TheHours Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Ποιές οι απόψεις σας για αυτήν την ταινία?Ποια τα συναισθήματα που σας γεννα? Κατά την γνώμη μου είναι μια από τις ωραιότερες ταινίες.Η υπόθεση,οι ηθοποιοί,η μουσική,η σκηνοθεσία...Δεν ξέρω για τι να πρωτομιλήσω.Την έχω δει ήδη τέσσερις φορές και κάθε μια από αυτές ήταν μια αξέχαστη φόρτιση συναισθημάτων.Επιτρέψ' τε μου να προσθέσω πως ο σκηνοθέτης είναι γυναίκα(Jane Campion).
mrpink Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δεν μπόρεσα να βρω στο Youtube απόσπασμα απ'το The Real Blonde που μιλάει ο Modine για το The Piano
beastgr Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Έχω πάρα πολλά χρόνια να δω την ταινία αλλά θυμάμαι ότι όποτε άκουγα το main theme ανατρίχιαζα. Απλά φανταστικό soundtrack!
salliara Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Η ταινία μου είχε πέσει λίγο βαριά νομίζω. Αλλα το OST είναι λατρεία. Που κ που βάζω κανα δυό κομματάκια και για ξυπνητήρι
TheHours Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Η ταινία μου είχε πέσει λίγο βαριά νομίζω. Αλλα το OST είναι λατρεία. Που κ που βάζω κανα δυό κομματάκια και για ξυπνητήρι Τί εννοείς με το OST?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα