RottenLungs Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Αυτό είναι το πιο χρήσιμο πόστ σε όλο το thread, όχι το αν θα πάρετε ένα flashaki 3 ευρώ φτηνότερα κια μάλιστα από εξωτερικό! Στις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ εσένα σου φάνηκε οτι το πιο χρήσιμο post είναι η νομοθεσία της Ευρωπαϊκή Ένωσης για τους δασμούς στα τελωνεία... Άντε γειά!!!
plpapadopoulos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Στις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ εσένα σου φάνηκε οτι το πιο χρήσιμο post είναι η νομοθεσία της Ευρωπαϊκή Ένωσης για τους δασμούς στα τελωνεία... Άντε γειά!!! Όταν κάνει κάτι 3 ευρώ έξω χωρίς μεταφορικά κι εδώ κάνει 5-7 τότε ναι θεωρώ σημαντικές άλλες πληροφορίες. Εσύ κάτσε σαν πρόβατο και κοίτα μόνο τις προσφορές και να κατακρίνεις τα οποιαδήποτε άλλα χρήσιμα.
RottenLungs Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Όταν κάνει κάτι 3 ευρώ έξω χωρίς μεταφορικά κι εδώ κάνει 5-7 τότε ναι θεωρώ σημαντικές άλλες πληροφορίες. Εσύ κάτσε σαν πρόβατο και κοίτα μόνο τις προσφορές και να κατακρίνεις τα οποιαδήποτε άλλα χρήσιμα. Κι εσύ κάτσε σαν γίδι να να σκάς τα 50% πάνω στους Έλληνες έμπορους... Και 1 € λιγότερο να το βρώ θα το πάρω απο έξω... Και στο amazon έχω αγοράσει προϊόν 40 € που στην Ελλάδα είχε 125 €... Τράβα πλήρω εσύ τα κερατιάτικα.
newtech Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Ρε παιδια αλλα λεει ο ενας αλλα λεει ο αλλος.. Ο πλ.. ειπε απλα οτι Βρικε ενδιαφερον το pdf... και κοίτα μόνο τις προσφορές ειπε.. Δηλαδη οκ η προσφορα αλλα το σημαντικότερο ειναι το pdf.. και θα συμφωνήσω η προσφορα τελείωσε εδω και 1 μηνα και βαλε και το pdf θα μας χριαστει.. απο την αλλη οκ και η προσφορα καλη ειναι μην το το ξεφτιλιζουμε το πραγμα.. μια χαρα προσφορα ειναι.. Και οι δυο δικιο εχετε ΧΑΛΑΡΏΣΤΕ ομως!
sattack Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 παιδια εγω δεν το εχω λαβει ακομα, και στο site δεν μπορω να μπω. την πατησα?
newtech Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 παιδια εγω δεν το εχω λαβει ακομα, και στο site δεν μπορω να μπω. την πατησα? Το σιτε λειτουργει κανονικα Μπες. Κανε LOGIN μπες στο MY ACCOUNT και πες μας ποτε αγωρασες και ποτε σταληθκε.. αφου εχεις πληρωσει με PAYPAL δεν εχεις προβλημα.
JohnMik Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 παιδια εγω δεν το εχω λαβει ακομα, και στο site δεν μπορω να μπω. την πατησα? Ούτε εγώ παρέλαβα!! ΜΟυ έστειλαν ένα mail οτι κάτι είχε συμβεί με το δέμα! Έκανα dispute στο paypal και με παρακάλεσαν να περιμένω λίγο ακόμα! Σύμφωνα με το tracking number: item No. Year Status Destination Country Location Date xxxxxxxxxx 2011 departure from outward office of exchange GREECE 2011-11-22 Οπότε δεν το βλέπω να έρχετε σύντομα το δικό μου!!!
sattack Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 ποσο καιρο διορια εχουμε για να κανουμε dispute?
diplo Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 45 μέρες αν θυμάμαι καλά, αλλά τσέκαρε το paypal για να είσαι σίγουρος. τώρα που πλησιάζουν τα χριστούγεννα γίνεται της τρελής με τα ασιατικά ταχυδρομεία οπότε να μην είσαστε αισιόδοξοι με τις αναμενόμενες αφίξεις... και αγγλία αν δε κάνω λάθος παίζουν απεργίες αυτή τη βδομάδα οπότε και απο ΑΜΑΖΟΝ θα παίξουν καθυστερήσεις.
kamui Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Έτσι και αλλιώς 15 είναι το στάνταρ. Αν πήρανε πολλοί παίζει σε μερικούς να μην τα έχουν στείλει καν...περιμένοντας απόθεμα. Αλλά ναι τέτοιο καιρό έχο πάρει δέμα από dealextreme και μετά από 1,5 μήνα (πέρισυ) και ένα δέμα με 3 χρισούγενιάτικες κάλτσες χάθηκε (μου κάναν refund)
karasardelis Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Μόλις παρέλαβα τα πέντε στικάκια - πολύ καλή κατασκευή και απόλυτα αυθεντικό (περιλαμβάνει και το σχετικό software μέσα)
newtech Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Μόλις παρέλαβα τα πέντε στικάκια - πολύ καλή κατασκευή και απόλυτα αυθεντικό (περιλαμβάνει και το σχετικό software μέσα) Μερικα αργουν λιγο μερικα ερχονται αμεσα.. Ειναι αρκετοι παραγνοντες.. Εγω εχω κανει απο focal σε 1 μηνα 14 παραγγελιες.. σε 1 που εχει αργισει μου ειπαν στον μηνα να στειλω οποτε θα σας πω πως κατεληξε
FiKiFiKi Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Παρασκευή ήρθαν, σήμερα παρέλαβα. Μου είχαν στείλει μειλ ότι υπήρξε κάποιο πρόβλημα και τα ξαναστείλανε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα