Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με Irda

Finn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειχα κατι υπερηθρες MArs 720 οι οποιες επαιζαν μια χαρα στα 98..αλλα τις εδωσα σ ενα φιλο και ετσι εκανα καταργηση απ το συστημα μου..τωρα που τις πηρα πισω δε μπορω να τις κανω να δουλεψουν..βαζω τους drivers αλλα τα λαμπακια στις υπερηθρες δεν αναβουν..πραγμα που σημαινει οτι δε δουλευουν..εκανα μαζικη διαγραφη ολων των καταχωρησεων σχετικα με Infrared στην registry..και τωρα παω να κανω προσθηκη νεου υλικου και διαλεγω υπερηθρες αλλα παταω επομενο και δε γινεται τπτ...

any help?

Δημοσ.

Ελυσα το βασικο προβλημα..τωρα εχω αλλο προβλημα..

οι drivers Μπηκανε αλλα δε δουλευουν οπι υπερηθρες..κανενα απο τα λαμπακια δεν αναβει..οταν αναβει το πρωτο σημαινει οτι ειναι ολα ΟΚ κι οταν αναβοσβηνει το τριτο σημαινει οτι ψαχνει για συσκευη

Δημοσ.

Πακετώθηκες FiNN, Αυτες οι Irda εχουν ταλαιπωρήσει πολύ κοσμάκη...

Εγω εχω την Irwave 320sa (παρομοιο μοντελο με τι δικια σου, μπορει και να ιεναι ιδιο) και δουλευει μια χαρα..

δες και μια εδώ αν και οπως λες μπηκαν μια χαρα οι οδηγοι:

http://www.irda.ru/photo/cables/IrdaWave.htm

Δημοσ.

kapoio provlima exo kai ego me tis irda,montelo tis mobile action,sta 98 douleuan to idio kai sta me to idio kai sto palio pc me xp pro...tora sto neo pc me xp pro eno exoun mpei kanonika,to lampaki anabei,den mporo na sindeso to kinito mazi tous...san lisi vrika na ta pernao ola meso tou notebook,kai lan me to desktop.

Δημοσ.

Εγω συνεχιζω να εχω το προβλημα με τα λαμπακια..δεν αναβει κανενα ενω οι drivers εχουν μπει κανονικα...

ξερω οτι με φορματ θα λυσω το προβλημα αλλα δε θελω να φτασω σ αυτο το σημειο

• 1 χρόνο αργότερα...
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Από το support center των windows: "Note

If you are using synchronization software, note that certain software will automatically disable infrared image transfer (Ir-TranP). As a result, you will not be able to use Wireless Link to transfer images from a digital camera to your computer. In such cases, you might have to remove the synchronization software before you can use Wireless Link to transfer digital camera images. To determine whether your synchronization software disables infrared image transfer, see your software manufacturer's product documentation. "

Εδώ λογικά βρίσκεται η λύση. Κάποιο synchronisation λογικά είναι ενεργοποιημένο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...