Προς το περιεχόμενο

timberland 70% off

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ασε που αν ψωνιζεις απο αυτα τα λαϊκά μαγαζια κινδυνευεις να τα δεις να τα φοράνε Αλβανοί και Πακιστανοί!

Τραγικό επιχείρημα προκειμένου να "δικαιολογηθεί" η υπερκαταναλωτική κοροϊδία.

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ασε που αν ψωνιζεις απο αυτα τα λαϊκά μαγαζια κινδυνευεις να τα δεις να τα φοράνε Αλβανοί και Πακιστανοί!

Για τους Πακι δεν ξερω, αλλα ισως να ερθει η ωρα που θα μας τιμα να φοραμε ιδια ρουχα με τους Αλβανους...

Το βιοτικο επιπεδο του Ελληνα δεν αντιστοιχει πλεον σε φιρμες και παπουτσια των 200 ευρω.

Δημοσ.

Ε γιαυτο κυνηγάμε της εκπτώσεις γιατι δεν μας περισσεύουν ! Σορρυ αλλα μην συγκρίνουμε ένα Dior px με Zara έχουμε ξεφυγει μερικοί!

Στο eBay επίσης υπάρχουν καλές ευκαιρίες

Δημοσ.

Ε γιαυτο κυνηγάμε της εκπτώσεις γιατι δεν μας περισσεύουν ! Σορρυ αλλα μην συγκρίνουμε ένα Dior px με Zara έχουμε ξεφυγει μερικοί!

Στο eBay επίσης υπάρχουν καλές ευκαιρίες

Αυτός που αγοράζει μάρκες, δεν κάνει παζάρια, ουτε ψωνίζει απο εκπτώσεις. Αν αγοράζει από εκπτώσεις, μπορεί να βρεθεί να φορά το ίδιο πράγμα με λαϊκούς τύπους της εργατικής τάξης.

Δημοσ.

Έχει κάτι παπουτσάρες στο ΜΑΚΡΟ που ήμουν τις προάλλες με €20 (στυλ Timberland) που είναι πολύ ανώτερα από όσα Timberland έχω δει... μην είστε κορόιδα...

Για αυτο μην εισαι και πολυ σιγουρος εκτος και αν τα timberland Που εχεις δει ειναι της λαικης!!!!!!

Συμφωνα με φιλη μου (σε υψηλοβαθμη θεση μεσα στην RIDENCO) εχουν 70% εκπτωση γιατι η RIDENCO (που ηταν η εταιρεια που εκπροσωπουσε τις Timberland, NAUTICA, Chevignon) επεσε "εξω" λογω κρισης και ξεστοκαρει, επισης, ΔΥΣΤΥΧΩΣ, πολυ πιθανο ειναι να μην ξαναδουμε Timberland Και λοιπες μαρκες στην Ελλαδα μετα το ξεστοκαρισμα γιατι λογω κρισης μεχρι στιγμης δεν εχει βρεθει εταιρεια εκπροσωπησης!!!

Και κάποια στιγμή θα μάθεις ότι τα μποτάκια του Μάκρο τα βγάζει το ίδιο εργοστάσιο που βγάζει και τα "επώνυμα" που εσύ πήρες στην ειδική τιμή των 70 από 250 και θα αναρωτιέσαι πως την πάτησες...

Καλα μην τα ισοπεδωνουμε και ολα (τουλαχιστον οσον αφορα τα timberland!!!!!)

Δημοσ.

Έχουμε γίνει Αλβανία κανεις δεν θα μας καταδεχετε όλοι θα πάρουν δρόμο απο εδω

Τελευταίο νέο το ΣΔΟΕ βάζει πρόστιμα σε άτομα που πουλάνε πράγματα στο eBay κάτι τσουχτερά ποσα πανε να βγάλουνε και απο την μύγα ξυγκι

Δημοσ.

Για αυτο μην εισαι και πολυ σιγουρος εκτος και αν τα timberland Που εχεις δει ειναι της λαικης!!!!!!

Καλα μην τα ισοπεδωνουμε και ολα (τουλαχιστον οσον αφορα τα timberland!!!!!)

αν εσυ νομιζεις οτι τα σημερινα timberland ειναι το ιδιο ποιοτικα οσο τα προ 10ετιας (και βαλε) timberland, τοτε καπου κανεις λαθος, η απλα δεν εχεις ζησει τα προ 10ετιας ;)

ισως ειναι και απο τους λογους που επεσε εξω (σικ) η εταιρεια. καθως η ποιοτητα των προιοντων επεφτε, ενω οι τιμες μονο ανεβαιναν (ως συνηθως).

Δημοσ.

Δεν διαφωνω καθολου σε αυτο που γραφεις....αλλα ακομα και με τα δεδομενα του σημερα, δε νομιζω οτι μπορουν να συγκριθουν τα timberland Με τα μποτακια του Macro kai των λαικατζηδων!!!! Απο την αλλη επειδη ζω και στην Ισπανια αλλ ακαι στην Ελλαδα θα σου πω οτι τα μποτακια που ερχονται εκει ειναι Made in USA, AKOMA, ενω αυτα που ερχονται Ελλαδα Made in India ή Pakistan.... αυτο νομιζω τα λεει ολα!!!!!

Δημοσ.

Δεν διαφωνω καθολου σε αυτο που γραφεις....αλλα ακομα και με τα δεδομενα του σημερα, δε νομιζω οτι μπορουν να συγκριθουν τα timberland Με τα μποτακια του Macro kai των λαικατζηδων!!!! Απο την αλλη επειδη ζω και στην Ισπανια αλλ ακαι στην Ελλαδα θα σου πω οτι τα μποτακια που ερχονται εκει ειναι Made in USA, AKOMA, ενω αυτα που ερχονται Ελλαδα Made in India ή Pakistan.... αυτο νομιζω τα λεει ολα!!!!!

αυτο ακριβως ηθελα να γραψω κι εγω αλλα ειπα να μην το κανω τοσο χτυπητο! θενξ που το εγραψες κι εσυ! το εβλεπα κι εγω στην αγγλια που εμενα αλλα και στις χωρες που λογω δουλειας επισκεπτομουν. εδω δυστυχως μας πουλανε τα χειροτερο σε ακριβοτερη τιμη (περα απο τωρινο 70% σιγουρα θα εχεις παρατηρησει οτι εξω τα βρισκεις φθηνοτερα σε νορμαλ καταστασεις...να μην μιλησω για τις τιμες στις πραγματικες εκπτωσεις που γινονται εξω σε αντιθεση με τις εικονικες εδω!)! τερμα οι παχιες αγελαδες λοιπον...μονοι τους επελεξαν το δρομο του φουνταρισματος και μια χαρα τον βαδισαν ως το τελος! προβλημα τους!

Δημοσ.

Να υποθέσω ότι αγοράζεις μόνο Timberland (ή ανάλογης μάρκας) παπούτσια, τα υπόλοιπα ρούχα σου είναι εξίσου επώνυμα και αυθεντικά όπως και οι υπόλοιπες αγορές σου.

Όταν έχεις οικογένεια και παιδιά να μεγαλώσεις, με έναν μισθό που σου τον κουρεύουνε καθημερινά, τότε μόνο καταλαβαίνεις ότι τα παπούτσια του ΜΑΚΡΟ (και τα λοιπά ανάλογα) είναι από τα καλύτερα, ειδικά όταν κοστίζουν το ένα δέκατο από τα επώνυμα και προσφέρουν την ίδια ή ανάλογη ποιότητα κατασκευής.

Σήμερα πήγα στο Mega Outlet για να βρω κανένα φθηνό ρουχαλάκι και είδα κάτι μπουφαν Nike και Puma (υφασμάτινα) με τιμές από 280 έως 340 ευρώ... κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό, αλλά φαντάζομαι για εσένα οι τιμές είναι λογικές έ; :fear:

Χωρίς παρεξήγηση, απλά σκεφτόμενος τις δυσκολίες που περνάμε όλοι αυτόν τον καιρό, αυτά τα νούμερα (250 για παπούτσια, 340 για μπουφαν) μου χτυπάνε κάπως...

Δημοσ.

αυτο ακριβως ηθελα να γραψω κι εγω αλλα ειπα να μην το κανω τοσο χτυπητο! θενξ που το εγραψες κι εσυ! το εβλεπα κι εγω στην αγγλια που εμενα αλλα και στις χωρες που λογω δουλειας επισκεπτομουν. εδω δυστυχως μας πουλανε τα χειροτερο σε ακριβοτερη τιμη (περα απο τωρινο 70% σιγουρα θα εχεις παρατηρησει οτι εξω τα βρισκεις φθηνοτερα σε νορμαλ καταστασεις...να μην μιλησω για τις τιμες στις πραγματικες εκπτωσεις που γινονται εξω σε αντιθεση με τις εικονικες εδω!)! τερμα οι παχιες αγελαδες λοιπον...μονοι τους επελεξαν το δρομο του φουνταρισματος και μια χαρα τον βαδισαν ως το τελος! προβλημα τους!

Συμφωνω!!!! κλασσικο παραδειγμα οι εκπτωσεις εκει με τις "εκπτωσεις" εδω......εκει ξεκιναει κατι με αρχικη τιμη 100 πχ ευρω και καθε φορα που "εφαρμοζεται" εκπτωση εχει καινουριο χαρτακι (χωρις να κρυβεται το παλιο) με το καινουριο ποσο βαση της εκπτωσης και οσο ανεβαινουν οι εκπτωσεις τοσο ΠΕΦΤΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ η τιμη...σε αντιθεση με τους απατεωνες εδω!!!!!!!

Να υποθέσω ότι αγοράζεις μόνο Timberland (ή ανάλογης μάρκας) παπούτσια, τα υπόλοιπα ρούχα σου είναι εξίσου επώνυμα και αυθεντικά όπως και οι υπόλοιπες αγορές σου.

Όταν έχεις οικογένεια και παιδιά να μεγαλώσεις, με έναν μισθό που σου τον κουρεύουνε καθημερινά, τότε μόνο καταλαβαίνεις ότι τα παπούτσια του ΜΑΚΡΟ (και τα λοιπά ανάλογα) είναι από τα καλύτερα, ειδικά όταν κοστίζουν το ένα δέκατο από τα επώνυμα και προσφέρουν την ίδια ή ανάλογη ποιότητα κατασκευής.

Σήμερα πήγα στο Mega Outlet για να βρω κανένα φθηνό ρουχαλάκι και είδα κάτι μπουφαν Nike και Puma (υφασμάτινα) με τιμές από 280 έως 340 ευρώ... κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό, αλλά φαντάζομαι για εσένα οι τιμές είναι λογικές έ; :fear:

Χωρίς παρεξήγηση, απλά σκεφτόμενος τις δυσκολίες που περνάμε όλοι αυτόν τον καιρό, αυτά τα νούμερα (250 για παπούτσια, 340 για μπουφαν) μου χτυπάνε κάπως...

Κοιτα ΕΥΤΥΧΩΣ λογω της δουλειας μου μπορω ακομα και αγοραζω επωνυμα (για ποσο ακομα δεν ξερω) και πιστεψε με δεν εγραψα το οτιδηποτε με σκοπο να σε θιξω......

Απο την αλλη και χωρις να θελω να κανω διαφημιση στην timberland εαν πηγαινες σε καποιο καταστημα της θα εβρισκες μπουφαν απο 300 και 400Ε στα 70 και 80!!!! οποτε μαλλον δεν το εψαξες ή δεν ηθελες να μπεις σε καποιο καταστημα της.

Δημοσ.

Φίλε μου συμφωνώ απόλυτα σε όλα.

Καλώς ή κακώς ο Έλληνας θα πρέπει πλέον να αναθεωρήσει κάποια πράγματα μιας και το πράγμα είχε ξεφύγει τα τελευταία χρόνια με το πλαστικό χρήμα και τα διακοπό/εορτό-δάνεια!

Αναγκαστικά και μή, θα σφίξουν οι κώλοι. Το ίδιο θα πρέπει να κάνουν και όλοι αυτοί που κερδοσκοπούσαν ασύστολα εις βάρος του καταναλωτή και πούλαγαν φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Υπάρχουν περιπτώσεις καταστημάτων που πιάστηκαν, φανταστείτε πόσα άλλα θα το έκαναν την περιόδο των παχιών αγελάδων στα γνωστά κοσμοπολίτικα εμπορικά και μή μέρη, τα οποία απλά δεν πιάστηκαν.

Όσο αφορά τα Timberland και τις λοιπές επώνυμες μάρκες που κυκλοφορούν εδώ, ουδεμία σχέση έχουν με τα προιόντα που κυκλοφορούν έξω. Έχω αγοράσει μποτάκια timberland απο Αμερική και έχω αγοράσει τα ίδια και απο εδώ. Τα πρώτα (εν έτη 1997 τα έχω ακόμα) τα δεύτερα (εν έτη 2005) πήγαν στην ανακύκλωση καιρό τώρα. :)

Δημοσ.

καλα καθομαι και ακουω οτι τα timberland ειναι τα ιδια με τα kline mine makro

απο το makro τα πηρα τα timberland ..και διπλα στα kline mine ..ειχαν το 1/3 του βαρους τους...εχουν φτασει τα 5-6 χρονια ζωης...και καθως τα βλεπω δεν εχουν υποστει σημαντικες φθορες !!! ..ισως βγαλουν και δεκαετια

Δημοσ.

Υπάρχει κόσμος που δίνει λεφτα και έχει!ειχα δει στο αττικα ένα δερμάτινο μπουφάν dolce gabbana το οποίο είχε 1390 ε! Περίμενα της εκπτώσεις να το πάρω μισή τιμη και είχε 12 κομμάτια! Λέω δεν γίνετε θα βρω θα το βάλω σε 12 άτοκες οκ. Πάω πρώτη μέρα εκπτώσεων και δεν υπήρχε ούτε ένα!τα παπούτσια μου λένε made in USA thanks!

Sorry παιδιά δεν κατα δέχομαι να ψωνιζω απο lidl macro carefur ρούχα παπούτσια ας μην πάρω καθόλου!

Δημοσ.

Εγώ πάλι δε καταδέχομαι να περιμένω 5 μήνες για να αγοράσω κάτι που θα κάνω να το ξεπληρώσω 1 χρόνο.

Πάντως αυτό που λέτε για τις εκπτώσεις το είδα με τα μάτια μου φέτος το καλοκαίρι στην Αγγλία και οι πωλητές γέλαγαν μαζί μου που ρώταγα αν έχει γίνει κάπου λάθος.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...