orck Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Τι νοημα εχει ο ταξικος πολεμος; Οποιος τα βγαζει ευκολα τα δινει ευκολα. Περασα πριν απο μια εβδομαδα στο factory outlet και δεν ειδα τιποτα για εκπτωσεις στα timberland, ειχε τιμες στα 150+ γελασα και πηγα στις πιο λαικες μαρκες της εργατικης ταξης....
esertas Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Υπάρχει κόσμος που δίνει λεφτα και έχει!ειχα δει στο αττικα ένα δερμάτινο μπουφάν dolce gabbana το οποίο είχε 1390 ε! Περίμενα της εκπτώσεις να το πάρω μισή τιμη και είχε 12 κομμάτια! Λέω δεν γίνετε θα βρω θα το βάλω σε 12 άτοκες οκ. Πάω πρώτη μέρα εκπτώσεων και δεν υπήρχε ούτε ένα!τα παπούτσια μου λένε made in USA thanks! Μάλλον τα αποσύρανε στις αποθήκες τους. Σιγά μην τα πουλούσανε στην μισή τιμή. Του χρόνου θα τα ξαναδείς εκεί και πιο ακριβά! Πάντως συμφωνώ και εγώ στο ότι πληρώσεις παίρνεις. Πάτε καμιά ορειβασία και βάλτε noname μποτάκι να δούμε τι θα πάθουν τα πόδια σας.
oldermania Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Στο παπούτσι δεν θέλει τσιγγουνιες οργωσα το Βερολίνο με τα camper παπούτσια μου. Όλοι πλέον ψάχνουμε την μάρκα αλλα ευκαιρίες. Υπάρχουν άνθρωποι βέβαια που έχουν λεφτα και τα δίνουν την μεσαία τάξη μας κάνανε φτωχούς πλέον
Fidel Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Εγώ πάλι δε καταδέχομαι να περιμένω 5 μήνες για να αγοράσω κάτι που θα κάνω να το ξεπληρώσω 1 χρόνο. Πάντως αυτό που λέτε για τις εκπτώσεις το είδα με τα μάτια μου φέτος το καλοκαίρι στην Αγγλία και οι πωλητές γέλαγαν μαζί μου που ρώταγα αν έχει γίνει κάπου λάθος. ..Kαι που να δεις mate όταν το f.p.a το ρίξανε 2 μονάδες πιο κάτω τι έγινε στο νησί χαμός!!! Στο παπούτσι δεν θέλει τσιγγουνιες οργωσα το Βερολίνο με τα camper παπούτσια μου. Όλοι πλέον ψάχνουμε την μάρκα αλλα ευκαιρίες. Υπάρχουν άνθρωποι βέβαια που έχουν λεφτα και τα δίνουν την μεσαία τάξη μας κάνανε φτωχούς πλέον ++1 Μονο και μονο επειδή ακουμπάει όλος ο σκελετός πάνω εκεί πρέπει να δίνετε λεφτά Και οποιον γιατρό να ρωτήσετε αυτό θα σας πει..θα έχετε προβλήματα γενικά.. Για ότι δήποτε άλλο από ρούχα εδώ είναι σχεδόν τζάμπα δεν θα έδινα πολλά λεφτά..
Skia11 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Έχω και no name και timberland μποτάκια/ορειβατικά/casual η διαφορά είναι χαοτική στη ποιότητα καθώς και στη άνεση, όπως προανέφερε το παληκάρι πιο πρίν έτσι και εγώ όργωσα πολλά χιλιόμετρα και τη διαφορά την ένοιωσα στα πόδια μου με τα μεν και τα δε. Το γεγονός ότι δεν κατασκευάζονται πλέον στις ΗΠΑ δε λέει κατι, όλα τα consumer products με το ένα ή τον άλλο τρόπο κατασκευάζονται στην Ασία. Οι διαφορές στη ποιότητα όμως συνεχίζουν να υπάρχουν, το iphone πχ στην Κίνα κατασκευάζεται και είναι απο τα ποιό ποιοτικά gadget στον κόσμο. Τώρα αν δεν μπορούμε να τα αγοράσουμε επειδή δεν έχουμε τα λεφτά ή δεν μας αρέσουν, επειδή μας χρεώνουν κερατιάτικα στην Ελλάδα δεν αναιρούν και το γεγονός ότι είναι ποιό ποιοτικά απο τα μποτάκια του lidl ή του carefour ή του makro. Ο καθένας αγοράζει ότι νομίζει και ζεί τη ζωή που μπορεί, όλοι άν είμασταν καλύτερα οικονομικά θα ανεβάζαμε το budget μας και τη ποιότητα στα πράγματα που αγοράζουμε. Ας μη κάνουμε σα τις ζηλιάρες γειτόνισες και να ισοπεδώνουμε όλα τα λογικά επιχειρήματα επειδή δε ταιριάζουν στον μικροκοσμό μας. Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2011 από Skia11
orck Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Η Timberland ειναι μια καλη μαρκα, δεν ειναι ομως η καλυτερη οσον αφορα την ορειβασια. Μπορει να ειναι μουρη και αναγνωρισιμο ονομα αλλα μεχρι εκει.
Skia11 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Casual παπούτσια είναι, και για light καταστάσεις ορειβασίας είναι οκ. Είναι κάτι σαν τα SUV των παπουτσιών imo.
gpapadakis Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Μάλλον τα αποσύρανε στις αποθήκες τους. Σιγά μην τα πουλούσανε στην μισή τιμή. Του χρόνου θα τα ξαναδείς εκεί και πιο ακριβά! +1 Κλασικο ελληνικο φαινομενο. Στις εκπτωσεις τα φετινα πανε στην αποθηκη, και βγαινει η σαβουρα απο τις αποθηκες. Επισης +1 η ποιοτητα σε ολα τα επωνυμα εχει πεσει, μαζι με την τιμη (εξω βεβαια, γιατι στην Ελλαδα οι τιμες ειναι για σφαλιαρες). Αλλο το παπουτσακι το ραμμενο στο χερι απο το μαστορα πριν 10 χρονια, αλλο το ραμμενο απο το μηχανημα ή τον κινεζο ταλαιπωρο σημερα... Ο,τι πληρωνεις ΔΕΝ παιρνεις πλεον, προσεχε τι πληρωνεις...
phanispal Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 +1 @ Skia11 Αν κάποιος το έχει ψάξει το πράγμα και έχει να παραθέσει βάσιμα επιχειρήματα σχετικά με την ποιότητα συγκεκριμένων προϊόντων, έχει καλώς. Αλλά το να τσαμπουνάει χαμηλούς μισθούς και σφιξίματα και καιρούς και τα συναφή δεν έχουν να κάνουν με το αν κάτι είναι ποιοτικό ή όχι. Ναι, ισχύουν σε μεγάλο βαθμό αυτά, αλλά είναι για άλλη συζήτηση, όχι για το αν είναι κάτι ποιοτικό.
kage Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Συμφωνα με φιλη μου (σε υψηλοβαθμη θεση μεσα στην RIDENCO) εχουν 70% εκπτωση γιατι η RIDENCO (που ηταν η εταιρεια που εκπροσωπουσε τις Timberland, NAUTICA, Chevignon) επεσε "εξω" λογω κρισης και ξεστοκαρει, επισης, ΔΥΣΤΥΧΩΣ, πολυ πιθανο ειναι να μην ξαναδουμε Timberland Και λοιπες μαρκες στην Ελλαδα μετα το ξεστοκαρισμα γιατι λογω κρισης μεχρι στιγμης δεν εχει βρεθει εταιρεια εκπροσωπησης!!! για ποιο λογο να μην τα ξαναδουμε?δηλ.τι προσφερει η αντ/πεια?ο καθε επιχειρηματιας μπορει να εισαγει μονος του οποτε ακουω timberland μονο αυτο το στυλ θυμαμαι που εγινε μοδα πριν 20χρονια... πρεπει να καταλαβετε οτι σε καθε μεγαλη πολη+χωρα υπαρχουν μερικοι χιλιαδες πολιτες που δεν τους ενδιαφερουν οι τιμες...
tigergreg Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 +1 @ Skia11 Αν κάποιος το έχει ψάξει το πράγμα και έχει να παραθέσει βάσιμα επιχειρήματα σχετικά με την ποιότητα συγκεκριμένων προϊόντων, έχει καλώς. Αλλά το να τσαμπουνάει χαμηλούς μισθούς και σφιξίματα και καιρούς και τα συναφή δεν έχουν να κάνουν με το αν κάτι είναι ποιοτικό ή όχι. Ναι, ισχύουν σε μεγάλο βαθμό αυτά, αλλά είναι για άλλη συζήτηση, όχι για το αν είναι κάτι ποιοτικό. Αν και γνωριζω οτι οι προδιαγραφες των προιοντων ειναι ιδιες ειτε φτιαχνονται στην κινα ειτε στην αμερικη και σαν καταναλωτης απο το 1976 διαφορων προιοντων απο αμερικα επιβεβαιωνω οτι σαφεστατα δεν ειναι ιδια και μαλιστα πολυ κατωτερης ποιοτητας. cole-haan,sebago,timberland,levis 501 & 517,lee,wrangler ειναι εντελως διαφορετικα απο τοτε. Τουλαχιστον αυτα θυμαμαι. Μαλιστα καποια στιγμη σταματησα ν αγοραζω τζην αμερικανικα και επαιρνα τα πολυ καλυτερα ισπανικα lois.
karasardelis Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Α ρε φουτάνα κρίση... Διαβάζω αυτά που γράφετε εδώ μέσα και αναρρωτιέμαι αν είμαι πράγματι σε Ελληνικό φόρουμ... Κοιτάω και ξανακοιτάω αν η κατάληξη επάνω είναι .gr ή μήπως γύρισα σε .com και δεν το κατάλαβα... Ζούμε άραγε στην ίδια χώρα που τα παιδιά λιποθυμάνε από την πείνα στα σχολεία και ένα 25-30% του πλυθησμού δεν έχει δουλειά και τα απαραίτητα για να επιβιώσει; Είναι δυνατόν να σας καίει το αν τα παπούτσια της Timberland δεν είναι πλέον όπως παλιά και να στεναχωριέστε αν θα φύγει από την Ελλάδα ή όχι; Τόλμησα να αναφέρω ότι το Makro έχει καλά παπούτσια, αντάξια των αγαπημένων σας Timberland σε απόλυτα λογικές τιμές (€20) και κοντέψατε να με φάτε που σας έθιξα την αγαπημένη σας μάρκα... Για όνομα του Θεού... Χωρίς παρεξήγηση αλλά στην χώρα που ζούμε την εποχή αυτή, είναι τραγική αυτή η αντιμετώπιση. Καλή μας μέρα και καλή δύναμη...
phanispal Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Ρε μάστορα, ξαναλέω, άλλο πράγμα η κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε και άλλο πράγμα αν συγκρίνονται τα παπούτσια απ' το Makro με τα Timberland. Τι δεν καταλαβαίνεις επιτέλους; Άνοιξε ένα νήμα στο οποίο θα κάνεις λόγο για την κατάσταση που ζούμε και θα 'ρθουμε εκεί να συζητήσουμε ΑΥΤΟ το θέμα.
JohnnyX Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 +1 ...και εγω παπουτσια papoutsex θα παρω σε λιγο καθως παει το πραγμα...αλλα ειναι εντελως διαφορετικο πραγμα να λες τα timberland ειναι ιδια με τα makro
tigergreg Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Αλλωστε η κουβεντα ειναι τζαμπα. Προσωπικα εχω ν αγορασω τετοια προιοντα πανω απο 15ετια. Τζην αγορασα απο καρφουρ με 7 ευρω γιατι υπηρχαν στο νουμερο μου και ακομα ειναι αθικτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις