angel2525 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 παιδια ευχαριστω πολυ για τισ απαντησεισ σας! επειδη δεν εχω γνωσεις για overclocking δεν θα το επιχειρισω συντομα.. οποτε μαλλον θα παω στην επιλογη του θανου για την ψyκτρα cool master που ειναι ιδια με την loki απλωσ πολυ πιο φθηνη!!! τωρα οσο για το airflow στο κουτι μου δεν πιστευω να ειναι ασχημο αλλα επειδη δεν ειμαι και ειδικος ανεβαζω μια φοτογραφια να μου πειτε την γνωμη σας. το κουτι μου ειναι το http://xsreviews.co.uk/reviews/cases/gmc-r3-corona/
angel2525 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 εννοεισ οτι γινετε πανικος με τα καλωδια? η κατι αλλο?
phanispal Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Ιεπ, δεν τα λες και μαζεμένα, βέβαια δεν ξέρω και τι δυνατότητες σου δίνει το κουτί.
angel2525 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 εχει χωρο το κουτι και η μητρικη μου ειναι micro atx απλως δεν εχω κατσει να μαζεψω τα καλωδια... αλλα και παλι μπορει απο τα καλωδια να υπαρχουν υψηλεσ θερμοκρασειες?
phanispal Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δε μπορώ να πω σίγουρα για τη δική σου περίπτωση, αλλά σε γενικές γραμμές το κακό cable management καταστρέφει τη ροή αέρα, ανεβάζοντας κάπως τις θερμοκρασίες.
benign Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 η μητρικη μου ειναι η http://uk.asus.com/M...M3/M4A78LTM_LE/ στη μια εικονα ειναι το πψ pc σε idle κατασταση και στην 2η ειναι σε full load. Λοιπον ξαναγυρνα μεσω bios τον επεξεργαστη σου σε διπυρηνο γιατι εχεις φτηνη μητρικη με χαμηλου επιπεδου ηλεκτρολογικα ,που υποστηριζει μεχρι 95 watt cpu οπως μπορεις να δεις και στα specs της στο site της Asus.Ξεκλειδωνοντας το cpu σε τετραπυρηνο αυτοματα τον κανεις cpu των 125 watt και εισαι out of specs.Αυτο σημαινει πρακτικα οτι κινδυνευεις να χαλασεις τον επεξεργαστη σου η την μητρικη σου η και τα δυο. Χρειαζεσαι μητρικη με καλυτερα ηλεκτρολογικα οχι μονο για να τρεχεις τον επεξεργαστη σου σαν τετραπυρηνο αλλα ακομη και για να να τον κανεις overclock σαν διπυρηνο.Προσοχη!!!! Για να κανεις decent overclocking πρεπει το δευτερο καλωδιο τροφοδοσιας να κουμπωνει σε 8απινη εγκοπη στην μητρικη για παροχη καλυτερου ρευματος ,εσενα ειναι 4απινη.Χρειαζεσαι πιο ακριβη μητρικη. Τελος το cooler που ρωτησες στην αρχη(Xigmatek Loki SD963)ειναι καλο.
georger_volos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Λοιπον ξαναγυρνα μεσω bios τον επεξεργαστη σου σε διπυρηνο γιατι εχεις φτηνη μητρικη με χαμηλου επιπεδου ηλεκτρολογικα ,που υποστηριζει μεχρι 95 watt cpu οπως μπορεις να δεις και στα specs της στο site της Asus.Ξεκλειδωνοντας το cpu σε τετραπυρηνο αυτοματα τον κανεις cpu των 125 watt και εισαι out of specs.Αυτο σημαινει πρακτικα οτι κινδυνευεις να χαλασεις τον επεξεργαστη σου η την μητρικη σου η και τα δυο. Χρειαζεσαι μητρικη με καλυτερα ηλεκτρολογικα οχι μονο για να τρεχεις τον επεξεργαστη σου σαν τετραπυρηνο αλλα ακομη και για να να τον κανεις overclock σαν διπυρηνο.Προσοχη!!!! Η αλήθεια είναι ότι έχεις δίκιο , όχι όμως για τον επεξεργαστή ,δύσκολο να πάθει κάτι...η μητρική μπορεί, αλλά χωρίς οc δεν νομίζω ότι θα έχει πρόβλημα..
benign Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Η αλήθεια είναι ότι έχεις δίκιο , όχι όμως για τον επεξεργαστή ,δύσκολο να πάθει κάτι...η μητρική μπορεί, αλλά χωρίς οc δεν νομίζω ότι θα έχει πρόβλημα.. Ενταξει χωρις overclock εισαι μια χαρα.Αλλα κριμα να εχεις ξεκλειδωτο cpu που ανεβαινει ψηλα κιολας και να τον εχεις σε default συχνοτητα. Επισης το τροφοδοτικο σου ,τι μαρκα και ποσα watt?
Thanos1972 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Για να κανεις decent overclocking πρεπει το δευτερο καλωδιο τροφοδοσιας να κουμπωνει σε 8απινη εγκοπη στην μητρικη για παροχη καλυτερου ρευματος ,εσενα ειναι 4απινη.Χρειαζεσαι πιο ακριβη μητρικη. Αυτο δεν ειναι απαραιτητο.
angel2525 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 παιδια γενικα το pc ειναι budget build, απλος ξεκλειδωσα τον επεξεργαστη καθως μου χρεαζετε επειδη ασχολουμαι με video editing kai conversion (ερασιτεχνικα).. οσο για την mo ξερω οτι το max tdp ειναι 95w αλλα το εχουν κανει και αλλοι με την ιδια mo και επεισης παρατηρησα οτι οταν ειναι σε full load εφτασε μεχρι και 97w (σπανια περιπτωση να φτασει τοσο) και δεν επαθε κατι. το τροφοδοτικο μου ειναι 500w http://www.skroutz.gr/s/310066/Allied-Tech-500W-PFC-RET.html αργοτερα αν θελω να του κανω overclock και μια αναβαθμιση θα παρω και την http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.522835 βεβαια θα χρειαστω και ενα αλλο τροφοδοτικο μαλλον απλως δεν ξερω πιο...
terry308 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Δεν θα έπαιρνα αυτή τη μητρική (ΑΜ3) από τη στιγμή που υπάρχουν καλύτερες (και ΑΜ3+) Θα χτυπούσα την Asrock Socket AM3+ 970 Extreme3 ή μια με 990 πχ Gigabyte Socket AM3+ GA-990XA-UD3
benign Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Το τροφοδοτικο ειναι της πλακας και μπορει να σου δημιουργησει προβλημα στο μελλον. Angel που πηγαινεις ξυπολυτος στα αγκαθια?Χαμηλου κοστους μητρικη,τροφοδοτικο της πλακας,ετσι δεν γινεται δουλεια και σιγουρα δεν γινεται ασφαλες overclock.Αν εχεις στενεματα,σε κατανοω απολυτα και συμπασχω μαζι σου.Ποιος δεν εχει αλλωστε συτην την περιοδο?Αλλα καποια πραγματα πρεπει να ειναι αξιας,δεν σημαινει απολυτα οτι πρεπει να ειναι ακριβα.Υπαρχουν καλα πραγματα σε λογικες τιμες. Τροφοδοτικο,μητρικη και κουτι πρεπει να ειναι παντοτε ποιοτητας,αυτο καντο νομο σου απο δω και μπρος. Επισης πολυ καλες οι προτασεις του terry. +1 Αυτο δεν ειναι απαραιτητο. Θανο με περισσοτερη τροφοδοσια εχει καλυτερα αποτελεσματα.Αν δε με πιστευεις πηγαινε σε οποιοδηποτε overclocking forum να ρωτησεις.Οταν ειναι 4πινο,η μητρικη στρεσαρεται πολυ και αν δεν ειναι ποιοτητας(οπως η δικη σου)και του topic starter δεν ειναι σαν την δικη σου,ειναι φτηνιαρικη,(no offence angel2525)τοτε ειναι επικινδυνο.
Thanos1972 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Θανο με περισσοτερη τροφοδοσια εχει καλυτερα αποτελεσματα.Αν δε με πιστευεις πηγαινε σε οποιοδηποτε overclocking forum να ρωτησεις.Οταν ειναι 4πινο,η μητρικη στρεσαρεται πολυ και αν δεν ειναι ποιοτητας(οπως η δικη σου)και του topic starter δεν ειναι σαν την δικη σου,ειναι φτηνιαρικη,(no offence angel2525)τοτε ειναι επικινδυνο. Δεν διαφωνω με αυτο που λες.απλα ειπα οτι δεν ειναι απαραιτητο.Ξερεις και εσυ φανταζομαι οτι βασικοτερο ρολο εχουν τα vrms και mofsets παρα το εαν ειναι με 4πινη η 8πινη τροφοδοσια ο επεξεργαστης. Και μπραβο κιολας για την παρατηρητικότητα σου που ειδες την μητρικη του παιδιου και τον ενημερωσες.
50EuroUser Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Δοκίμασε undervolt o 560 θα παίζει και με 1,1-1,15 Vc load και idle ~0,8Vc. Κατέβασε το Phenom tweaker και δοκίμασε stable χαμηλά. Χωρίς OC πάντα για θα στρεσάρει πολύ τα VRM.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα