Millennium Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Αν πας σε CF/Sli κανε αυτο που σου πε ο θανος.Εγω δε προτεινα μητρικη γιατι δε ξερω τις αναγκες σου και η gigabyte αποτι καταλαβα δεν ειναι φανατικη του core unlock feature,δεν το διαφημιζει κιολας και να το χει. Edit:Εχει δικιο ο θανος για την GA-970A-UD3 και την τροφοδοσια στον επεξεργαστη. 8+2 phase.
Voliminal Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Αν πας σε CF/Sli κανε αυτο που σου πε ο θανος.Εγω δε προτεινα μητρικη γιατι δε ξερω τις αναγκες σου και η gigabyte αποτι καταλαβα δεν ειναι φανατικη του core unlock feature,δεν το διαφημιζει κιολας και να το χει. Οι πιο πολλές δεν το λένε, αλλά στο manual διάβασα ότι το έχουν. Edit:Εχει δικιο ο θανος για την GA-970A-UD3 και την τροφοδοσια στον επεξεργαστη. 8+2 phase. Δηλαδή?
Millennium Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Στα πε ο Thanos1972 πιο πριν.Εχει καταλληλη τροφοδοσια για τον επεξεργαστη ειδικα σε περιπτωση που πας σε χ6 η ξεκλειδωσεις σε χ6 και κανεις oc.Αντεχει ρευματακι.
orestiss Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Να ρωτήσω, με την συγκεκριμένη mobo έχω τη δυνατότητα για Core Unlock και ACC? http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=25273&cat=3 Οπότε προτείνεις 960Τ έναντι του 955 ε? να φανταστώ κάνει μια χαρά για τη mobo αυτή ε? Ρωτάω επειδή δεν τον είδα στην list με τα supported CPUs αυτής της mobo. Πραγματι, ουτε και η δικη μου τον αναφερει στη support list(λογω ισως του οτι δεν εχει προλαβει να μπει). Μηπως υπαρχει περιπτωση ο 960Τ να μην ειναι συμβατος με την ΑΜ3 μητρικη μου? Με τον παλιο 955 δε νομιζω να γινεται συγκριση, ο 955 εχει μεγαλυτερο TDP(125) και λιγοτερο cache(6).
Voliminal Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Πραγματι, ουτε και η δικη μου τον αναφερει στη support list(λογω ισως του οτι δεν εχει προλαβει να μπει). Μηπως υπαρχει περιπτωση ο 960Τ να μην ειναι συμβατος με την ΑΜ3 μητρικη μου? Με τον παλιο 955 δε νομιζω να γινεται συγκριση, ο 955 εχει μεγαλυτερο TDP(125) και λιγοτερο cache(6). Κοίτα δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά αν θα είναι συμβατός, αλλά αυτή η mb δεν γράφει κάτι για core unlock εδώ.
Voliminal Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Τελικά ρε παιδιά, μπορούμε να δούμε ποιές Moboz δέχονται τον 960Τ? γιατί καμία δεν τον γράφει στα supported CPU....
orestiss Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Αυτο ακριβως περιμενω να μαθω κι εγω. Λογικα θα η δικη μου θα τον δεχεται αφου ειναι AM3 επεξεργαστης για ΑΜ3 μητρικες... Εχει συμβει ποτε να μη μπαινει ιδιο socket, σε οποιαδηποτε πλατφορμα? Κοίτα δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά αν θα είναι συμβατός, αλλά αυτή η mb δεν γράφει κάτι για core unlock εδώ. Μαλλον δεν ειδες καλα γιατι το γραφει. Την εχω εγω και ξεκλειδωνει κανονικα, εκτος αν περασεις το τελευταιο bios(F10).
Voliminal Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Σόρρυ τότες! και εγώ ευελπιστώ στο ότι αφού είναι ίδιο socket θα είναι μια χαρά!
orestiss Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Aπο σημερα υπαρχει στο Πλαισιο ο 960Τ για 115€. http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU/AMD-Phenom-II-x4-960-Black-Edition-s-AM3-3-GHz-8MB-HD96ZTWFGRBOX.htm Ωστοσο τωρα τον αναγραφει ως σκετο 960... Μηπως ειναι ο παλιος 960 και μας δουλευουνε?
Voliminal Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Όχι είναι αυτός, απλά είναι τυπογραφικό λάθος απο το πλαίσιο.
orestiss Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Πως το ξερεις? τυπογραφικο αλλα επαναλαμβανομενο. Γιατι δεν το διορθωνουνε?
orestiss Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Οχι, τη κατεβασαν. Το δε Πλαισιο τον ειχε στα 127.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα