Προς το περιεχόμενο

Επιδοτηση Vdodafone-Πλαισιο

Stevakos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδες θελω τα φωτα σας οσοι εχετε γνωση στο θεμα!

Εχω επιδοτηση στη vodafone την αλλη βδομαδα και θελω να παρω συγκεκριμενη συσκευη το Sony Ericsson Xperia Active.

Εστειλα μηνυμα στη vodafone για να ρωτησω ποτε θα ερθει η συσκευη και μου ειπαν οτι δεν θα την φερουν!

Μπορω μηπως να χρησιμοποιησω την επιδοτηση και να παρω την συσκευη απο το Πλαισιο ??

Δημοσ.

Μπορείς, εκτός αν έχει αλλάξει κάτι τώρα τελευταία.

Και πως δηλαδη γινετε αυτο ?Απλα παω στη vodafone και δηλωνω ποια συσκευη θελω απο το πλαισιο ??

Σορρυ για τον λαθος τιτλο παιδια !

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να πας στην Vodafone. Πήγαινε κατευθείαν στον Πλαίσιο και πες τους πως έχεις επιδότηση και θέλεις συσκευή και θα τα κανονίσουν όλα αυτοί.

Βέβαια, πάρε ένα τηλέφωνο καλού κακού στο Πλαίσιο πριν πας μήπως έχει αλλάξει κάτι.

Δημοσ.

κι εγω παντα απο πλαισιο επαιρνα με τις επιδοτησεις απο βονταφον αλλα τωρα ρωτα καλυτερα στη βονταφον γιατι παιζει να εχει αλλαξει. εγω εχω ανανεωση/επιδοτηση τωρα για 6 νουμερα και μου ειπαν απο το 13830 οτι δεν εχουν πια να κανουν εκεινοι με τις επιδοτησεις (για αιτηση αυξησης κτλ). λεει μονο τα καταστηματα ασχολουνται πια με αυτα τα θεματα. και το θεμα ειναι...το πλαισιο μπορει να διαπραγματευθει θεματα αυξησης επιδοτησεων; εχει παρει το ελευθερο απο βονταφον; μπορεις ισως να ρωτησεις και στο πλαισιο αυτην την ερωτηση. εγω παντως με βλεπω προς κοσμοτε μερια γιατι η βοντα εβγαλε αθλιες επιδοτησεις, οποτε απο οτι δειχνει θα χασουν 6 κινητα και 3 σταθερα νουμερα. με τις υγειες τους!

Δημοσ.

Εχουμε εταιρικο με 3 αριθμους.Περυσι μας ηρθε αρκετα καλη επιδοτηση στα 430 ευρο..Για φετος δεν εχω μαθει ακομα τιμη !Αρα πρεπει να παω απο τα καταστηματα να ρωτησω για το τι ακριβως γινετε ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...