Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας,εχω αυτο το λαπτοπ http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Acer-Aspire-5742G-484G75Mnkk-LX-RDP02-014.htm και οταν επαιζα παιχνιδια μου ζεστενοταν πολυ και εκλεινε(μεσω του overheatprotection του core temp),μεχρι που πηρα μια βαση.το λαπτοπ ομως εξακολουθει να ανεβαζει θερμοκρασιες μεχρι 98 βαθμους μετα απο 2-3 ωρες gaming.αν συνεχισω με αυτους τους ρυθμους το λαπτοπ θα καει συντομα?και πως μπορω να δω ποσους βαθμους ανεβαζει η gpu και σε ποσους καιγεται?

Δημοσ.

Το αν θα σου καει ή οχι ποτε δεν το ξερεις.

Και εγω τα λιωνω τα λαπτοπ (οχι σε παιχνιδια, αλλα σε encoding που ειναι στο 100% η χρηση του λαπτοπ για 2-3 ημερες) και κανενα δεν μου εχει παθει το παραμικρο.

Μηχανημα ειναι, ποτε δεν ξερεις.

Για θερμοκρασιες τσεκαρε με αυτο: Link

Η καρτα γραφικων -λογω throttling- σταματα στους 105 βαθμους.

Δημοσ.

Αφού έχει ήδη το coretemp το ίδιο είναι,το θέμα είναι koularasss να κάτσεις να ανοίξεις το laptop για αν το καθαρίσεις σωστά(αν δεν ξέρεις ψάξε στο youtube μπας και έχει κάνα βίντεο για το μοντέλο σου) και μετά να δεις τι γίνεται από θερμοκρασίες.

Αν δεν έχεις χέρι για τέτοια δόσ'τω σε κάποιον τεχνικό να σου το καθαρίσει,καλή η βασούλα αλλά αν μέσα γίνεται το έλα να δεις από σκόνες είναι απλά βοήθημα και όχι η λύση.

Δημοσ.

core 0:value:30,min:25,max:35

core 2:value:30,min:28,max:39

gpu:value:37,min:33,max:38

ειναι καλες(εχω ανοιχτο τον firefox και το msn)?

Φυσικα και ειναι καλες.

εχεις στην gpu 38 και εχεις και παραπονο;

Δημοσ.

Για laptop είναι εν τάξη,αλλά καλό θα είναι να τον καθαρίσεις γιατί κάποια στιγμή ακόμα και η βάση θα φτάσει στα όριά της (κοινός παρακολούθησε συνεχώς θερμοκρασίες)

Δημοσ.

core 0:value:30,min:25,max:35

core 2:value:30,min:28,max:39

gpu:value:37,min:33,max:38

ειναι καλες(εχω ανοιχτο τον firefox και το msn)?

Καταρχας αυτες οι θερμοκρασιες δεν ισχυουν με τιποτα...με ποιο προγραμμα τις ειδες??

Με λιγα λογια δεν ειναι λογικο να εχεις 30 βαθμους average σε idle και να χτυπας 100αρια οταν παιζεις...μαλλον κατι εχεις μπερδεψει...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...