Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρωτα απ'ολα δεν νομιζω οτι ειναι και κλασης ανωτερο. Καλυτερο απο το Corsair? Σε ολα τα reviews που εχω διαβασει στην κατηγορια του ειναι κορυφη το TX650.

Επισης μαζι με τα μεταφορικα βγαινει 110€. Αν ειναι να δωσω τοσα προτιμω να παρω το HX650W.

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Φιλε ναι ειναι κλασης ανωτερο αν δεις ποσα Α βγαζει στην 12βολτη.20 παραπανω απο το corsair και η enermax ειναι και ενα κλικ καλυτερη απο την corsair(και οι 2 κορυφη απλα λεμε τωρα.)Αυτο σηκωνει και 2 GTx 570.Θα σου κρατησει τουλαχιστον 5χρονια μην σου πω και παραπανω(καμια 7ετια).2ον στα reviews δν υπαρχει γιατι ειναι παλιο μοντελο εξου και η τιμη σε σχεση με αυτα που προσφερει.Τωρα αν θελεις παρε το corsair απλα εγω σου προτεινω κατι που ειναι αντικειμενικα καλυτερο.Οσο για την τιμη το προτεινα διοτι εχεις θεση οριο τα 100 και εγω προτεινα κατι με 9 ευρω παραπανω.Ε φανταστηκα το +-10 % λογικο.Αλλα αν δεν θελεις να τα διαθεσεις μπορω να σου προτεινω αλλο που να βγαινει just στα 90-100 Ε.

Δημοσ.

Δεν ξερω φιλε μου. Με προβληματισες τωρα. Ειχα καταληξει στο TX650 και τωρα μπαινω παλι σε σκεψεις... :unsure:

Βασικα νιωθω οτι το κουραζω. Εχω αποφασισει να το συνδυασω με μια GTX560 η οποια εχει χαμηλες απαιτησεις σε ενεργεια (500 W). Θελω να ρωτησω για το κατα ποσο αξιζει να προτιμισω το modular.

Θα επηρεασει πολυ το airflow η ειναι υπερβολη να κολλαω σ'αυτο? Γιατι αμα ειναι ετσι παω σε αυτο και γλυτωνω και μερικα ευρουλακια. Δεν περισσευουν ειναι η αληθεια...

Δημοσ.

Για να τελειωνεις παρε αυτο που ειναι τουμπανο Link low budget και βγαζει ισα Α με τα corsair σε full load.Ειναι πραγματικα πολυ καλο και μην κολλας στα W γιατι δν παιζουν ρολο.

edit:Ειναι και modular :)

Δημοσ.

Απο θορυβο τι λενε? Ολα γραφουν οτι ειναι αθορυβα.

Δεν ξερω. Ολα καλα μου φαινονται. Αλλα ακομα το σκεφτομαι για το Corsair + οτι διαβασα οτι φτιαχνονται απο τη Seasonic.

Δημοσ.

Απο θορυβο τι λενε? Ολα γραφουν οτι ειναι αθορυβα.

Δεν ξερω. Ολα καλα μου φαινονται. Αλλα ακομα το σκεφτομαι για το Corsair + οτι διαβασα οτι φτιαχνονται απο τη Seasonic.

Σου ειπα οτι αν ειναι να παρεις το corsair και μαλιστα στα 100 + ευρω πηγαινε για το enermax που σου πα με κλειστα τα ματια.Αν δν με πιστευεις ρωτα και τους αλλους?...

Δημοσ.

Πολυ καλα και τα 2.Το της αγγελιας εχει τρελο efficiency και το ενερμαξ εχει 75 Α στην 12αρα αντι για 58.Στην ουσια σηκωνει τα παντα....Οτι θες

Δημοσ.

Λοιπον εχω καταληξει αναμεσα σε:

-XFX 650W

-XT 675W

-OCZ PRO700W

-TX650

Μια τελευταια γνωμη? Το ξερω οτι εχω γινει κουραστικος αλλα δεν θελω να βιαστω να παρω κατι και να το μετανιωσω. Το τροφοδοτικο θα το κρατησω για 3 χρονια σιγουρα.

Δημοσ.

+1 στο TX650 μιας και εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος ως τωρα... postαρω λιγο στα τυφλ χωρις να μπορω να δω τα specs των αλλων 3ων..

Δημοσ.

Κοιτα,εαν εχεις σκοπο να το κρατησεις 3 χρονια οπως λες,μην δωσεις πολλα λεφτα σε πολλα watt.θα σου καθονται.

Παρε κανενα ποιοτικο με καλη εγγυηση 3-5 χρονια γυρω στα 500-600watt και θα εισαι πολυ καλα.το pc που εχεις τωρα δεν καιει πολλα.ελαχιστα θα ελεγα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...