rearshooter Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 ενω εβαλα moonlight-moonshine και mediaplayerConnectivity σε firefox 7 (χωρις να ειναι συμβατα με απενεργοποιηση της συμβατοτητας)συνεχιζει να εμφανιζεται το μηνυμα εγκαταστασης προσθετης λειτουργιας. Υπαρχει καποιος αλλος τροπος αναπαραγωγης? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Καποιο λινκ να το δουμε εχεις? Κανονικα, για ενα asf stream θες το αναλογο plugin του vlc/gnome-mplayer/totem κλπ, αλλα ΕΝΑ ΑΠΟ ΟΛΑ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rearshooter Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 http://www.kanalia.eu/player/wmv/mega_c.htm http://www.greektvradio.gr/player/tvlinks/wmp/8 http://wwitv.com/tv_channels/b4079.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rearshooter Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 τελικα?σε σας παιζουν τα καναλια?Καμια ιδεα να τα αναπαραγαγω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Εχοντας δοκιμασει ολα τα παραπανω, και με το σωστο plugin (gecko-mediaplayer), μπορω να πω με σιγουρια οτι δεν παιζουν. Αυριο θα τα δω σε pc με windows αν ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Στον browser δεν μου παιζουν (gecko-mediaplayer και εδω) , αλλα αν κανω δεξι κλικ στο video και Open with "Movie Player" το stream-αρει κανονικα ο player. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Και μένα στον chrome δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rearshooter Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 γιατι που παιζουν?υπαρχει καποιος τροπος απο κονσολα?Αν και αν δοκιμασετε moonlight-moonshine ή mediaplayerConnectivity σε firefox 5 πρεπει να παιζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 γιατι που παιζουν?υπαρχει καποιος τροπος απο κονσολα?Αν και αν δοκιμασετε moonlight-moonshine ή mediaplayerConnectivity σε firefox 5 πρεπει να παιζουν. Δεν σου παιζει με τον τροπο που ειπα παραπανω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rearshooter Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 δεν εχω την επιλογη με το δεξι κλικ εχω mozila-vlc-plugin οχι gecko Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 βγαλε το vlc , βαλε το gecko-mediaplayer και ξαναδοκιμασε με το δεξι κλικ. εδω τα ανοιγει κανονικα ο player . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rearshooter Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δεν μου δινει δεξι κλικ..τι αλλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δεν μου δινει δεξι κλικ..τι αλλο? sorry εκανα λαθος πριν , το totem-plugin ειναι που βγαζει την επιλογη.Πχ εδω: Ουσιαστικα σου ανοιγει το url με τον player. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rearshooter Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 ουτε με το plugin totem την εχω και βεβαια βαζοντας το url σε vlc mplayer τιποτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 wtf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα