JOHNYXXX Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 καλησπερα εχω το παραπανο κινιτο και τελευτεα μουωγαζει προβλημα στο ακοθστικο και στο ηχειο οταν κανο κληση. γνωριζει κανεις τπτ για να βοηθηση? ευχαριστω!
orlox Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 καλησπερα εχω το παραπανο κινιτο και τελευτεα μουωγαζει προβλημα στο ακοθστικο και στο ηχειο οταν κανο κληση. γνωριζει κανεις τπτ για να βοηθηση? ευχαριστω! τι προβλημα? Πρεπει να εισαι πιο συγκεκριμένος. Αν ειναι hardware σου προτίνω να το πας στο εξαιρετικο service της LG. Εχουν και live chat αν θες να ρωτησεις κατι. http://service.velaro.com/visitor/PrechatSurvey.aspx?SurveyID=19963&sid=blon4nil0rhk4ynkyrdg5ea1&Chat_ID=8665860&siteid=8117&showwhen=inqueue
JOHNYXXX Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 τι προβλημα? Πρεπει να εισαι πιο συγκεκριμένος. Αν ειναι hardware σου προτίνω να το πας στο εξαιρετικο service της LG. Εχουν και live chat αν θες να ρωτησεις κατι. http://service.velar...howwhen=inqueue καλησπερα και ευχαριστω,δεν εχω καταλαβει απο που προερχετε το προβλημα ισος ειναι και απο καποια εαρμογη,αλλα τελευτεα εχει γινει πολυ εντονο και μονο α κλεισω και ξανανηξω το κινιτο επανερχετε το ακουστικο και το ηχειο(ν το μεταξη δεν με ακουει κι αυτος που καλο η με καλη) οποιοσ κσερει κατι παραπανο...... σορρυ για τα ορθογραφικα απλα εχω συνυθηση με greeklish!
orlox Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 εισαι στοκ? ΑΝ ναι πηγαινε στις ρυθμίσεις σχετικα με το τηλέφωνο και δες τι εκδοση βασικής μορφής ή φασματος εχεις (δεν θυμαμε πως το λέει) και τι εκδοση λογισμικου εχεις εχεις. Αυτα που εχω κυκλώσει ενδιαφέρουν
JOHNYXXX Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 ε φιλε οταν πααο στο 'σχετικα με το τηλεφονο' δεν μου βγαζει ολες αυτεσ της πλροφοριες παντος το προτο που εχεις κθκλοση μου το βγαζει και εχω το ιδιο! και τι ειναι στοκ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα