ninthestars Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Στην πολυκατοικία από όσο ξέρω δεν έχει κανείς cyta. Στα Κ. Πατήσια προς τις 3 Γέφυρες έχει κανείς χρησιμοποιήσει την cyta;
poulinos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 αν καποιος εχει καλη γραμμη στην πολυκατοικια θα εχει με οποιαδηποτε εταιρεια οπως και το αναποδο.εχω πετυχει σε μια πολυκατοικια 4 ατομα με την ιδια εταιρεια.ειχαν ολοι εννοειται 40 attenuation.με μετρηση στον κατανεμητη οι 2 ειχαν 4 mbit ενω οι αλλοι δυο 8 Mbit.αυτοι με τα 4 mbit απλα ειχαν λιγο σκισμενο χαλκο.ποτε δεν ξερεις τι θα σου τυχει.αν τυχει σε καλο χαλκο ειτε βαλει cyta ειτε forthnet η μονη διαφορα θα ειναι στον εξοπλισμο οπως και στην διαφορα 6 με 9 margin απο forthnet σε cyta. οποτε κοιταξτε αποσταση απο τον οτε για αρχη. ευτυχως προς κεντρο αθηνας και λιγο πιο πανω υπαρχουν καμποσοι Ote.
ninthestars Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Παλιά που είχα Hol είχα μείνει σχεδόν για 1 μήνα χωρίς internet το οποίο τελικά επανήλθε όταν έκοψα την Hol και πήγα στον ΟΤΕ. Μου χουν πει ότι το κέντρο του ΟΤΕ στην περιοχή μου είναι παλιό. Οπότε μάλλον επιβεβαιώνεται αυτό που μου είπες για την καλή γραμμή.
poulinos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Παλιά που είχα Hol είχα μείνει σχεδόν για 1 μήνα χωρίς internet το οποίο τελικά επανήλθε όταν έκοψα την Hol και πήγα στον ΟΤΕ. Μου χουν πει ότι το κέντρο του ΟΤΕ στην περιοχή μου είναι παλιό. Οπότε μάλλον επιβεβαιώνεται αυτό που μου είπες για την καλή γραμμή. μπορει να ειχες για ενα μηνα προβλημα επειδη ο οτε εχω δει απειρες φορες ναμην φτιαχνει προβληματα.το καλο ειναι πλεον οτι αμα ενα προβλημα δνε φτιαχνεται εχει δικαιωμα ο παροχος να ζητησει συνδυαστικο ραντεβου οποτε εκει θεωρητικα κατα 99 τις 100 διορθωνεται.τωρα το κεντρο μπορει να ειναι παλιο αλλα μπορει πχ να πεφτεις εσυ σε καλο ζευγαρι η μπορει να εχει γινει επαυξηση και να πεφτεις σε καινουριο καλωδιο.πχ ειχε τυχει να εχω παρει ραντεβου και εναν πελατη τον εριξαν σε καινουριο καλωδιο στο καφαο.και μου λεει ο οτε παιζει πολυ καλα επειδη ειναι New το καλωδιο και δεν εχει και σχεδον κανεναν πανω ακομα.το ιδιο και σε αλιμο μου εχει τυχει.
MariosPap95 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Εγω θα σου λεγα ΟΤΕ. Συμφαιρει και ειναι πιο αξιοπιστος απο τις υπολοιπες.
poulinos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Εγω θα σου λεγα ΟΤΕ. Συμφαιρει και ειναι πιο αξιοπιστος απο τις υπολοιπες. ο πιο ακριβος ναι.πιο αξιοπιστος για ενα λογο.επειδη οι γραμμες ειναι δικες τους και ο οτε πρωτα κοιταει την παρτι του και μετα τους υπολοιπους.αυτοι ειναι για μενα 2 λογοι να μην βαλει καποιος ΟΤΕ.
Chrisxxx Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Cyta στα 8Mbps Down k 1Mbps Up με 16 ευρώ και χωρίς τηλεφωνο.. 19 ευρώ το ιδιο πακέτο με τηλεφωνο... Το μονο μειονέκτημα που έχ βρει στη cyta 3 χρόνια που ειμαι στην εταιρία είναι ότι δεν δινει πληρη προσβαση στο router της, αλλά πάλι μπορεις να κανεις τα βασικα (port forwarding κλπ) και πως πρέπει να κρατήσεις το router που θα σου στείλουν pirelli ή Thomson. Νομιζω μπορεις να βάλεις το δικο σου voip router αν δεν έχεις τηλεφωνο..
ninthestars Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Μιλώντας τελειώς προσωπικά και χωρίς να έχω τρελές απαιτήσεις από την σύνδεση μου, θα με ενδιέφερε μια εναλλακτική λύση γιατί όπως αναφέρθηκε ο ΟΤΕ είναι ακριβός. Το 14 ευρώ τον μήνα της cyta φαίνεται πολύ δελεαστικό αλλά φαβάμαι τον χ, ψ λόγο που θα προκύψει και δεν θα παίζει όπως πρέπει.
Marria Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Που ειδες τα 14 ευρω απο το προηγουμενο μηνυμα?
ninthestars Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Που ειδες τα 14 ευρω απο το προηγουμενο μηνυμα? Από την ιστοσελίδα τους. http://www.cyta.gr/index.php?ID=1_play_home
Marria Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Στη σελιδα τους παντως στη πρωτη σελιδα λεει καθαρα ΄Δημιουργω το δικο μου 2play απο 16ευρω το μηνα΄ Από την ιστοσελίδα τους. http://www.cyta.gr/index.php?ID=1_play_home Αυτο δεν ειναι 2play ομως, δεν θα εχεις τηλεφωνα
Chrisxxx Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Mπορει να ειναι προσφορά τον 1ο χρόνο 14 ευρώ και να παει 16 τον επόμενο.. Οταν είχαμε πρωτοβάλει cyta δίναμε 19 το μηνα για 6 μήνες και μετά πήγε 26.
poulinos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Cyta στα 8Mbps Down k 1Mbps Up με 16 ευρώ και χωρίς τηλεφωνο.. 19 ευρώ το ιδιο πακέτο με τηλεφωνο... Το μονο μειονέκτημα που έχ βρει στη cyta 3 χρόνια που ειμαι στην εταιρία είναι ότι δεν δινει πληρη προσβαση στο router της, αλλά πάλι μπορεις να κανεις τα βασικα (port forwarding κλπ) και πως πρέπει να κρατήσεις το router που θα σου στείλουν pirelli ή Thomson. Νομιζω μπορεις να βάλεις το δικο σου voip router αν δεν έχεις τηλεφωνο.. αν παρεις απλαιντερνετ και δεν θες τηλεφωνια τοτε βαζεις οτι ρουτερ θες.οχι οτι voip router θες αλλα οτι ρουτερ θες.δεν πρεπει να ειναι voip αφου δεν θα εχεις τηλεφωνο ετσι και αλλιως οποτε τι να το κανεις.απλα αμα τυχει να εχει voip θα ειναι αχρηστο.αν παρεις με τηλεφωνια τοτε πολυ απλα πρεπει οπως και δηποτε να χρησιμοποιησεις το δικο τους εκτος αν καταφερεις να hackareis το ρουτερ να παρεις τα στοιχεια του voip και να το σεταρεις μονος σου σε αλλο ρουτερ.εκει μπορει να παιξει χωρις να ειναι παλι σιγουρο λογω πολλων διαφορετικων ρυθμισεων που ισως δεν μπορεις να δεις μεσα απο το web interface Μιλώντας τελειώς προσωπικά και χωρίς να έχω τρελές απαιτήσεις από την σύνδεση μου, θα με ενδιέφερε μια εναλλακτική λύση γιατί όπως αναφέρθηκε ο ΟΤΕ είναι ακριβός. Το 14 ευρώ τον μήνα της cyta φαίνεται πολύ δελεαστικό αλλά φαβάμαι τον χ, ψ λόγο που θα προκύψει και δεν θα παίζει όπως πρέπει. αν εχει θεμα ο χαλκος θα εχεις με οποιαδηποτε εταιρεια.και το 90 τις 100 των προβληματων ειναι λογω χαλκου ειτε στο κομματι του οτε ειτε του σπιτιου πιο σπανια. Στη σελιδα τους παντως στη πρωτη σελιδα λεει καθαρα ΄Δημιουργω το δικο μου 2play απο 16ευρω το μηνα΄ Αυτο δεν ειναι 2play ομως, δεν θα εχεις τηλεφωνα δεν θελει τηλεφωνια οσο θυμαμαι οτι εγραψε στο πρωτο post.
Marria Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Για 2 ευρω που ειναι παντως η διαφορα, εγω θα εβαζα και τηλεφωνια μαζι με ιντερνετ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα