Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω μια paysafe 10ευρω την οποια αγορασα ας πουμε χωρις να το σκεφτω!

πραγματικα δεν ξερω που να την χρησιμοποιησω.προς στιγμην κανει καλο σελιδοδεικτη!amazon δεν μπορω να κανω κουπονι,ελληνικους ιστοτοπους αγορων που να δεχονται την συγκεκριμενη δεν ξερω,οι ιστοτοποι αγορας αντιικων δεν δεχονται πληρωμη με συμπληρωματικο τροπο(10 απο αυτην και τα υπολοιπα απο αλλου),...

αν εχει κανενας/+καμια καλη (σοβαρη) ιδεα...παραπανω απο ευπροσδεκτη

υγ: δεν παιζω MMORPG(ή καπως ετσι!) και δεν ηλεκτρονικο-τζογαρω...

Δημοσ.

απο αυτή απο τα περίπτερα?

πάντως να ξέρεις πως η διαδικασία επιστροφής χρημάτων γίνετε , το έχω κάνει ^_^

(δεν θυμάμαι αν γινετε για κάτω τον 25 )

Δημοσ.

ή περίμενε μέχρι να χρειαστείς κάτι μικρής αξίας από ebay...

το ebay δεχεται paysafe?και αν ναι, τοτε μπερδευεσαι με αλλαγες ξενου νομισματος/κουπονια/.../αλλα περιεργα?

Δημοσ.

βλακεία είπα! δεν δέχεται και μόνο αυτό βρήκα που δεν πολυκατάλαβα και τους όρους και δεν ξέρω και πόσο αξιόπιστο είναι... http://www.paysafecard2webmoney.com/paysafecard_en.html

σε κανα τσοζόπαιδο λοιπόν με 8€ πιστεύω την δίνεις :P

Δημοσ.

Μπορείς να αγοράσεις premium account σε διάφορους file hosters (rapidshare, fileserve κ.τ.λ.). Συνήθως, τα επίσημα site των hosters, δε τη δέχονται σαν τρόπο πληρωμής, αλλά τη δέχονται οι περισσότεροι "μεταπωλητές" (π.χ. http://www.premiumfreedom.com/ )

Δημοσ.

Με 10 ευρώ γίνεσαι συνδρομητής και βλέπεις για 2 μήνες τσόντα σε high definition

Εγώ την προτιμώ σε cam quality και με κόκκο, να φαίνεται πιο ερασιτεχνική και βρώμικη :)

android.png

Δημοσ.

Εγώ την προτιμώ σε cam quality και με κόκκο, να φαίνεται πιο ερασιτεχνική και βρώμικη :)

android.png

...και όσο για το cast, από Ron Jeremy, Nina Hartley και πίσω, να υποθέσω; :devil: :devil: :devil:

μηπως... ^_^

θελει κανεις να την αγορασει???!!!

Τη θέλω εγώ, αρκεί να μπορώ να σε πληρώσω με ...paysafe :lol: :lol: :lol:

Δημοσ.

1)ΧΧΧ περιεχομενο!χαχα!...εχετε ενα δικιο!!!και συμφωνω με την ερασιτεχνικη!!!

2)deesnider φιλε την ανταλλασω με μια 25.τι λες?σου δινω την 10 μου δινεις την 25!!!

3)αν τα παιξω θα τα χασω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...