liverpoolman Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 παιδια θα θελα να μου προτεινετε το καλυτερο κατεβαστηρι!Θελω να κατεβαζει τα παντα και να μην ''μασαει'' απο τιποτα οπως και να ειναι γρηγορο(στο κατεβασμα συμπεριλαμβανονται βιντεο απο οπου να'ναι τραγουδια απο οπου να ναι και οτι ναι γενικα :ppp)Aκουω προτασεις με τα καλυτερα
accipio Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Ο μόνος downloader που χρησιμοποιώ εδώ και πολύ καιρό και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος είναι ο JDownloader.
liverpoolman Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Φιλε μολις τον κατεβασα και αφου το εκανα εγκατασταση δεν ανοιγει με τιποτα...Μηπως δεν ειναι συμβατο με windows 7 ultimate x64?
accipio Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Δεν νομίζω να υπάρχει θέμα συμβατότητας, εγώ τον τρέχω σε Windows 7 x64 Professional. Java έχεις εγκαταστήσει;
liverpoolman Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Νομιζα πως ναι αλλα ολο μου κανει κονξες...
isay Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 ... αλλα ολο μου κανει κονξες... Λίγο πιο αναλυτικός;
liverpoolman Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Ενταξει ολα οκ τωρα απλα δν ειχε εγκατασταθει σωστα η java.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα