Προς το περιεχόμενο

timberland 70% off

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή είναι τσάμπα για σένα είναι για όλους;

Καλώς ή κακώς, 70% έκπτωση δεν είναι λίγο πράγμα. Τώρα αν πάλι τα 70€ (μετά την έκπτωση) είναι πολλά, είναι άλλο θέμα.

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ρε μάγκες το νήμα έχει τίτλο "timberland 70% off" όχι το "Δόγμα του σόκ"...

Κοινωνικόπολιτικοικονομικές αναλύσεις στο Μπλα Μπλά, εδώ μιλάμε για προσφορές.

Δημοσ.

πεστα phanipal συμφωνω μαζι σου.το οτι λυποθυμανε τα παιδακια ειναι λυπηρο πολυ αλλα τι σχεση εχει με το θεμα?

Παντως χτες στο πλαισιο (που και αυτο βαραει μυγες πια), ηταν αρκετα "πρωτακια" που μπηκαν σε σχολες, με γονεις που εψαχναν iphone & laptop...

oσο για το 8εμα μου ειχαν φερει timberland οταν ηταν μοδα απο αμερικη (απο stokaτζιδικο $80) & απο το 2ο χρονο εμπαζαν νερα. τπτ ιδιαιτερο δλδ :(

εχω παρει & τα κινεζικα των 30ε που δινουν carefoyr, praktiker , lidl και ειναι το μαυρο χαλι. κανα 10ευρο max 8α τα παιρνουν χοντρικη, αφου στο carefoυr σε εκπτωσεις τα εδιναν 15.

ολοι μας δουλευουν τελικα :mad:

Δημοσ.

πεστα phanipal συμφωνω μαζι σου.το οτι λυποθυμανε τα παιδακια ειναι λυπηρο πολυ αλλα τι σχεση εχει με το θεμα?

Οση σχεση εχουν παπουτσια και κρεμες προσωπου με 'hardware' (αυτο το 'ware' δε σημαινει ακριβως "φοραω" αν ετσι το πηρατε καποιοι)!

Δημοσ.

IPal και καταδεκτηκες να βάλεις παπούτσια απο το carefur?:P

τι να κανω, ηταν σε "προσφορα" και τσιμπησα. για μια σεζον και για <20€ ΟΚ ειναι. Ή για τπτ χωραφια/κηπο :P

Δημοσ.

Α ρε φουτάνα κρίση... Διαβάζω αυτά που γράφετε εδώ μέσα και αναρρωτιέμαι αν είμαι πράγματι σε Ελληνικό φόρουμ... Κοιτάω και ξανακοιτάω αν η κατάληξη επάνω είναι .gr ή μήπως γύρισα σε .com και δεν το κατάλαβα...

Ζούμε άραγε στην ίδια χώρα που τα παιδιά λιποθυμάνε από την πείνα στα σχολεία και ένα 25-30% του πλυθησμού δεν έχει δουλειά και τα απαραίτητα για να επιβιώσει; Είναι δυνατόν να σας καίει το αν τα παπούτσια της Timberland δεν είναι πλέον όπως παλιά και να στεναχωριέστε αν θα φύγει από την Ελλάδα ή όχι;

Επειδή ούτως ή άλλως έχει ξεφτιλιστεί η συζήτηση, που είναι εντελώς άσχετη με το χαρακτήρα του φόρουμ, και λογικά όπου νά' ναι θα κλειδωθεί το θέμα, ας πω κι εγώ τη γνώμη μου και δε βαριέσαι!!

Φίλε Καρασαρδέλη, μου φαίνεται ότι δεν έχεις επαρκώς συνειδητοποιήσει τη νεοελληνική πραγματικότητα, που συνίσταται στο ότι τα επίσημα στοιχεία κρύβουν την τραγικά υψηλή φοροδιαφυγή. Με λίγα λόγια, μπορεί στα χαρτιά να υπάρχει ένα 20-25% του πληθυσμού που ζει κάτω από το όριο της φτώχειας με εισοδηματικά κριτήρια, ωστόσο το πραγματικό ποσοστό της φτώχειας σίγουρα είναι χαμηλότερο. Επίσης, τα τμήματα εκείνα των μεσαίων τάξεων που λογικά θα τα έφερναν κουτσά στραβά πέρα, αλλά όχι βέβαια με το να αγοράζουν Timberland, κρύβουν εξίσου κάποιο μέρος του εισοδήματός τους, που τους είναι αρκετό για να προβαίνουν σε αγορές πολυτελών καταναλωτικών αγαθών.

Έχω υποψη μου κάποιο άρθρο -νομίζω στα "ΝΕΑ"-όπου γινόταν σύγκριση των δηλωμένων εισοδημάτων μέχρι το 2008 και των επίσημων αριθμών αγορών αυτοκινήτων μέχρι εκείνη τη χρονιά. Με λίγα λόγια, το συμπέρασμα που έβγαινε από τα δημοσιευμένα στοιχεία ήταν ότι τα χιλιάδες πολυτελή αυτοκίνητα που πωλούνταν δεν δικαιλογούνταν σε καμία περίπτωση από το δηλωμένο, "επίσημο" βιοτικό επίπεδο των αγοραστών τους...Και αν αυτό ισχύει για τις Porsche, στα Timberland θα κολλήσουμε;

Από την άλλη πλευρά, για τους υπόλοιπους που όντως αντιμετωπίζουν οικονομικό πρόβλημα και δύσκολα τα φέρνουν πέρα -αυτοί σίγουρα είναι η πλειονότητα, που μάλιστα αυξάνεται, για να μην παρεξηγηθώ- τα Timberland είναι σύμβολο γοήτρου και ματαιοδοξίας, που τους επιτρέπει συν τοις άλλοις να ρίχνουν προπέτασμα καπνού μπροστά τους και να αποκρύπτουν τους απλήρωτους λογαριασμούς και πιστωτικές κάρτες τους...

Δημοσ.

Έχω υποψη μου κάποιο άρθρο -νομίζω στα "ΝΕΑ"-όπου γινόταν σύγκριση των δηλωμένων εισοδημάτων μέχρι το 2008 και των επίσημων αριθμών αγορών αυτοκινήτων μέχρι εκείνη τη χρονιά. Με λίγα λόγια, το συμπέρασμα που έβγαινε από τα δημοσιευμένα στοιχεία ήταν ότι τα χιλιάδες πολυτελή αυτοκίνητα που πωλούνταν δεν δικαιλογούνταν σε καμία περίπτωση από το δηλωμένο, "επίσημο" βιοτικό επίπεδο των αγοραστών τους...Και αν αυτό ισχύει για τις Porsche, στα Timberland θα κολλήσουμε;

ειχα γειτονα που οταν πηρε το πτυχιο λογιστη(κοντα στα 30 του) πηρε μτχ Porsche :P

Συχνα οταν δεν ειχε χωρο στην πιλοτη, την αφηνε στο πεζοδρομιο διπλα σ ενα παρατημενο LADA !

(ειχαν σαν οικογενεια 4 αυτοκινητα).

ε, ρε γελια. only in Greece

Δημοσ.

Αν ψάξετε λίγο στο ΝΕΤ για ριτσι φρανσες και ridenco θα δείτε τι έχει γίνει. Τον κυνηγάνε πάντως και οι τράπεζες πουέχουν δώσει δάνεια, πέρα από το θέμα με το Attica και τις εταιρείες που του πήραν την αντιπροσώπευση γιατί δεν μπορούσε να καλύψει νέες παραγγελίες.

Τις καλές εποχές πούλαγε με περιθώριο 70-80% αλλά τα λεφτά πηγαίναν.....

Θα ξεπουλήσει ότι στοκ έχει και του χρόνου ο νέος αντιπρόσωπος θα τα φέρει στις <παλιές> τιμές.

Δημοσ.

Το τι ειπώθηκε εδω δεν λέγεται!!!!!! Πλάκα έχει αυτο το site κάθε καρυδιάς καρύδι μπαίνει:-)

Εγω πάντως αν βρω νέες εκπτώσεις θα σας της πω με οτι επιπτώσεις και αν προκύψουν:-)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...