Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαχααχ, θα με βάλεις στο τρυπάκι να πάω για 960Τ ε? :P

Λες να αξίζει περισσότερο ρε συ? Αν όπως μου είπες είναι στα 3.4 σε τούρμπο, σημαίνει ότι και stock είναι πιο γρήγορος. Αν γίνει OC ανεβαίνει και το turbo?

• Απαντ. 89
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

3.4 πανε 2 πυρηνες οταν κρινει οτι η εφαρμογη δε χρησιμοποιει 4 αποτι θυμαμαι.Σε στοκ ο 955 ειναι ελαχιστα καλυτερος αλλα ο 960 προσωπικα με δελεαζει με τη πιθανοτητα του να γινει χ6 συν του οτι τα 95βατ ειναι κυριλε.Το τουρμπο το βγαζεις στο oc αποτι ξερω.

Δημοσ.

Ναι ρε συ.ο 960Τ στα χαρτια μπορει να ειναι πιο αργος κατα 200mhz αλλα:

1)υπαρχει πριπτωση να ξεκλειδωσει.

2)εχει καλυτερο IMC απο τον 955 δηλαδη ελεγκτη μνημης δηλαδη θα ανεβει παραπανω το cpu_nb του στο overclock.

3)ειναι τα 95w που ειναι και αυτο σημαινει οτι θα εχει καλυτερες θερμοκρασιες και αρα μεγαλυτερο headroom για το overclock.

Οποιον απο τους 2 παρεις,θα του ανεβασεις τα ρολογια εσυ.

Τωρα εαν πιστευεις οτι ειναι μανουρα το ολο σκηνικο,πηγαινε στον 955 και εισαι μια χαρα.

Δημοσ.

Ποιά motherboard προτείνεις για 960Τ με core unlock περίπου τα 120€?

Άμα κάνεις OC με το turbo τι γίνεται?

Ξέρουμε τι είναι το "BE" που γράφουν μερικοί AMD?

Δημοσ.

Ποιά motherboard προτείνεις για 960Τ με core unlock περίπου τα 120€?

Άμα κάνεις OC με το turbo τι γίνεται?

Ξέρουμε τι είναι το "BE" που γράφουν μερικοί AMD?

το BE ειναι black edition δηλάδη με ξεκληδωτο πολλ/στη

Δημοσ.

Εχεις σκοπο να ψαξεις να βρεις τις δυνατοτηες του επεξεργαστη?δηλαδη να τον clockαρεις?

Εαν ναι τοτε θα προτεινουμε μητρικη και καλο συστημα τροφοδοσιας.Εαν οχι μπορεις να την βγαλεις πολυ φθηνοτερα απο 120 euros.

Επισης σε ενδιαφερει να εχει υποστηριξη για τους bulldozer?δηλαδη υπαρχει περιπτωση του χρονου ας πουμε να αλλαξεις επεξεργαστη και να βαλεις bullodzer?

Δημοσ.

Μητρικη GA-970A-UD3 ΤΙΜΗ 95.09 € τα εχει ολα,εχει πολυ καλο συστημα τροφοδοσιας του επεξεργαστη σε περιπτωση που ξεκλειδωσει και τον ανεβασεις κιολας (αυτο εννοουσα και οχι το τροφοδοτικο) και σε καλη τιμη.Ξεκλειδωνει και πυρηνες συμφωνα με το Manual της στην σελιδα 43 (παιρνει και bulldozers)

Βαλε και αυτη την ψυχτρα και εισαι οκ Xigmatek Gaia SD1283 ΤΙΜΗ 27.12 €

Δημοσ.

Ωραίος! Nice Find! Κάνω και μια μικρή έρευνα για παραπλήσια μοντέλα να δω τι παίζει.

Να σου πω, αν βάλω αυτή την ψύκτρα, μήπως να πάρω τις vegeance με το Low profile? Θα έχω χωροταξικό θέμα?

Είναι και καλή φάση η ψύκτρα αυτή, γιατί μπορείς να την γυρίσεις να στέλνει τον ζεστό αέρα πάνω, ενώ η stock θα βαρούσε τον αέρα στο πλαϊνό καπάκι.

Δημοσ.

Δεν ξερω εαν εχεις θεμα με τις μνημες και καλα εκανες και το σκεφτηκες.μηπως να μην επαιρνες τις vengeance οπως λες με τα ψηλα heatsinks?

ΤΗν ψυχτρα θα την βαλεις να στελνει τον αερα οχι πανω αλλα στο πισω μερος του κουτιου που θα υπαρχει ανεμιστηρας.

Δημοσ.

Καλύτερα τις low profile, διάβασα οτι δεν έχει καμία διαφορά σε επιδόσεις.

Λογικά πιο πολύ για "looks" είναι.

Εάν με παίρνει όμως και με την aftermarket ψύκτρα θα πάρω τις standard γιατί είναι πιο όμορφες :P

Ναι ίσως καλύτερα να βαράει πίσω. Είτε στην μία είστε στην άλλη περίπτωση καλύτερα απο το να βαράει στο καπάκι αχχαχα

Δημοσ.

Τελικά το Corsair CX500 θα είναι κομπλέ?

Να σου πω Θάνο, αυτή που μου πρότεινες (Gigabyte GA-970A-UD3 φαίνεται πολύ καλύτερο deal (-40€!!) σε σχέση με την Gigabyte GA-990FXA-UD3 που κοιτούσα.

Διαφορές:

990FXA: Northbridge: AMD 990FX , 4 x PCI-Express 2.0 x 16 , 2 x PCI-Express 2.0 x 1

970A: Northbridge: AMD 970 , 2 x PCI-Express 2.0 x 16 , 3 x PCI-Express 2.0 x 1

Δεν νομίζω να έχει τρελές διαφορές το chipset, τι λες?

Δημοσ.

Ναι,απο τροφοδοτικο θα εισαι οκ.

Για το θεμα της μητρικης τωρα,προκειται να κανεις crossfire?γιατι και με τις 2 μπορεις.Προκειται να κανει κατι παραπανω απο crossfire?παρε την 990.

Δες εαν σου χρειάζονται οι θυρες της 990.εαν οχι,και με την 970 θα εισαι πολυ καλα.

Δεν την εχω δοκιμασει αλλα δειχνει πολυ καλη.Εγω αυτην θα επαιρνα.

Δημοσ.

Κοίτα, μπορεί στο μέλλον να κάνω xFire/SLI απ'οτι βλέπω και οι 2 έχουν απο 2 x16άρες οπότε είναι κομπλέ.

Οι άλλες θύρες είναι για κάτι συγκεκριμένο? Δεν τις έχω δει ποτέ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...