Revolution_Web Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Καλησπέρα φίλοι μου Είμαι κοντά στην ολοκλήρωση της κατασκευής ενός τουριστικού οδηγού για μια περιοχή της Ελλάδας. Θα ήθελα να ακούσω τις προτάσεις για το τι θα θέλατε να βρείτε ως επισκέπτες μέσα σε ένα τέτοιο οδηγό. Τι πληροφορίες θέλετε να υπάρχουν μέσα που να σας προκαλούν να επισκεφτείτε αυτή την περιοχή. Όσο για την ιστοσελίδα, ακόμη δε μπορώ να σας την παρουσιάσω αλλά ούτε και να σας πω για ποιά περιοχή πρόκειται. Σας υπόσχομαι ότι μόλις την φάσω στο σημείο που θέλω θα την αναρτήσω να την επισκεφτείτε. Είναι σχεδόν ολοκληρωμένη, απλά θέλω να ακούσω προτάσεις, να δω αν μου έχει ξεφύγει κάτι. Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά, Νίκος
Revolution_Web Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Κανείς δε θέλει να δώσει καμιά ιδέα?
zuratharamon Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Ίσως θα ήταν καλύτερα εαν έλεγες τι έχεις βάλει για την ώρα στον τουριστικό οδηγό , ώστε να σου πούμε εμείς τι μπορεί να λείπει. Το να σου πει ο καθένας μας τι θέλει από ένα τουριστικό οδηγό, είναι λίγο δύσκολο, όπως βλέπεις και κανείς μας δεν απάντησε. Πες μας τα features να δούμε αν λείπει κάτι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα