Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι δεν ειναι τα 2 ευρω απλα ειναι αν το χρειαζεσαι η οχι γενικα και αν προτιμας να παρεις ενα ρουτερ που να ειναι κλειδωμενο η να εχεις την δυνατοτητα να βαλεις οτι θες.αν εδινε tdm telephony θα ηταν αλλιως οπως ειναι της forthnet.

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το κανει οποιος δινει voip

η cyta το κανει σχεδον σε ολα γιατι δινει μονο voip

ι hol το κανει μονο στο voip αλλα δινει και κανονικη τηλεφωνια αμα θελει καποιος.βεβαια η cyta απο οτι εχω καταλαβει το εχει κλειδωσει σε τρελο σημειο.

η forthnet το κανει στο voip αλλα καποιοι το ειχαν ξεκλειδωσει και ειχαν δημοσιευσει τα admin passwords.

γενικως οποιος θελει να κανει οτι θελει δεν παιρνει voip οποτε δεν παει σε cyta Που ειναι μονο voip.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια καλησπερα. Λοιπον εχω κονεξ τωρα και επειδη πληρωνω 90 ευρω σε καθε λογαριασμο,μεχει γονατισει κοινως θελω να αλλαξω εταιρια.

Τι θελω;

ιντερνετ 24μβιτ και τηλεφωνο με δωρεαν αστικες κλησεις για κανα 2 ωρο.

Ποια ειναι η πιο αξιοπιστη λυση για κατι τετοιο μετα τον ΟΤΕ;

Δημοσ.

Την προσφορα της wind την εχει δει κανεις; Είναι ότι καλύτερο παίζει αυτόν τον καιρό και σκέφτομαι να πάω προς τα εκεί γιατί η on δεν μας τα λέει καλά.

http://www.wind.com.gr/gr/gia-ton-idioti/statheri-internet/wind-double-play/wind-double-play-s/?planID=1289

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα. Λοιπον εχω κονεξ τωρα και επειδη πληρωνω 90 ευρω σε καθε λογαριασμο,μεχει γονατισει κοινως θελω να αλλαξω εταιρια.

Τι θελω;

ιντερνετ 24μβιτ και τηλεφωνο με δωρεαν αστικες κλησεις για κανα 2 ωρο.

Ποια ειναι η πιο αξιοπιστη λυση για κατι τετοιο μετα τον ΟΤΕ;

δες αυτο το πακετο της forthnet με το οποίο θα δινεις 50 . Γενικά τη forthnet πλεον την θεωρω αξιόπιστη εταιρια οσον αφορα το δικτυο

http://www.forthnet.gr/templates/corporateProductsDetails2.aspx?c=10012960

Δημοσ.

+1 για forthnet.τα πιο φτηνα πακετα νομιζω τα εχει η cyta με 14 το μηνα και η forthnet με 17 ευρω το μηνα και η προσφορα της wind ειναι στα; 15 ευρω το μηνα.

η wind δινει εκπτωση στο κινητο η forthnet σε Nova η cyta πουθενα.

Δημοσ.

Στα Βορεια Προάστια Αττικής με Cyta δεν είμαι και πολυ ικανοποιημένος.

Έχω μια αποσύνδεση ανά δύο μέρες για 5-10 λεπτά και εδώ και 2 βδομάδες απο εκεί που κλείδωνα στα 13.700 τώρα έχω πέσει στα 12.850

Κατά τα αλλά μια χαρά για λεφτά που δίνω.

Δημοσ.

Στα Βορεια Προάστια Αττικής με Cyta δεν είμαι και πολυ ικανοποιημένος.

Έχω μια αποσύνδεση ανά δύο μέρες για 5-10 λεπτά και εδώ και 2 βδομάδες απο εκεί που κλείδωνα στα 13.700 τώρα έχω πέσει στα 12.850

Κατά τα αλλά μια χαρά για λεφτά που δίνω.

στα βορεια προαστεια ο ενας οτε απο τον αλλον ειναι 100 τσιγαρα δρομος.αν παιζεις και 13mbit Μια χαρα εισαι.αποσυνδεση 5-10 λεπτων /?πολυ παραξενο.μια αποσυνδεση κανονικα αντε να κρατησε κανα λεπτο max.μετα απο 20 δεπτερολεπτα συνηθως εχει συγχρονισει και μετα αντε μισο λεπτο να παρει ip.αργει να παρει Ip εσενα η να συγχρονισει?thomson 782?μπορεις να ζητησεις να σου αλλαξουν profile Κοινως να σου ανεβασουν το margin .θα παιξεις πιο αργα αλλα πιο σταθερα.

Δημοσ.

Μια εμπειρία έχω από CYTA και δεν είναι καθόλου καλή. Ούτε σε ποιότητα τηλεφωνίας (πολύ φύσημα), ούτε στο internet. Η εμπειρία δεν είναι από τη δική μου σύνδεση, αλλά είναι εκνευριστικό να σε φωνάζουν κάθε τρεις και λίγο "δε μου δουλεύει αυτό" και "δε μου δουλεύει το άλλο".

Δημοσ.

στα βορεια προαστεια ο ενας οτε απο τον αλλον ειναι 100 τσιγαρα δρομος.αν παιζεις και 13mbit Μια χαρα εισαι.αποσυνδεση 5-10 λεπτων /?πολυ παραξενο.μια αποσυνδεση κανονικα αντε να κρατησε κανα λεπτο max.μετα απο 20 δεπτερολεπτα συνηθως εχει συγχρονισει και μετα αντε μισο λεπτο να παρει ip.αργει να παρει Ip εσενα η να συγχρονισει?thomson 782?μπορεις να ζητησεις να σου αλλαξουν profile Κοινως να σου ανεβασουν το margin .θα παιξεις πιο αργα αλλα πιο σταθερα.

Thomson έχω, και αποσύνδεση 1 λεπτού να είναι το θεωρώ απαράδεκτο όταν συμβαίνει σε πολύ τακτά χρονικά διαστήματα. Και για να είμαι και ακριβής η αποσύνδεση που αναφέρω είναι οι ώρες που είμαι σπίτι 6 απόγευμα - 1 το βράδυ. Δεν ξέρω δηλαδή εάν υπάρχουν αποσυνδέσεις τις υπόλοιπες ώρες.

Επίσης φίλε poulinos στο thomson που ακριβώς βλέπεις που αν η γραμμή είναι γυρισμένη σε fast path ?

Κατά τα άλλα είμαι ικανοποιημένος σχετικά απο cyta και άπο το support (έστω και αν αργεί λίγο) και απο ταχύτητες σε download.

Δημοσ.

Μια εμπειρία έχω από CYTA και δεν είναι καθόλου καλή. Ούτε σε ποιότητα τηλεφωνίας (πολύ φύσημα), ούτε στο internet. Η εμπειρία δεν είναι από τη δική μου σύνδεση, αλλά είναι εκνευριστικό να σε φωνάζουν κάθε τρεις και λίγο "δε μου δουλεύει αυτό" και "δε μου δουλεύει το άλλο".

κανονικα επειδη η τηλεφωνια ειναι voip δεν θα πρεπε να εχει φυσημα αλλα οκ.εκτος αν ειναι τοσο χαλια η συσκευη.αλλα ναι το καταλαβαινω πως ειναι να τρεχεις.

αν βεβαια πεσει το ιντερνετ χανεις και το τηλ.

Thomson έχω, και αποσύνδεση 1 λεπτού να είναι το θεωρώ απαράδεκτο όταν συμβαίνει σε πολύ τακτά χρονικά διαστήματα. Και για να είμαι και ακριβής η αποσύνδεση που αναφέρω είναι οι ώρες που είμαι σπίτι 6 απόγευμα - 1 το βράδυ. Δεν ξέρω δηλαδή εάν υπάρχουν αποσυνδέσεις τις υπόλοιπες ώρες.

Επίσης φίλε poulinos στο thomson που ακριβώς βλέπεις που αν η γραμμή είναι γυρισμένη σε fast path ?

Κατά τα άλλα είμαι ικανοποιημένος σχετικά απο cyta και άπο το support (έστω και αν αργεί λίγο) και απο ταχύτητες σε download.

α.μεσα απο το ρουτερ στο broadband connection μετα dsl connection και πανω δεξια details αμα πατησεις θα σου βγαλει μια οθονη .σε καποιο σημειο σου λεει Loss of signal>αυτο σημαινει ποσες φορες εχασε συγχρονισμο.

αν εισαι fast path αν θυμαμαι καλα το βλεπεις απο Telnet αλλα η cyta εχει κοψει το Telnet.απο default παντως Interleave θα σου εχουν δωσει και μην το αλλαξεις γιατι θα κανει χειροτερα τα disconnects.απο το Interface δεν νομιζω οτι μπορεις να δεις αν εισαι fast path.απο cli interface γραφεις adsl info και νομιζω σου λεει αν εισαι fast.Νομιζω .

και οταν λες εχεις αποσυνδεση για 5-10 λεπτα τι εννοεις?αναβοσβηνει το adsl η δεν αναβει το λαμπακι broadband η το λαμπακι του ιντερνετ?για να καταλαβω τι εννοεις.η μειωση της ταχυτητας ειναι θεμα χαλκου εκτος αν σου αλλαξαν profile αλλα και παλι ειναι μικρη μειωση.δεν εισαι ο πρωτος ουτε ο τελευταιος.αλλες φορες ειναι θεμα crosstalking αλλες φορες οξειεδωση υγρασια σε καλωδια κτλ.επισης στην καρτελλα thomson gateway kai configuration σοιυ λεει ποσες μερες ωρες κτλ ειναι Up το ρουτερ.απο εκει μπροεις να δεις αν εχει κανει restart.giati ama κανει restart θα σου μηδενισει τα loss of signal.

Δημοσ.

