Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ειναι προσφορα. και προφανως ξεχασανε να αλλαξουνε τη μικροτερη τιμη για περισσοτερες αγορες η το κανανε για να παρει ο καθενας απο ενα

Δημοσ.

ειναι προσφορα. και προφανως ξεχασανε να αλλαξουνε τη μικροτερη τιμη για περισσοτερες αγορες η το κανανε για να παρει ο καθενας απο ενα

Τελικά ξεχάσανε να αφαιρέσουν αυτές τις τιμές οι οποίες βασίζονται σε εκπτώσεις επί της κανονικής τιμής του προϊόντος. Παρήγγειλα 6 και το τελικό ποσό ισούται με 4.40*6

Ελπίζω να μην έχω πρόβλημα με το τελωνείο.

Ευχαριστώ τον topic starter!!!!!

Δημοσ.

Παιδιά νομίζω ότι σε λίγες μέρες ξεκινάνε απεργία τα τελωνεία.....όχι ότι δουλεύανε κιόλας.

Δημοσ.

Μέχρι 22€ είναι ελεύθερο, αλλά ακόμα και τελωνείο να περάσει πόσο να είναι στα 3€; 23% να πάρουν πάλι κάτω από 4€ θα είναι οπότε τζάμι.

Εγώ χτύπησα ένα, ελπίζω να βγει καλό. ^_^

Εδώ και ο σχετικός νόμος http://www.gsis.gr/teloneia/faq_teloneia/faq_04-2011.pdf

Το 185. βλέπεις σελίδα 102

Εχω παρει δεμα 50 ευρω απο Κινα, χωρις να δηλωθει ουτε gift ουτε τιποτα, και δεν πληρωσα τελειωνειο-δασμους.

Δημοσ.

Ε,και;Τι σημαίνει αυτό;Ότι δεν ελέγχουν τίποτα;Μπορεί να περάσει πακέτο με 1.000€ αξία στο έτσι και μπορεί να πιάσουν και να φορολογήσουν πακέτο με 23€,δεν μπορείς να ξέρεις απλά τον νόμο υπέδειξα.

Δημοσ.

Απλά είπα τι είναι το νόμιμο επειδή ανησύχησε ένα παιδί πριν μην τυχών περάσει τελωνείο,ε και να περάσει «ο,τι» και να πάρεις μέχρι 22€ δεν φορολογείται.

Από εκεί και πέρα τι τύχη έχεις για να περάσεις άλλα πράγματα είναι άλλη ιστορία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...