pitsaboy1 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Καλησπερα σε ολους ηθελα να κανω μια ερωτηση αν γνωριζει καποιος Πηρα προσφατα δυο μικρα δισκακια απο την καμερα της αδερφης μου dvd+rw 1.4 GB και ενω στην καμερα φαινεται το βιντεο κανονικα το pc τα διαβαζει ως κενα μηπως χρειαζεται καποιο προγραμμα για να τα διαβασει???
TheELF Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Απλά ή δεν είναι συμβατό το drive σου με τα δισκάκια οπότε τα δοκιμάζεις σε άλλο Η/Υ ή πρέπει αν τα κάνεις finalize από την κάμερα για να τα δει ο Η/Υ.
micos000 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 +1 για το finalize. Το δισκάκι πρέπει να κλείσει από την κάμερα που το δημιούργησε για να διαβαστεί από άλλες συσκευές. Αν δεν υπάρχει πρόσβαση στην κάμερα δοκίμασε με το CD Roller μήπως στο διαβάσει.
TheELF Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 ευχαριστω Αυτό ήταν τελικά;Γενικά είναι καλά να λέμε τι λύση βρήκαμε και για τους υπόλοιπους.
deesnider Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Αυτό ήταν τελικά;Γενικά είναι καλά να λέμε τι λύση βρήκαμε και για τους υπόλοιπους. 99,99999999999% αυτό θα ήταν. Το έχω συναντήσει πολλές φορές, το φεγγάρι εκείνο που ήμουν στις πωλήσεις (και έρχονταν οι "μερακλωμένοι" πελάτες να μου επιστρέψουν την κάμερα, επειδή τα δισκάκια που έγραφαν, δεν έπαιζαν σε άλλες συσκευές! "R.T.F.M." ; Όχι βέβαια...)
micos000 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 [...] "R.T.F.M." ; Όχι βέβαια...) Ποιός κάθεται τώρα να διαβάζει εγχειρίδια οδηγιών!!! Εξ΄ άλλου αυτοί που τα γράφουν δεν ξέρουν τίποτα. Εμείς τα ξέρουμε όλα...
deesnider Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Ποιός κάθεται τώρα να διαβάζει εγχειρίδια οδηγιών!!! Εξ΄ άλλου αυτοί που τα γράφουν δεν ξέρουν τίποτα. Εμείς τα ξέρουμε όλα... Δε μπορείς να φανταστείς το μέγεθος της καφρίλας των περισσότερων... Για οποιαδήποτε συσκευή ήθελαν να αγοράσουν ...απαιτούσαν(!) αναλυτική επίδειξη λειτουργίας και λεπτομερή παρουσίαση. Είχα - έλεγαν - ως πωλητής ...υποχρέωση (!!!) να μπω σε κάθε ενότητα του μενού και των υπο - μενού της συσκευής, προκειμένου να τους δείξω ΟΛΕΣ τις λειτουργίες στην πράξη. Όταν δε, τολμούσα να εκστομίσω την απαγορευμένη φράση "Για λεπτομέρειες πρέπει να διαβάσετε το εγχειρίδιο οδηγιών" , η απάντηση με κόλλαγε στον τοίχο : "ΕΓΩ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΩ;;;;;" (Όχι ρε μπαγλαμά! Εγώ θα σου το διαβάσω, για να σε πάρει ο ύπνος...) Το πρόβλημα όμως, λυνόταν πολύ εύκολα : "Ξέρετε, δεν είναι δυνατόν να κάνουν οι πωλητές δυο ώρες σεμινάριο σε κάθε πελάτη, διότι ...το αφεντικό βαράει! Αν θέλετε, θα δώσουμε ένα ραντεβού στο σπίτι σας, εκτός ωρών καταστήματος, όπου θα σας εξηγήσω τα πάντα με λεπτομέρειες." - Θαυμάσια! "Επί πληρωμή φυσικά, διότι ο εργοδότης μου δε με πληρώνει για τις επιπλέον ώρες που αφιερώνω στους πελάτες..." - ... (έξοδος από το κατάστημα, σπάζοντας το φράγμα του ήχου...ξαφνικά το manual φάνταζε πολύ γοητευτικό!!!)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα