Προς το περιεχόμενο

akasa genesis 5004-αποψη σας

mentos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οπως λεει και ο τιτλος θα ηθελα την αποψη σας για το συγκεκριμενο κουτι και γενικα για την μαρκα : http://www.akasa.com.tw/update.php?tpl=product/product.detail.tpl&no=181&type=Chassis&type_sub=Mid%20ATX&model=AK-5004#

Με ενδιαφερει λοιπον να μου πειτε ποσο καλη κατασκευη μπορει να εχει και αν μπορει και χρειαζεται να μπει ακομα ενα ανεμιστηρακι...Για να ξερετε σκεφτομαι να βαλω μεσα Intel i5 2320 με μητρικη http://www.multirama.gr/products/product?pid=0595515&catid=020200 και καρτα γραφικων gforce gt440...

Γενικα αν ειναι να προτεινετε κατι αλλο θα ηθελα να ειναι απο το συγκεκριμενο μαγαζι και να κοστιζει μεχρι 45 ευρω...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν και φερει το βαρυ ονομα της ΑKASA εν τούτης ο 80αρης ανεμιστηρας με χαλαει.βεβαια με τα 26 euros που εχει,μην περιμενεις και τρελη ποιοτητα.Στα λεφτα που δινεις το καλυτερο που μπορεις να παρεις ανεξαρτήτως καταστηματος ειναι αυτο Cooler Master Elite 430

Βεβαια θελεις ακομη ενα ανεμιστηρακι 12αρι.το πιο φθηνο που θα βρεις αρκει να υπαρχει.

Αν και φερει το βαρυ ονομα της ΑKASA εν τούτης ο 80αρης ανεμιστηρας με χαλαει.βεβαια με τα 26 euros που εχει,μην περιμενεις και τρελη ποιοτητα.Στα λεφτα που δινεις το καλυτερο που μπορεις να παρεις ανεξαρτήτως καταστηματος ειναι αυτο Cooler Master Elite 430

Βεβαια θελεις ακομη ενα ανεμιστηρακι 12αρι.το πιο φθηνο που θα βρεις αρκει να υπαρχει.

ηταν μεσα στις 2 επομενες επιλογες μου μαζι με αυτο Super Case LX-803 που εχει 5 ανεμιστηρες!

ηταν μεσα στις 2 επομενες επιλογες μου μαζι με αυτο Super Case LX-803 που εχει 5 ανεμιστηρες!

Ναι αλλα τι ανεμιστηρες θα ειναι αυτοι ενας θεος ξερει.παντως απο εμφανιση ειναι ωραιο και το supercase.μακαρι να ειναι και απο ποιοτητα αν και το ονομα του δεν προδιαθέτει για κατι τεοιο.

Παλι εγω θα επιμείνω στο coolermaster.

Ναι αλλα τι ανεμιστηρες θα ειναι αυτοι ενας θεος ξερει.παντως απο εμφανιση ειναι ωραιο και το supercase.μακαρι να ειναι και απο ποιοτητα αν και το ονομα του δεν προδιαθέτει για κατι τεοιο.

Παλι εγω θα επιμείνω στο coolermaster.

¨

οντως και εμενα το ονομα με προβληματιζει...οποτε λογικα θα κλεινω προς coolermaster με προσθηκη ακομα ενος fan!

ευχαριστω πολυ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...