Προς το περιεχόμενο

timberland 70% off

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Φαντασου τι κρίση έχουν αλλα φίλε στα παπούτσια μεχρι 30% βάζουν στα παπούτσια γιατι μπορούν να πουληθούν και την επόμενη σεζόν οπότε να πάρεις ένα ζευγάρι με70 ε είναι καλη ευκαιρία

Δημοσ.

Φαντασου τι κρίση έχουν αλλα φίλε στα παπούτσια μεχρι 30% βάζουν στα παπούτσια γιατι μπορούν να πουληθούν και την επόμενη σεζόν οπότε να πάρεις ένα ζευγάρι με70 ε είναι καλη ευκαιρία

Καλά τα λες αλλά δες το και διαφορετικά. Για να κάνουν 70% έκπτωση φαντάσου τι περιθώριο κέρδους έχουν. Αγοράζεις ένα προϊόν με κόστος παραγωγής/διακίνησης κάτω απο 40-50 ευρώ και το πληρώνεις 250 (σε full τιμή).

Δημοσ.

η εταιρία φευγει από την Ελλάδα.

φευγει ή ξεστοκαρει η χρεωκοπημενη που ειχε την συμβαση στην ελλαδα?

Δημοσ.

Γι αυτο πανε καλα τοσα χρονια που πουλανε κινεζιες σε αμερικανικες τιμες.

Τουλαχιστον παλια ηταν ακριβα επειδη ηταν MADE IN USA και με την ισοτιμια δολαριου δραχμης ειχαν ενα σκασμο λεφτα. Τωρα γιατι?

Παλτο gloveral περσι στο σαιτ μαζι με ταχυδρομικα 260 ευρω σε ποικιλια χρωματων και μεγεθων. Εδω στον ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ 550 ευρω μετην εκπτωσηηηη!!!!! και μονο μαυρο οταν το εισιτηριο πηγαινελα λονδινο με την ετζιαν στοιχιζει 150 ευρω!!!!

Κοντολογις πας λονδινο πινεις τον καφε σου και κανης τα ψωνια σου. Γυριζοντας εχεις και ενα 50αρικο περισευμα!!!!!

Δημοσ.

Εδώ και καιρό κάνουν 70%. Πήρα διάφορα ρούχα πριν κάτι μήνες και με κάνει να αναρωτιέμαι αν ήταν ξεστοκάρισμα, ΤΟΣΟ πολύ στοκ είχαν (και έχουν);

Δημοσ.

Έχει κάτι παπουτσάρες στο ΜΑΚΡΟ που ήμουν τις προάλλες με €20 (στυλ Timberland) που είναι πολύ ανώτερα από όσα Timberland έχω δει... μην είστε κορόιδα...

Δημοσ.

απο οσο ξερω η ridenco εχασε το σημα.. δεν τα παει κ πολυ καλα! αντι για μερισμα εδινε εκπτωσεις για παπουτσια... φαντασου

Δημοσ.

Καλα μην τρελαθούμε να συγκρίνουμε τα timberland με τα γύφτος του macro

Είσαι σε λάθος λογική. Αγοράζεις με βάση τις ανάγκες σου. Αν θες να πάρεις παπούτσια για πουλ-μουρ καταστάσεις, τότε ναι θα σκάσεις 250 και θα πάρεις κάτι που κοστίζει 30 ευρώ και εχει πάνω το σηματάκι timberland. Αν θες παπούτσια που κρατάνε τα πόδια σου ζεστά και στεγνά, χωρίς να αγχώνεσαι οτι θα τα λερώσεις, γρατσουνίσεις, κλπ μια χαρά ειναι τα μποτάκια του macro.

Για να μην παρεξηγηθώ: Έχω και επώνυμα και ανώνυμα ρουχα-παπούτσια-ρολόγια. Ανάλογα με την περίσταση θα βάλω αυτό που πρέπει, αλλά σίγουρα δεν είμαι τόσο ανασφαλής/αφελής ώστε να βάλω τα επώνυμα χωρίς να υπάρχει λόγος ή να φοράω μόνο επώνυμα.

Δημοσ.

Σιγα μην με νοιαξει αν τα χάλασω 70 τα πήρα όχι 255 οπότε..... Απο macro δεν τα παιρνα ούτε τζάμπα!

Ασε που αν ψωνιζεις απο αυτα τα λαϊκά μαγαζια κινδυνευεις να τα δεις να τα φοράνε Αλβανοί και Πακιστανοί!

Δημοσ.

Καλα μην τρελαθούμε να συγκρίνουμε τα timberland με τα γύφτος του macro

Αχαχαααα, κακόμοιρε καταναλωτή... κι εσύ (όπως κι εγώ σε περιπτώσεις) θύμα της "φίρμας" της "μούρης" και του καταναλωτισμού.

Και κάποια στιγμή θα μάθεις ότι τα μποτάκια του Μάκρο τα βγάζει το ίδιο εργοστάσιο που βγάζει και τα "επώνυμα" που εσύ πήρες στην ειδική τιμή των 70 από 250 και θα αναρωτιέσαι πως την πάτησες...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...