Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οπως λεει και το θεμα θελω να αγορασω ενα τροφοδοτικο 600+ Watt. Το θελω κυριως για gaming (σκοπευω να το συνδυασω και με καρτα γραφικων επιπεδου GTX460).

Θελω να μου προτεινετε μερικα γιατι δεν εχω επαφη. Επισης θελω να μου πειτε και ποιες εταιριες γενικα ειναι αξιοπιστες στο ειδος.

Με ενδιαφερει να παρω κατι που να ειναι καλο ποιοτικα και οχι μαρκα no-name (turbo-x ας πουμε).

*Μου εχουν γυαλισει 2-3 μοντελα της Corsair στα 70-90 ευρω αλλα δεν μπορω να καταλαβω τις διαφορες τους (εκτος των Watt προφανως).

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχω αυτο το PC τωρα:

CPU: E6500 @2.93Ghz

MB: EVGA 790i Ultra SLI

GPU: 9800GT

PSU: CoolerMaster 460W

+2 σκληρους δισκους.

Θα αλλαξω GPU οποτε και PSU. Για GPU σκεφτομαι κατι σε GTX460 οποτε θα χρειαστω μεγαλυτερο τροφοδοτικο...

Δημοσ.

H Enthusiast Series με την Gaming Series τι διαφορες εχουν? Ποια να προτιμησω?

Οι τιμες και τα Watt ειναι σχεδον ιδια.

Ενδεικτικα:

Corsair Gaming Series GS600

To 600αρι αυτο στην 12αρα βγαζει 48Α ενω το 650αρι της enthusiast 53A - πατα εκει που λεει φυλλαδιο να το δεις και μονος σου.. γενικα εχω δει οτι ολοι προτιμανε της enthusiast αντι της gaming..

Δημοσ.

Λοιπον αποφασισα να παρω το TX650M V2 που ειναι και modular. To θεμα ειναι οτι στο skroutz που εψαξα το εχει μονο στο vision studio και μαζι με μεταφορικα βγαινει περιπου 115€ τα οποια θεωρω υπερβολικα.

Εψαξα λοιπον να το παρω απ'εγω και το βρηκα απο το hardwareversand.de. Εχει ψωνισει κανεις απο εκει? Ξερει κανεις αν στελνει Ελλαδα? Δεν καταλαβαινω γερμανικα και δεν μπορω να βγαλω ακρη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...