Lucifer Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 αργησαμε επρεπε να καναμε rush πριν 20 χρονια Πωπω, τσιμπούκι... Σκέψου τώρα να εισβάλλει ξένη χώρα, να καταλαμβάνει τη δική σου και εκεί που λες "δεν πάει παρακάτω" να χρεοκοπεί. Μάγκα μου όχι, δε θα τις άντεχα τις τύψεις.
kage Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 χαχαχα ---------------------------------------- «Θα βοηθήσουμε τους Έλληνες μετανάστες στη Μεγάλη Αλβανία!» Με μία δήλωση-«δηλητήριο» για την Ελλάδα, ο υπουργός Εξωτερικών της Αλβανίας, Έντμοντ Χατζηνάστο, έστειλε... μήνυμα στη χώρα μας για το πώς εννοεί τις σχέσεις καλής γειτονίας και φιλίας μεταξύ των δύο χωρών. «Είμαστε πρόθυμοι να βοηθήσουμε οικονομικά τους Έλληνες μετανάστες στην αναπτυσσόμενη Μεγάλη Αλβανία» δήλωσε στην εφημεριδα Gazeta Squiptare, μία από τις μεγαλύτερες της γειτονικής χώρας. Ο Αλβανός υπουργός Εξωτερικών, λίγες ώρες νωρίτερα, δεχόταν τον υφυπουργό Εξωτερικών, Δημήτρη Δόλλη, στα Τίρανα και είναι άγνωστο αν τον είχε ενημερώσει για την πρόθεση της κυβέρνησής του «να βοηθήσει οικονομικά Ελληνες μετανάστες». Αγνωστο είναι επίσης αν θα υπάρξει κάποια αντίδραση από ελληνικής πλευράς στην προκλητική και σαφώς ειρωνική δήλωση του Αλβανού ΥΠΕΞ...
KilliK Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 ενταξει,οι δηλωσεις των υπουργων στα παραπανω δυο κρατη δεν αντιπροσευουν την αποψη του συνολου των λαων τους.μην τους τσουβαλιαζουμε ολους,οπως δεν θελουμε να κανουμε το ιδιο και με τον δικο μας λαο.
Pablo_Hasan Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Robin Lane Fox από το πανεπιστήμιο της Οξφορδης
Erwdios Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 ενταξει,οι δηλωσεις των υπουργων στα παραπανω δυο κρατη δεν αντιπροσευουν την αποψη του συνολου των λαων τους.μην τους τσουβαλιαζουμε ολους,οπως δεν θελουμε να κανουμε το ιδιο και με τον δικο μας λαο. Ρε για δες ποιος μίλησε για τσουβάλιασμα...
marios_geo Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 χαχαχα ---------------------------------------- «Θα βοηθήσουμε τους Έλληνες μετανάστες στη Μεγάλη Αλβανία!» Μπα, ακόμη και 10 φορές να χρεωκοπήσουμε, οι Αλβανοί πάλι Ελλάδα θα μείνουν.
padarofe Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Σ'αυτό φίλε μου θα διαφωνήσω.Δεν ξερω αν εχεις παρατηρησει αλλα εκτος του οτι ολοι ο αλβανοι μεταναστες επιστρεφουν στη χωρα του μονιμα(βλ ειδησεις και σταθμους λεωφορειων)στην αλβανια πηγαινουν και μεγαλες εταιριες ελληνικες και πολυεθνικες με σκοπο να επενδυσουν τα χρηματα τους.Η δηλωση του αλβανου υπουργου εξωτερικων ηταν βασιμη και λογικη οσο ασχημη και αν ακουγεται στα αυτα των περισσοτερων.Ξερω πολλα φυσικα προσωπα απο εδω που μενω που πηγαινουν στην αλβανια προκειμενου να "ανοιξουν" επενδυτικες ευκαιριες.Σαν συμπερασμα,ολοι πηγαινουν στην Αλβανια,και οι μεταναστες,και οι εταιριες αλλα και τα φυσικα προσωπα με ελληνικη ιθαγενεια.Οποτε ξανασκεψου το αν οι αλβανοι θα μενουν εδω μια ζωη.
Erwdios Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Οι Αλβανοί ίσως δεν μείνουν εδώ, αλλά ο Έλληνας μετανάστης ατην Αλβανία δεν πάει, αυτό είναι το μόνο σίγουρο.
marios_geo Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δεδομένου ότι αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες έχουν αγοράσει σπίτι εδώ, στέλνουν τα παιδιά τους σχολείο και δουλεύουν εδώ, σου λέω μετά βεβαιότητας ότι δεν φεύγουν. Απλά ο λαϊκισμός των ΜΜΕ δείχνει εικόνες με κάποιους που γύρισαν, και το γενικευουν. Μετανάστες θα φύγουν οι έλληνες (και εγώ μετανάστης είμαι) αλλά θα πανε σε χώρα που θα προσφέρει κάτι το καλύτερο. Να πας στην Αλβανία να κανείς τι; Να πείνας εδώ να πείνας και εκεί. Όλες οι χώρες των Βαλκανίων (μαζί και η Ελλάδα) διακατέχονται από απο συμπλέγματα μεγαλοιδεατισμου. Η μεγάλη Αλβανία, η μεγάλη βουλγαρία, η μεγάλη Ελλάδα... Κρίμα που ο υπόλοιπος κόσμος δεν συμμερίζεται την ίδια γνωμη.
pournaras Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Δεδομένου ότι αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες έχουν αγοράσει σπίτι εδώ, στέλνουν τα παιδιά τους σχολείο και δουλεύουν εδώ, σου λέω μετά βεβαιότητας ότι δεν φεύγουν. Απλά ο λαϊκισμός των ΜΜΕ δείχνει εικόνες με κάποιους που γύρισαν, και το γενικευουν. Μετανάστες θα φύγουν οι έλληνες (και εγώ μετανάστης είμαι) αλλά θα πανε σε χώρα που θα προσφέρει κάτι το καλύτερο. Να πας στην Αλβανία να κανείς τι; Να πείνας εδώ να πείνας και εκεί. Όλες οι χώρες των Βαλκανίων (μαζί και η Ελλάδα) διακατέχονται από απο συμπλέγματα μεγαλοιδεατισμου. Η μεγάλη Αλβανία, η μεγάλη βουλγαρία, η μεγάλη Ελλάδα... Ευτυχως που ο υπόλοιπος κόσμος δεν συμμερίζεται την ίδια γνωμη. Fixed
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα