deesnider Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 deesnider φιλε την ανταλλασω με μια 25.τι λες?σου δινω την 10 μου δινεις την 25!!! Θα μου πιεις το αίμα παλιό - εκμεταλλευτή!!!
feodor Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Παιξε ποκερ στη pokerstars (δεχεται paysafe) ή Βάλε μονάδες στο skype για να εχεις να παιρνεις σταθερα τηλεφωνα εντος ελλαδος για ένα μήνα (και παλι δεχεται πληρωμη με paysafe) Edit: Με το skype προσεχε λιγο την ισοτιμια. Μήπως χρειαζεται κααατι παραπανω απο 10 ευρω που πηρες τη καρτα σου. Αν ισχυει κατι τετοιο μπορει να χρειαστει να ξαναγορασεις για να συμπήρωσεις το ποσο που υπολοιπεται. Anyway, αν επιλεξεις το skype ψαξτο καλα πριν. Edit 2: @deesnider, η υπογραφη σου τα σπαει
deesnider Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 @deesnider, η υπογραφη σου τα σπαει Είναι πολύ παλιό θέμα. Προσωπικά, το είχα πρωτοδεί πριν από καμιά ...25αριά χρόνια (!) , στο περιοδικό κόμικς "παρά πέντε", υπό μορφή "συνθήματος" σε τοίχο...
feodor Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Είναι πολύ παλιό θέμα. Προσωπικά, το είχα πρωτοδεί πριν από καμιά ...25αριά χρόνια (!) , στο περιοδικό κόμικς "παρά πέντε", υπό μορφή "συνθήματος" σε τοίχο... Δεν ξερω σε ποιο σκελος της υπογραφης σου αναφερεσαι εσυ, εγω αναφερομαι στη προταση που λεει για τον ελβις
Marria Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Μπορεις και να την χαρισεις στο αναλογο θεμα βεβαια Οικονομικη κριση εχουμε, ο ενας πρεπει να βοηθαει τον αλλον
feodor Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Και τι θα τη κανεις τη paysafe marria, θα παιξεις ποκερ?
Marria Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Yπαρχει και το rapidshare , fileshare κτλ κτλ , να πληρωσω για συνδρομη
feodor Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Ααα δεν τό χα σκεφτει αυτο... Αλλα μη του δινεις ιδεες του παιδιου τωρα, στο τελος δεν θα στη χαρισει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα