xtrmsnpr Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Χτές έφτιαξα τον νέο υπολογιστή μου (αν βοηθάει να το αναφέρω i5 2500k 3.3 750gb seagate sata3 6870 2gb 8gb ram) Κανω εγκατάσταση τα windows 7 home premium 64bit(αυθεντικά). Όλα μια χαρά. Μπενει στα windows πολύ γρήγορα..αθόρυβος.. Και βάζω να κάνει windows update και εκεί ξεκινάνε όλα!μόλις τελειώσει η πρώτη παρτίδα και πάει να ξανάμπει στα windows μετά από τα restarτ.. Κάνει έναν αιώνα! Αργεί.. Και είναι σα να διαβάζει-φορτώνει συνέχεια ο σκληρός,όπως φάση scan αντιβιοτικου.. Λέω ας το κανω φόρματ πάλι αφου δεν είχα βάλει τίποτα μέσα.. Ξανακάνω.. Γίνονται πάλι τα ίδια χωρίς να βάλω κάτι άλλο μέσα,και πάλι. Και κάνει και θόρυβο πολύ ο σκληρός..(γρρρ κάπως έτσι) .. Και κολλάει αργεί να κάνει το οτιδήποτε.. Σε σημείο που κατάφερα να πατήσω τερματισμό μετά από πόση ώρα. Αλλά έλα ντε που πάω να τον ανοίξω πάλι κ κάνει το ίδιο πολύ θόρυβο σα να είμαι μέσα στα windows.. Και σε φάση που δεν φορτώνει τίποτα.. Και το bios σταμάτησαν να βλέπουν σκληρό και dvd drive..έκανα ctrl alt del για επανεκίνηση.. Και τρώω ένα πολύ ωραίο hard disk boot error.. Έκλεισα τον υπολογιστή για κανα 10λεπτο μέχρι να σκεφτώ κ να σας γράψω εδώ..τωρα που το πατήσα τον διάβασε αλλά δεν κάνει τίποτα απολύτως..πατήσα για να επιδιορθώσω αλλά μένει στο να γράφει windows is loading files Να σημειώσω ότι πριν τα updates δούλευε μια χαρά(τον δουυλεψα κάπου 3ώρες). και συνεχίζει τον θόρυβο αυτόν.Τί γίνεται ? τον βλέπω μέσα από τα cmos features.Μόλις πατήσω το κουμπί για να bootαρω είναι λες και πυροβολει..συνέχεια μα συνέχεια..ανάβει το λάμπακι του δίσκου..και δεν κάνει τίποτα.. Πλέον δεν φορτώνει ούτε τα windows..Ευχάριστω ΥΓ...ενεργοποίησα το s.m.a.r.t. com. και ένοιωσε..Δηλαδή τώρα σας γράφω μέσα από τα windows.Άνοιξαν μια χαρά..Πάλι διαβάζει συνέχεια,βασικά μια το κάνει,μια όχι..Αλλά καθυστερεί το σύστημα. Μόλις άνοιξε βέβαια έκανε εγκατάσταση ένα ATA και ήθελε restart το έκανα..και μαι..Πήρα το πλαίσιο και μίλησα με έναν τεχνικό και μου είπε να πάω από εκεί τον δίσκο..Δεν θέλω να μπλέξω με το rma τους..αν και μου είπε ότι 24ώρες χρειάζεται και αν δεν έχει δουλειά το κάνουν απευθίας.Αλλά και πάλι,τον υπολογιστή τον χρειάζομαι...Ας το κρατήσω σαν τελεύταια λύση. Όποιος μπορεί να με βοηθήσει. οΟο ναι! Τι χαρά 353 bad sectors !Ο σκληρός αγοράστηκε πριν 3μέρες...και λειτούργισε χτες πρώτη φορά.. Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2011 από xtrmsnpr
msakis01 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Το ιδιο ακριβος επαθα και εγω με εναν καινουργιο φορητο της hp με τα windows home μετα απ το update.το προβλημα λυθηκε βαζοντας τα ultimate.παντως με τον σκληρο που λες ειναι αλλο θεμα τι να σου πω...
xtrmsnpr Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Μάλιστα. Δεν ξερω τί να πω.. Πρώτη φορά μου γίνεται αυτό με ολοκαίνουργιο σκληρό.Ε τα έχω αυθεντικά(τα δούλευα και στο παλιο σύστημα μου)..οπότε δεν νομίζω να βάλω άλλη έκδοση..αλλά μου έκανε εντύπωση..κ έτρεξα το sentinel και να τα αποτελέσματα.. Οπότε αύριο θα τον πάω στο πλαίσιο για αντικατάσταση.. Να τους πω ότι έτρεξα και το πρόγραμμα?έτσι κ αλλιώς μες την εγγύηση είναι και δεν έχει δουλέψει καθόλου.. Ούτε καν τις ώρες που γράφει το πρόγραμμα..
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Βασικά μου φαίνεται εντός 7 ημερών είναι DOA οπότε θα στον αλλάξουν την ίδια μέρα μόλις τρέξουν το Seatools , είσαι απλά άτυχος , προσωπικά έχω τρέλα με τους δίσκους για αυτό και παίρνω πάντα Enterprise , την προηγούμενη φορά άλλαξα 4 φορές 2 δίσκους, μάλλον κακό batch ή τους έφυγε το container απο τα 4 μέτρα.
ntg1980 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Άλλαξε τον χωρίς δεύτερη σκέψη! Είχα κι εγώ προβλήματα με τον δικό μου όταν τον πήρα πριν 3 χρόνια(τη πρώτη φορά) και μάλιστα τον είχα ακριβοπληρώσει! Ο υπολογιστής από μόνος του άγγιζε τριψήφιο νούμερο, χώρια η οθόνη... Το πήγα σε γνωστό πολυκατάστημα πίσω, τους είπα πως έχει θέμα. Μου είπανε "θα τον στείλουμε να ελεγχθεί από τεχνικούς" και όταν μετά από 2 μέρες τον γυρίσανε, μου είπαν "τον ανοίξαμε και..." πριν προλάβουν να ολοκληρώσουν, τους ζήτησα τον διευθυντή του καταστήματος. Θα είσαι ευγενικός αλλά και ξεκάθαρος όπως ήμουν κι εγώ! "Κανείς δε θέλει όταν αγοράζει οτιδήποτε, να δημιουργούνται προβλήματα, που να χρειάζεται μέσα σε λίγες μέρες να ανοιχτεί το μηχάνημα του και να περνάει από ελέγχους! Δε πληρώνω για κάτι τέτοιο... Θα σας παρακαλέσω πολύ να το πάρετε πίσω και να μου δώσετε άλλο του κουτιού"! Ήμουν ανένδοτος πάνω σ'αυτό και δε χρειάστηκε μεγάλη συζήτηση, έγινε κατευθείαν η αλλαγή. Μέχρι σήμερα είναι σαν να τον πήρα χτες, πετάει! Format σε νέο υπολογιστή με όλα αυτά που έχεις βάλει πάνω? Κολλήματα και θόρυβος? Δε παίζει... Θα σου διορθώσουν το σκληρό και αύριο-μεθαύριο ενδεχομένως θα σου βγάλει άλλα. Πίσω!!
xtrmsnpr Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Καλημέρα παιδιά. Ναι ναι δεν υπήρχε λόγος να μην είμαι ευγενικός . Πήγα κατά τις 10τ πρωί στο πλαίσιο και του εξήγησα του ανθρώπου στο σερβις τί έγινε και τί έκανα και του έδωσα και την απόδειξη μαζί. Μου είπε θα τα δει εκείνη την ώρα και να περιμένω λίγο. Οπότε χαζεψα λίγο στο μαγαζί. Και με φώναξε μετά για να μου δώσει καινούργιο σκληρό(πάλι καλα γιατι ήταν το τελευταίο τους κομμάτι,γιατι και έναν άλλον που δοκίμασαν ήταν άρρωστος και αυτός). Τον οποίο τον δοκιμάσαμε επιτόπου με το sentinel όλα οκ,απότί είδα αν και λίγο μακριά ήταν 100%.. Τον ευχάριστησα για την εξυπηρέτηση και έφυγα μια χαρά. Ούτε τσαμπουκαδες ούτε τίποτα από καμία πλευρά. Απλώς χτές φρικάρισα. Γιατι δεν μου είχε τύχει ποτε με κάποιον σκληρό που είχα αγοράσει. Τωρα περνάω τα windows πάλι. Φασαρία δεν κάνει, ούτε γκαζωνει αυτη την φορά.Σας ευχάριστω για τις προτάσεις,μου δειωξατε ένα άγχος .
ntg1980 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Άντε!!! Λιώσ'το τώρα!!!! Πάτα το κάτω!!!!!!!!!!!!!! Το γνωρίζω αυτό το (γ@μ@το) συναίσθημα!!!!!!!!!!!!!!
xtrmsnpr Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Καλημέρα. Άμα σου πω δεν έχω κάνει κ πολλά. Δύο μέρες τωρα ασχολήθηκα να περάσω τα προγράμματα με την ησυχία μου. Και απλά όταν δοκίμασα το bfbc2..το σάββατο τ βράδυ δεν έπιασε η cpu πάνω από 50βαθμούς..κ χτές πάλι με το ίδιο,όμως έπιανε 63,σε 2λεπτά μέσα..και είχα βάλει την ειδοποίηση θερμοκρασίας από το bios στους 60 κ μπιιιμ:-P ..και το ανέβασα στους 80.. Αλλά δεν θα πρέπει να ψαχτώ?Σε ένα άλλο θέμα εδώ με τις παστες,είπαμε και άλλαξα σε κεραμική..και αμέσως τρελή διαφορά. Σε idle φάση έχω 33..κ άμα απλώς περιφέρομαι στο νετ να πάει 35..Και δεν τον έχω κάνει oc..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα