zourkas Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Γεια σας παιδιά !! Έχω βάλει έναν κώδικα για να μου εμφανίζει το toolbar στο blog μου αλλά όταν κάνω αναρτήσεις, αυτές φαίνονται μόνο στην αρχική σελίδα.Επιπλέον έχω φτιάξει και άλλες σελίδες για τις υπόλοιπες κατηγορίες. Με λίγα λόγια δεν μπορώ να κάνω αναρτήσεις πχ στα αστεία !! ευχαριστώ προκαταβολικά !!
jumper_ Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Γεια σας παιδιά !! Έχω βάλει έναν κώδικα για να μου εμφανίζει το toolbar στο blog μου αλλά όταν κάνω αναρτήσεις, αυτές φαίνονται μόνο στην αρχική σελίδα.Επιπλέον έχω φτιάξει και άλλες σελίδες για τις υπόλοιπες κατηγορίες. Με λίγα λόγια δεν μπορώ να κάνω αναρτήσεις πχ στα αστεία !! ευχαριστώ προκαταβολικά !! Δεν ξερω αν μπορεις να βαλεις αναρτησεις στις σελιδες που εφτιαξες.. Γιατι δε βαζεις ετικετες στα αρθρα σου (οπως ειπες πχ. Αστεια..στο αρθρο που θα ηθελες στην κατηγορια Αστεια) και μετα να φτιαξεις ενα html gadget στη σχεδιαση με τις 2-3-4 λεξεις που εχεις για κατηγοριες (το "Αστεια" στο παραδειγμα μας) και να την κανεις συνδεσμο με το URL της ετικετας Αστεια;; (αν πατησεις στην ετικετα του αρθρου δινει ενα URL με ολα τα αρθρα με την ιδια ετικετα) Οποτε στην αρχικη σου θα εχεις ολα τα αρθρα σου και μολις θα πατανε τη λεξει Αστεια στο html gadget σου θα βγαζει μονο τα αρθρα με την ετικετα Αστεια..
zourkas Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Ευχαριστώ jumper_ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jumper_ Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Ευχαριστώ jumper_ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τιποτα... Δε μας ειπες ομως ποιο ειναι το blog σου να του ριξουμε μια ματια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.