Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σημερα μου ρθε και μενα. Οντως ειναι αργο αλλα για backup και τα λεφτα του ειναι οκ.

Order Date 10/15/2011

Shipping Date 10/21/2011

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Shipping Date Estimated Date of Arrival

10/20/2011 11:53:30 AM 11/10/2011 11:53:30 AM

καλά ρε σεις εμένα γιατί θα αργήσει τόσο;

και σε εμενα αυτη την estimated date ειχε αλλα εφτασε νωριτερα.

Δημοσ.

Παρέλαβα σήμερα κι εγώ. Παίζει να ναι το φλασάκι με το πιο αργό write που χω δει ποτέ αλλά για τα λεφτά του είναι ΟΚ.

Δημοσ.

Παιδιά τιμές amazon κοιτάτε;;;;; Θα βρίσκατε καλύτερο value for money... πχ. Kingston Generation 3 16GB DataTraveller USB Drive - Blue στα 12 €. Εγω θα το τσιμπήσω πάντως... (To Focal Price το έχει 21€)

Επίσης για τα 4 GB υπάρχει και αυτό Kingston DataTraveler I G3 - USB flash drive - 4 GB - USB 2.0 - grey, white στα 2,7 €

Δημοσ.

Παιδιά τιμές amazon κοιτάτε;;;;; Θα βρίσκατε καλύτερο value for money... πχ. Kingston Generation 3 16GB DataTraveller USB Drive - Blue στα 12 €. Εγω θα το τσιμπήσω πάντως... (To Focal Price το έχει 21€)

Επίσης για τα 4 GB υπάρχει και αυτό Kingston DataTraveler I G3 - USB flash drive - 4 GB - USB 2.0 - grey, white στα 2,7 €

το kingston όπως σου λεει και ο φίλος πιο πανω βγαίνει 20 ευρω με τα μεταφορικά

Δημοσ.

Εντάξη ναί αλλα εγω προσωπικά ποτέ δεν πέρνω μικροποσά... Περιμένω και μαζέυω αυτά που θέλω και μόλις φτάσουν το ποσό με τα τσαμπέ (25 λίρες) μεταφορικά τα πέρνω.... Ε οι τιμές δεν πρόκειται να έχουν ανέβει. Ε άμα βέβαια βιάζεσαι, ε τι να σου πώ, πάρε το sandisk

Δημοσ.

Εδώ και ο σχετικός νόμος http://www.gsis.gr/teloneia/faq_teloneia/faq_04-2011.pdf

Το 185. βλέπεις σελίδα 102

Αυτό είναι το πιο χρήσιμο πόστ σε όλο το thread, όχι το αν θα πάρετε ένα flashaki 3 ευρώ φτηνότερα κια μάλιστα από εξωτερικό!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...