Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μέχρι 22€ είναι ελεύθερο, αλλά ακόμα και τελωνείο να περάσει πόσο να είναι στα 3€; 23% να πάρουν πάλι κάτω από 4€ θα είναι οπότε τζάμι.

Εγώ χτύπησα ένα, ελπίζω να βγει καλό. ^_^

Εδώ και ο σχετικός νόμος http://www.gsis.gr/teloneia/faq_teloneia/faq_04-2011.pdf

Το 185. βλέπεις σελίδα 102

Δεν είμαι εφοριακός αλλά αν κάνεις τον κόπο να δεις αυτό το pdf,που δεν είναι τυχαίο, λέει για 22€ τώρα αν δεν κατάλαβα κάτι εγώ πάω πάσο.

Δημοσ.

Ε,και;Τι σημαίνει αυτό;Ότι δεν ελέγχουν τίποτα;Μπορεί να περάσει πακέτο με 1.000€ αξία στο έτσι και μπορεί να πιάσουν και να φορολογήσουν πακέτο με 23€,δεν μπορείς να ξέρεις απλά τον νόμο υπέδειξα.

έτσι ακριβώς είναι.

αγορά 2/09 από κίνα αξίας 304 ευρώ και ήρθε οκ.

αγορά 23/09 από κίνα πάλι , αξίας 82 ευρώ και με τρέχαν στο τελωνείο να τα δούμε

Δημοσ.

Σε τι εξελιξη βρισκετε η παραγγελια σας παιδες; εμενα ειναι ακομα paid & unpack ...μα καλα δεν ελεγε αποστολη σε 24 ωρες;

κ μενα ετσι λεει οι 15 μερες ειναι σιγουρακι :-(

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ε,και;Τι σημαίνει αυτό;Ότι δεν ελέγχουν τίποτα;Μπορεί να περάσει πακέτο με 1.000€ αξία στο έτσι και μπορεί να πιάσουν και να φορολογήσουν πακέτο με 23€,δεν μπορείς να ξέρεις απλά τον νόμο υπέδειξα.

Οτι πληρωνεις παιρνεις και αυτο το λεω για τις μεταφορικες....

Κινα και HK EMS δεν πληρωνεις μια ....

Αλλα για μεγαλες ποσοτητες για παραδειγμα 100+ usb stick οποθ αξιζει να δωσεις 70$ για μεταφορικα ...

φερνω στικακια με original chip(full capacity) 200 κοματια για παραδειγμα 4gb και το tελικο κοστος βγαινει 470$ (400 τα στικακια 70 τα μεταφορικα )

Στις 10 παραγγελειες που εχω κανει μια φορα πληρωσα 3 ευρω για μια κουτα 5κιλα . . .

Δημοσ.

Και εμένα σήμερα μου ήρθε,αλλά όπως είπε και πριν ο johnnyX είναι πολύ αργό.

Αλλά για 3€ είναι σούπερντούπερ.

sandisk4gb.jpg

btw ειναι 4gb κανονικό Ή ειναι κανα 1gb πειραγμενο?

Δημοσ.

Μια χαρά είναι δεν βάζει και φωτιά αλλά το έβαλα στα 7 στο netbook για ready boost και το πήρε κανονικά. Αν ήταν πολύ αργό δεν θα έδινε την δυνατότητα αυτή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...