Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 89
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Α μαλιστα, thanx. Τοτε τα πραγματα ειναι ξεκαθαρα. Αγοραζω τον 1100 μολις ερθουν οι μπουλντοζες καθοτι θα πεσει και η τιμη του.

Δημοσ.

Οπως ειπαν τα παιδια.αγοραζεις τον 1090 και οχι τον 1100 και παιρνεις και μια ψυχτρα και τον πας στα 4.0ghz και εισαι κυριος.

Οι bulldozer παρουσιαστηκαν και δεν εχουν τις επιδοσεις που θα περιμεναμε να εχουν.σε καποιες περιπτωσεις χανουν και απο τους παλιους PhenomII.

Οποτε θα παρεις τον 1090 και οταν με το καλο βγαλω καινουργιο revision σοτυς bulldozer τοτε θα αρχισεις να τους κοιτας.Εξαρταται τις επιδοσεις που θα εχουν.

Βεβαια ειναι ενα θεμα κατα ποσο θα αντεξουν τα vrms της μητρικης σου με τον εξαπυρηνο στα 4.0Ghz.

Δημοσ.

Οπως ομως κι εγω ειπα, ψυκτρα εχω ηδη superb και δε χρειαζομαι αλλη.

Γιατι να παρω τον 1090 και οχι τον 1100 που ειναι ο καλυτερος της σειρας? Αυτο πες μου.

Οι μπουλντοζες μπορει να μην ειναι το... θαυμα που ισως καποιοι περιμεναν αλλα και παλι φανταζουν top αγορα: φτηνοι, τεραστιο cache, χαμηλο TDP, πολλοι πυρηνες.

Δημοσ.

Δηλαδη η μονη διαφορα των 1090/1100 ειναι 100ΜΗz? Κουφο ακουγεται.

Επισης καπου ακουσα οτι μολις ερθουν οι μπουλντοζες οι τωρινοι 6πυρηνοι θα καταργηθουν.

Εσυ Καρμεν ασχολησε εξ επαγγελματος με τους επεξεργαστες?

Δημοσ.

Θα καταργηθουν αμεσως λεμε... δηλ. δε θα προλαβω να αγορασω.

Τι εννοεις βγηκαν? που πωλουνται?

Δε μπορω να πιστεψω οτι η μονη διαφορα τoυς ειναι 100ΜΗz.

Το "ναι" παει στο επαγγελμα?

Δημοσ.

Λέμε δε θα καταργηθούν αμέσως

Εδώ

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU.htm?SOCKET=AM3_plus

http://www.msystems.gr/index.php?category=1455

Αναμονή παραλαβής (σε 5 μέρες) βέβαια αλλά τιμές κλπ υπάρχουν

Οχι το ναι πήγαινε στα 100Μhz

Δημοσ.

Ποιοι "λεμε"? Εγω σου ειπα τι λενε οι φημες που ακουσα, οτι θα καταργηθουν αμεσως και δε θα προλαβω να αγορασω.

Αυτα τα links λενε τα γνωστα, οτι αναμενονται συντομα. Εσυ ομως ειπες "btw βγήκαν οι μπουλντόζες δε ΘΑ βγουν..."

Ασχολησε με επεξεργαστες εξ επαγγελματος ή απο χομπι?

Δημοσ.

oresti πρώτον δεν καταλαβαίνω την επιμονή σου αν ασχολούμαι επαγγελματικά ή απο χόμπι.

Αν ήταν να λέω δεξιά αριστερά το επάγγελμά μου, θα έκανα log in με το όνομά μου και την επαγγελματική κάρτα στην υπογραφή μου.

Σε 5 μέρες θα είναι στα ράφια του msystems 100%. Για το πλαίσιο δεν ξέρω πότε.

Εχουν βγει απλά εμείς στην Ελλάδα πάμε κάποιες μέρες πίσω. Ηδη έχουν γίνει αρκετά reviews και πολλές συζητήσεις google it.

Τέλος είπες

Θα καταργηθουν αμεσως λεμε...

και είπα λέμε δε θα καταργηθούν αμέσως. Σκέψου το λίγο όλο το στοκ που υπάρχει σε τόσα μαγαζιά, ακόμα και αν πάψει να δίνει νέα κομμάτια η μαμά AMD, τι θα γίνουν; Δε πρέπει να πουληθούν;

Δημοσ.

Ποια επιμονη, μια απλη ερωτηση εκανα και κατοπιν την επανελαβα επειδη ισως τη πρωτη φορα δε τη προσεξες. Φαινεται οτι δυσκολευεσαι να απαντησεις.

Γνωριζεις φυσικα οτι γυναικα που να ασχολειται με επεξεργαστες και τετοια ειναι σαν ποντιακο ανεκδοτο.

Δεν αμφεβαλλα οτι εχουν γινει πολλες συζητησει και reviews. Αλλο αυτο και αλλο να μου λες "βγήκαν οι μπουλντόζες δε ΘΑ βγουν" τη στιγμη που κανενα μαγαζι αυτη τη στιγμη δεν τους εχει.

Δημοσ.

Αν είναι ποντιακό ανέκδοτο ελπίζω να είναι διασκεδαστικό τουλάχιστον. Τωρα αν είσαι δύσπιστος στα όσα σου λέω περίμενε κανένα άντρα να σου πει τη γνώμη του.

Το ότι έχουν βγει, έχουν βγει, αν εμείς στην Ελλάδα αργούμε να τους ανεβάσουμε στα ράφια, αυτό είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο...

Αυτά απο μένα περιμένεις άντρες...

Οσο για την ερώτηση φυσικά και την είδα μια και με ρώτησες επάνω, αν το ναι πάει στο επάγγελμα και σου είπα στο cpu

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...