπης εστειλαν κανονικα λογαριασμο (η forthnet σε αντιστοιχη περιπτωση μια περιοδο που απουσιαζα δε με χρεωσε για την περιοδο που το ειχε κοψει) και χρεωσαν και τελη επανασυνδεσης! Αυτο ξαναγινε χωρις κανενα λογο τον Μαρτιο (δεν ηρθε καν ειδοποιηση διακοπης, ασε που οι 15 μερες ειδοποιηση που λεει ο νόμος αλλα και η συμβαση δεν τηρουνται ουτε... στο 1/3) και ξαναγινε τον Αυγουστο ενω ακομα μου οφειλαν και μου οφειλουν χρηματα (καποια απο τα οποια ειχαν συμφωνησει να μου πιστωσουν αμεσα συμφωνα με προηγουμενη απαντηση τους αλλα φυσικα ουτε αυτο εγινε). Το πιο αξιοσημειωτο ομως ειναι οτι παροτι στις απαντησεις που τελικα εστειλαν αναγνωρισαν καποια (και οχι ολα) απο τα λαθη τους, το λογιστηριο τους δεν μπορεσε ΠΟΤΕ να δει αυτες τις "απαντησεις" (απο καποιον "ο,τι να 'ναι" υπογραφομενο χωρις κανονικο ονομα) και φυσικα το γεγονος οτι πιστωσαν τελικα μονο δυο απο τα παγια που χρεωσαν με λαθος(τα οποια ηταν 3 συν το αναλογουν ποσο για τις αρχικες 26 μερες) ποσο παρα το οτι ακομα και οι απαντησεις τους αναγνωριζαν κι αλλα λαθη (πχ την διακοπη του Μαρτιου για την οποια εταξαν 1 παγιο δωρο κλπ). Μη σε ζαλιζω, η μεγαλυτερη απογοητευση ηταν ο χειρισμος απο πλευρας ΕΕΤΤ. Υποτιθεται μιλουσα απο τον 9ο μηνα της ταλαιπωριας μου και μετα με εναν προϊσταμενο της υπηρεσιας, ο οποιος ειναι παρων και στις "ακροασεις" (ετσι τις λενε) των υποθεσεων, και παρολα αυτα ουτε απο εκει μπορεσα να δω χρηματα ουτε καν να ξερω αν τελικα τιμωρηθηκε η Wind για τη συγκεκριμενη πρακτικη (στις κοινοποιησεις της ΕΕΤΤ υπηρχαν περι τα 20 ονοματα με τα ιδια παραπονα που ειχα αναφερει). Γενικα αυτο που μου ειχαν πει σχετικα νωρις απο την Wind -> "ο,τι διαφορα προκυψει μπορουμε να σας την δωσουμε μετα το περας του 12μηνου, εντος 12μηνου δεν γινονται πιστωσεις χρηματων, το πολυ να παρετε +2 μηνες παραταση της προσφορας" (καταλαβαινεις πραγματα εντελως παρανομα βασει νόμου αλλα και της σύμβασης που συσταθηκε) τελικα δεν μπορεσε ουτε η ΕΕΤΤ να το αποτρεψει (τον Μάιο να φανταστεις μου ελεγαν οτι εκαναν ακομα ακροασεις για παραπονα του... περασμενου Φθινοπωρου (καπου εκει ημουν κι εγω βεβαια αλλά?!), κι ετσι η μοναδικη λυση ηταν και παλι (οπως με την αλλη απιστευτη μαϊμου των επικοινωνιων την vivodi το 2007) να τους αφησω απλα στο τελος κανα-δυο λογαριασμους απληρωτους και να "τα βρουμε" ετσι (κι αμα γουσταρουν ας με πανε στα δικαστηρια, εχω πολυ ορεξη να αρπαξω καμια παχια αποζημιωση που απο την 1η μερα της συνδεσης μου ειχαν καταπατησει ολους τους κυριους ορους της συμβασης που ειχα υπογραψει!). Συμπερασμα: Δεν αξιζει η ταλαιπωρια (στο τελος τα πηρα περισσοτερο με την ΕΕΤΤ η οποια ειναι απλα σπαταλη δημοσιου χρηματος και ακομα χειροτερα κανει απιστευτο κακο στην εξελιξη κυριως του ιντερνετ --αλλο θεμα αυτο-- και ολα τα προστιμα πανε στις τσεπουλες τους και οχι στους παθοντες/ζημιωμενους πελατες/πολιτες οι οποιοι ενεργουν και ως εργαζομενοι/πρακτορες της ΕΕΤΤ που στην τελικη εξαιτιας μας εισπρατουν και τα οσα προστιμα εισπρατουν), εαν υπαρχει το παραμικρο (χοντρο) προβλημα κανεις απο την αρχη αιτηση σε αλλη εταιρια και τους κοβεις μια και καλη. Μ'αρεσει που πηραν και τηλεφωνο να ζητησουν το λογο που εκανα αιτηση διακοπης! Οσο για τις ταχυτητες που ανεφερα, σε forthnet επιανα 18.500 (αν και εκει παλιοτερα ειχα δει και 20αρια) και οταν ηρθαν αυτοι με κλειδωσαν μια στα 13.999 και μια στα 11.999 (αν μπεις στο adslgr ---δεν ξερω αν τα εχουν γραψει κι εδω--- θα δεις οτι τα "εννιαρια" στο τελος ειναι στανταρ "κλειδωμα" απο την εταιρια σε "σκαλοπατια"). Τελικα μετα απο φασαρια με κλειδωσαν στα 14.500 κι αυτο ηταν ολο. Ειχα και 10αδες αποσυνδεσεις. Τωρα περιττο να σου πω πηγα στον ΟΤΕ και εχω 22.670kbps (με 1020up) και οι αποσυνδεσεις ειναι φαινομενο ξεχασμενο για τα καλα (ιδιο ρουτερ παντα). Βεβαια ξερω και ατομα που με οτε και μαλιστα διπλα στο κεντρο εχουν χοντρα προβληματα (λογω κακης καλωδιωσης που αντε πεισε τον οτε να την αλλαξει) οποτε ειναι και λιγο θεμα τυχης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.