Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω βρει σε στοκ την οθονη που γραφω στον τιτλο και σε αρκετα καλη κατασταση στα 120 ευρω. Αξιζει? Εννοω απο θεμα ποιοτητας , αναλυσης κ.τ.λ. η με τα ιδια χρηματα μπορω να παρω μια καλυτερη? Ευχαριστω εκ των προτέρων :)

Δημοσ.

την εχω πανω απο 2 χρονια.

σε αυτα τα χρηματα αξιζει και παρα-αξιζει!!!! για να παρεις καλη οθονη πρεπει να πας σε 180-200ευρο για IPS!

και οχι απο στοκ, παρτην καινουρια, οπως λεει κι ο απο πανω!!

Δημοσ.

Εχω βρει σε στοκ την οθονη που γραφω στον τιτλο και σε αρκετα καλη κατασταση στα 120 ευρω. Αξιζει? Εννοω απο θεμα ποιοτητας , αναλυσης κ.τ.λ. η με τα ιδια χρηματα μπορω να παρω μια καλυτερη? Ευχαριστω εκ των προτέρων :)

φυσικα σε αυτην την τιμη δεν θα την παρεις μεταχειρισμενη. Μεταχειρισμενο ΤΝ panel στα 120€ οταν καινουρια την παιρνεις 136 ειναι το χειροτερο deal που εχω ακουσει ποτε. Οταν ειδικα λες αρκετα καλη κατασταση. Δηλαδη οχι σε πολυ καλη; Σε αρκετα καλη κατασταση ειναι το λαπτοπ μου που το εχω 4 χρονια...ή μαλλον γραψε λάθος, σε πολυ καλη ειναι...

Δημοσ.

την εχω πανω απο 2 χρονια.

σε αυτα τα χρηματα αξιζει και παρα-αξιζει!!!! για να παρεις καλη οθονη πρεπει να πας σε 180-200ευρο για IPS!

και οχι απο στοκ, παρτην καινουρια, οπως λεει κι ο απο πανω!!

Οι τιμες πλεον στις οθονες ειναι πολυ χαμηλες ειδικα για TN panel αλλα οταν παιρνεις με 180€ IPS panel ειναι δυσκολο να πεις αν αξιζει ή οχι

Δημοσ.

παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις σας τελικα την πηρα γιατι με επρηξε ο κολλητος μου οτι ειναι καλη(επειδη εχει την ιδια σε 22αρα) και τελικα την πηρα και μπορω να πω οτι ειμαι απολυτα ευχαριστημενος λογω το οτι οχι απλα ηταν σε καλη κατασταση αλλα ηταν σαν καινουρια απλα ηταν ελαφρως γδαρμενη η γωνια του κουτιου της.στην συνεχεια τη συνδεσα και ολα ηταν μια χαρα χωρις κανενα καμενο πιξελ και ολα λειτουργουσαν αψογα :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...