cbr1000rr Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Έχω ένα πρόβλημα. Όταν πηγαίνω στον φάκελο movies που έχω δημιουργήσει στα downloads και βάζω μέσα όλες τις ταινίες μου, μου κλείνει από μόνο του από τις διεργασίες το explorer.exe και την εξερεύνηση των windows και μου λέει σφάλμα και άμα θέλω να ειδοποιήσω την microsoft κτλ.κτλ. Αφού γίνει αυτό μετά κλείνει ένα πρόγραμμα drwtsn34.exe και κολλάει. Τον scanara με το antivir αλλά δεν βρίσκει τπτ.Αλλά γενικά τον τελευταίο καιρό και το antivir το βλέπω λίγο στον κόσμο του.Δεν βρίσκει τίποτα και όλα μέλι γάλα. Λέτε να κόλλησα τίποτα και τι να κάνω?Να κάνω επανεκκίνηση σε safe με ίντερνετ και μετά με πιο πρόγραμμα να σκανάρω το pc?
ntg1980 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Κάνε έλεγχο με το antivirus (βασικά με άλλο, πέρα απ'αυτό που έχεις) και deep scan, αλλά να ξέρεις πως το ίδιο πρόβλημα δημιουργήθηκε και σε μένα κάποτε και είχε να κάνει με ένα codec pack που είχα εγκατεστημένο στο pc, που μαζί με τον Real Player τότε (για άγνωστους λόγους) όταν έμπαινα σε φακέλους με βίντεο, προχωρούσε σε επανεκκίνηση του Windows Explorer, αφού μου έβγαζε μήνυμα ότι η εξερεύνηση των windows δημιούργησε ένα σφάλμα και θα τερματιστεί η λειτουργία της. Μάλιστα δε προλάβαινα καν να μπω στον φάκελο, μέσα σε 5 δευτερόλεπτα τον έκλειναν τα windows! Το πιθανότερο είναι να συμβαίνει αυτό. Έλεγξε τα προγράμματα αναπαραγωγής που έχεις εγκατεστημένα στον υπολογιστή σου, απεγκατέστησε τα και κατέβασε άλλα (όχι τα ίδια). Κάθε φορά θα κάνεις έλεγχο αμέσως μετά αν συνεχίζει το πρόβλημα. Αν συνεχίζει, κάνε το ίδιο με τα codec packs. Πιθανόν να υπάρχει κάποια ασυμβατότητα λογισμικών μεταξύ τους! Σε μένα ήταν το Shark Vista Codec Pack & ο Real Player, που τον δεύτερο (έκτοτε) δε τον ξαναχρησιμοποίησα. Με το που τον απεγκατέστησα, σταμάτησε το πρόβλημα.
cbr1000rr Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 μμμμμ.....Μέσα είσαι. Λες να φταίει ο real?Με βολεύει γιατί κάνει απευθείας download τα βίντεο, αλλά επίσης μου την δίνει γιατί εισάγει και βίντεο που κατεβαίνουν από άλλα προγράμματα.Τέλος πάντων θα τον απεγκαταστήσω και βλέπω.Thanks.
ntg1980 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Έχεις real?? Ορίστε... Λες και το ήξερα. Κάνε επίτηδες απεγκατάσταση και τα 2. Και real player & codec pack που ενδεχομένως να έχεις εγκατεστημένο. Προχώρα σε επανεκκίνηση των windows και ύστερα ξαναμπές στο φάκελο. Θα δεις πως το πρόβλημα λύθηκε! Στη συνέχεια αποφάσισε ποιο από τα 2 θα έχεις εγκατεστημένο, αλλά όχι και τα δύο! Δημιουργούν προβλήματα.
TheELF Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Μπορεί να οφείλεται και «απλά» σε κάποιο χαλασμένο αρχείο βίντεο όπου προσπαθεί να δείξει thumbnail το σύστημα και να κολλάει επειδή είναι χαλασμένο. Αυτό θα το καταλάβεις αν απενεργοποιήσεις την προβολή thumbnail έστω προσωρινά και πάψει να το κάνει.
cbr1000rr Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Καλά έκανες και το ανάφερες γιατί καμία φορά μπορεί να είναι κάτι πολύ απλό, αλλά δεν χρησιμοποιώ αυτήν την προβολή.
micos000 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Είναι ένα κλασσικό θέμα προβληματικών codecs. Απεγκατέστησε και καθάρισε το σύστημα απ' ότι codecs έχεις και θα σου διορθωθεί. Ο Real, αν και τον συχαίνομαι και δημιουργεί προβλήματα στα καλά καθούμενα, δεν νομίζω να είναι ο υπεύθυνος.
cbr1000rr Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δλδ να πάω στην αναζήτηση να γράψω codecs και ότι βγάλει να το στείλω? Και θα λειτουργώ με τα codecs tou vlc και του bsplayer?
micos000 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Δλδ να πάω στην αναζήτηση να γράψω codecs και ότι βγάλει να το στείλω? Και θα λειτουργώ με τα codecs tou vlc και του bsplayer? Αφού έχεις vlc και bs τι τους θέλεις τους codecs; Καθάρισε για αρχή του σύστημα σου από codecs για να μην σου κρεμάει ο explorer και όταν στρώσει βάλε ένα μόνο codec pack ή μόνο ffdshow tryouts με matroska splitter.
TheELF Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Αφού έχεις vlc και bs τι τους θέλεις τους codecs; Για κάνα Thumbnail αλλιώς....
cbr1000rr Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Τελικά η λύση του προβλήματος είναι οι codecs.Τους αφαίρεσα χωρίς να σβήσω τον real όλα καλά. ;) στους συμμετέχοντες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα