Dragoneti2 Δημοσ. 10 Μαΐου 2003 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2003 Hello everybody!! Θέλω την βοήθεια σας! Ο πατέρας μου έχει ένα παλιό laptop της Toshiba (ένα δεν κάνω λάθος το 320CDT) το οποίο έχει έξοδο για εξωτερική οθόνη σε vga βύσμα. Επειδή χρειάζεται να προβάλει παρουσιάσεις από PowerPoint σε TV, ψάχνω κάποιο αντάπτορα που να μετατρέπει το vga σήμα σε composite (rca). Ξέρετε που μπορώ να βρω εδώ Αθηνά και πόσο περίπου μπορεί να κάνει? Ευχαριστώ εκ των πρότερων! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 10 Μαΐου 2003 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2003 Εχω την εντύπωση πως αυτό που θες να κάνεις δεν γίνεται, τουλάχιστον με ένα απλό αντάπτορα. Αλλιώς δε θα αργούσε τόσο πολύ να εμφανιστούν τα TV-OUT στις κάρτες γραφικών, τα οποία για να δουλέψουν χρειάζονται ένα επιπλέον τσιπάκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LEFteriz Δημοσ. 10 Μαΐου 2003 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2003 Κυκλοφορούν κάτι PCMCIA κάρτες που δίνουν έξοδο σε RCA, Η trust νομίζω έχει κατι τετοια προιόντα, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dragoneti2 Δημοσ. 10 Μαΐου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2003 Κατα αρχην ευχαριστω για τις απαντησεις! Νομιζω οτι παλιοτερα ειχα δει σε καποια περιοδικα κατι τετοιους ανταπτορες ή μαλλον κακη περιγραφη εκανα, δεν ηταν ανταπορες ακριβως αλλα κατι σαν κουτια, σαν μικρα modem ας πουμε στο μεγεθος, που απο την μια ειχε εισοδο vga και εβγαζε composite! Κατι τετοιο ψαχνω! LEFteriz ξερεις που μπορω να βρω πληροφοριες για αυτα τα πpοιoντα της trust? κανενα site μηπως? Ευχαριστω και παλι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LEFteriz Δημοσ. 10 Μαΐου 2003 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2003 Δε το βρίκα δυστυχως στο site της trust, αλλα ειμαι σιγουρος οτι ηταν της Trust, ΕΕχω την εντυπωση οτι στον Γερμανο μπορεις να βρεις Trust προιόντα... UPDATE. http://www.trust.com/products/frame-productgrp.htm?grp=VIDPRO&classics=1 εδώ έχει τα προϊοντα που λέω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dragoneti2 Δημοσ. 10 Μαΐου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2003 Σε ευχαριστω παρα πολυ! Εχεις δικιο κατι τετοιο σαν το trust presentation viewer ψαχνω! Θα περασω απο γερμανο αυριο και ελπιζω να το βρω! Ευχαριστω και παλι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LEFteriz Δημοσ. 10 Μαΐου 2003 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2003 Συγκεκριμένα το ειχα δει σε ενα ενθετο που ειχε το "Computer για όλους" κι εδειχνε διάφορα προιόντα κι έπεσε το μάτι μου και σ' αυτό της trust. Ελπζω να το βρεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.