Επειδη λογω δουλειας αλλα και εμπειριας ξερω παρα πολυ καλα σχεδον ολες τις εταιριες ... και το θεμα ειναι εαν θελεις να εχει μια καλη γραμμη με πολυ υψηλη διαθεσιμοτητα ,ποιοτητα και σοβαρη αμεση υποστηριξη εαν την χρειαστεις τοτε αυτη ειναι ΜΟΝΟ ο ΟΤΕ. Εαν οχι ολες σχεδον οι αλλες ειναι ιδιες με λιγο καλυτερη απο ολες την 4νετ και αυτο μονο σε επαρχιακες πολεις...οπου οι υπηρεσιες της παιζουν σωστα και στο συτημα λειτουργει καλα (εξυπηρετηση,επικοινωνια,ποιοτητα υπηρεσιων),τωρα εαν πεσεις σε καλη γραμμη....πανω κατω με ολες θα εισαι το ιδιο καλα .Εγω προσωπικα επελεξα να βαλω wind me 15.5ευρω το μηνα adsl ΕΩΣ 24 και τηλεφωνια με χρεωση ΕΑΝ θελω για ενα χρονο ... δεν απαιτω τιποτα απολυτως απο θεμα αξιοπιστιας και ταχυτητας ..απο καμια μικρη εταιρια διοτι ειναι αδυνατον να σπαταλησει τα χρηματα που σπαταλα ο ΟΤΕ και στον εγξυχρονισμο αλλα και στην ποιοτητα του προσωπικου .Τα εχω δει απο μεσα ... Επειδη θα χρησιμοποιω το ιντερνετ μονο καθε σαββατοκυριακο το θεωρω ασκοπω να πληρωνω 45 ευρω το μηνα...

Δημοσ.

Επειδη λογω δουλειας αλλα και εμπειριας ξερω παρα πολυ καλα σχεδον ολες τις εταιριες ... και το θεμα ειναι εαν θελεις να εχει μια καλη γραμμη με πολυ υψηλη διαθεσιμοτητα ,ποιοτητα και σοβαρη αμεση υποστηριξη εαν την χρειαστεις τοτε αυτη ειναι ΜΟΝΟ ο ΟΤΕ. Εαν οχι ολες σχεδον οι αλλες ειναι ιδιες με λιγο καλυτερη απο ολες την 4νετ και αυτο μονο σε επαρχιακες πολεις...οπου οι υπηρεσιες της παιζουν σωστα και στο συτημα λειτουργει καλα (εξυπηρετηση,επικοινωνια,ποιοτητα υπηρεσιων),τωρα εαν πεσεις σε καλη γραμμη....πανω κατω με ολες θα εισαι το ιδιο καλα .Εγω προσωπικα επελεξα να βαλω wind me 15.5ευρω το μηνα adsl ΕΩΣ 24 και τηλεφωνια με χρεωση ΕΑΝ θελω για ενα χρονο ... δεν απαιτω τιποτα απολυτως απο θεμα αξιοπιστιας και ταχυτητας ..απο καμια μικρη εταιρια διοτι ειναι αδυνατον να σπαταλησει τα χρηματα που σπαταλα ο ΟΤΕ και στον εγξυχρονισμο αλλα και στην ποιοτητα του προσωπικου .Τα εχω δει απο μεσα ... Επειδη θα χρησιμοποιω το ιντερνετ μονο καθε σαββατοκυριακο το θεωρω ασκοπω να πληρωνω 45 ευρω το μηνα...

τωρα μαλλον παιζεις με την νοημοσυνη μας?? ο οτε σπαταλαει χρηματα?για αυτο εξω εχουμε γεμισει σκουριασμενες ρεγκλετες απειρα σιδερενια box και καφαο που βαζουν νερα?σπαταλαει λεφτα αλλα σε αφεντικα και σε καμια 20 αρια audi me leasing Που ειναι κατω απο το μεγαρο.την επομενη φορα θα τα βγαλω και φωτο να τα σηκωσω εδω στο ινσομνια να φαινεται που πανε τα λεφτα μας τοσα χρονια.αμεση υποστηριξη?????ναι οταν το δικτυο ειναι δικοτου εννοειται οτι θα δωσει προτεραιοτητα στις δικιες του βλαβες απο οτι στον παροχων.μια φορα σε ενα αστικο κεντρο που ειχα μια συζητηση με εναν προισταμενο γιατι δεν φτιαχνουν τις βλαβες των παροχων η απαντηση ειναι οτι δεν προλαβαινουμε.βεβαια εννοειται εδιναν προτεραιοτητα στις δικες τους.βλαβες που ηταν ανοιχτες πανω απο μισο μηνα.οποτε για μενα ειναι το 90 τις 100 το θεμα χαλκου.

οσο αυτο γιατις επαρχιακες πολεις παλι διαφωνω.δεν εχει σημασια αν ειναι αθηνα η αν ειναι πατρα.τα dslam ειναι τα ιδια οι οπτικες επισης δεν αλλαζει απολυτως τιποτα περα απο τις αποστασεις πελατων και αστικου κεντρου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...