Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι έχουμε περικυκλωθεί από ένα αόρατο δίκτυο ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας. Δίκτυο εδώ, δίκτυο εκεί, κεραία παραπέρα.. Και το θέμα είναι ότι αρκετές εγκαταστάσεις γίνονται χωρίς μελέτες. Καλό θα ήταν και πιστεύω να ακολουθείται κάποιο πλάνο σχετικά με τα δίκτυα, καθώς και πρόσφατες έρευνες δείχνουν ότι και οι συγκεκριμένες συχνότητες που χρησιμοποιούν τα ασύρματα δίκτυα δεν είναι και τόσο ασφαλείς τελικά. Εδώ ανοίγεις την ασύρματη σύνδεση και βρίσκεται περιτριγυρισμένος από 5-6 στην καλύτερη γειτονικά ασύρματα δίκτυα, από άτομα που δε χρησιμοποιούν καν φορητούς υπολογιστές και θα μπορούσαν να δουλεύουν ενσύρματα. Καλή η τεχνολογία, καλές και οι δυνατότητες και προοπτικές της αλλά μην ξεφεύγουμε..

μια παρατήρηση μόνο. στην πλειονότητα συμφωνώ μαζί σου. το μόνο που διαφωνώ είναι αυτό που έκανα bold. το ότι δεν χρησιμοποιούν φορητούς υπολογιστές δεν πάει να πει ότι δεν χρειάζονται το ασύρματο.. βλεπε κινητά τηλέφωνα, media centers, κλπ.. απλά πρέπει όλοι μας να γίνουμε λίγο σκεπτικοί και να περιορίσουμε την ισχύ του wifi και όχι να το βάζουμε σε φουλ ώστε να υπερκαλύψουμε τον γείτονα. κ όποτε δεν το χρειαζομαστε, αν είναι δυνατόν να το κλείνουμε. πχ τα βράδια δλδ.

Δημοσ.

μαλλον εσυ διαβασες μονο την αρχη!!!

μονο για εναν δημο της κοζανης λεει που τους εδωσαν μια 24αρα αν κανεις μια διαιρεση με 100ατομα τοτε καταλαβαινεις οτι ετσι και αλλιως μονο να δεις μειλ και να το κλεισεις μπορεις.αξιζει η ιστορια και η 24ωρη ακτινοβολία γι αυτο?

Θεώρησα ότι και τα υπόλοιπα θα λειτουργούν με παρόμοιο τρόπο. Κατά την γνώμη μου δεν χρειάζεσαι μεγάλη ταχύτητα όταν είσαι με το κινητό στο δρόμο. Αλλά φαντάζομαι όσο εξελίσσεται η τεχνολογία και οι απαιτήσεις θα αυξηθούν και αυτές οι ταχύτητες. Όσο αφορά την "ακτινοβολία" δεν πιστεύω ότι σου κάνει κακό διότι όσο το έχω ψάξει δεν ισχύει, νομίζω ότι είναι μία υπερβολική αντίδραση.

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι έχουμε περικυκλωθεί από ένα αόρατο δίκτυο ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας. Δίκτυο εδώ, δίκτυο εκεί, κεραία παραπέρα.. Και το θέμα είναι ότι αρκετές εγκαταστάσεις γίνονται χωρίς μελέτες. Καλό θα ήταν και πιστεύω να ακολουθείται κάποιο πλάνο σχετικά με τα δίκτυα, καθώς και πρόσφατες έρευνες δείχνουν ότι και οι συγκεκριμένες συχνότητες που χρησιμοποιούν τα ασύρματα δίκτυα δεν είναι και τόσο ασφαλείς τελικά. Εδώ ανοίγεις την ασύρματη σύνδεση και βρίσκεται περιτριγυρισμένος από 5-6 στην καλύτερη γειτονικά ασύρματα δίκτυα, από άτομα που δε χρησιμοποιούν καν φορητούς υπολογιστές και θα μπορούσαν να δουλεύουν ενσύρματα. Καλή η τεχνολογία, καλές και οι δυνατότητες και προοπτικές της αλλά μην ξεφεύγουμε..

Περισσοτερη ακτινοβολια σου σκαει το κινητο παρα το wi-fi, ακομα και οταν εχεις πολλα τριγύρω σου.Σκέψου τι τρωμε οταν ειμαστε σε μια αιθουσα κινηματογραφου ή καπου που εχει συνωστισμό.

Δημοσ.

Πως το παθανε και εκαναν και κατι καλο εκτος πρωτευουσας;;

Στην πρωτεύουσα δεν υπάρχουν επιδοτήσεις για τέτοια πράγματα. Δεν ξέρω αν και ούτε θέλω να αφήσω να εννοηθεί ότι οι συγκεκριμένες δράσεις κάπως σχετίζονται με επιδοτήσεις, αλλά γενικά στην περιφέρεια παίζει αυτό το φαινόμενο.

Ας μην ξεχνάμε ότι στον καθένα μας μεγαλύτερο κακό (κατά πολύ) κάνουν οι συσκευές που έχουμε πάνω μας, και όχι τα wifi των γειτόνων ή πολύ περισσότερο οι κεραίες κινητής.

Αν μη τι άλλο με τις κεραίες κινητής όσο πιο πολλές υπάρχουν σε μια συγκεκριμένη περιοχή τόσο καλύτερα για όλους όσον αφορά το θέμα της ακτινοβολίας.

Δημοσ.

πώς καταφέρατε να κάνετε μια τέτοια είδηση σε συζήτηση για την ακτινοβολία δεν μπορώ να καταλάβω... :whistle:

άλλο είναι το θέμα... εγώ που το έψαξα λίγο χτές κατάλαβα οτι είναι καλό σαν προσπάθεια αλλα είναι πολύ λίγο για αυτό που χρειάζεται προς το παρόν. όταν θα καταφέρουμε να έχουμε όλοι ανοιχτά τα router μας θα είναι πιο ενδιαφέρον το θέμα. αν και μάλλον δεν έχει να κάνει ούτε με αυτό η προσπάθεια, αλλα μάλλον να μας πάει λίγο πιο κοντά στα ευρωπαικά επίπεδα. (όπως η DSL δηλαδή, όλοι έχουμε αλλα σε λίγους πάει πάνω απο 8mbit)

μια καλή προσπάθεια πάντως έχουν κάνει οι χρήστες του awmn απο ότι φαίνεται εδώ:

http://www.openwifi.gr/doku.php?id=openwifi:%CE%B1%CF%83%CF%8D%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF_%CE%BC%CE%B7%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C_%CE%B4%CE%AF%CE%BA%CF%84%CF%85%CE%BF_%CE%B1%CE%B8%CE%B7%CE%BD%CF%8E%CE%BD_awmn

Τέλος το dashboard για την διαχείριση του δικτύου προσαρμόστηκε στο portal του AWMN (http://www.awmn.net) καθώς επίσης δοκιμάστηκε και εναλλακτικός εξοπλισμός δρομολογητών που μπορούν να φέρουν το firmware της Open Mesh, ώστε και αυτοί να μπορούν να ενταθούν στο δίκτυο των AWMN-Freespots. Συγκεκριμένα δοκιμάστηκαν με επιτυχία και φυσικά τέθηκαν σε λειτουργία ένα Bullet και ένα Nanostation της Ubiquity καθώς και ένα FON2100 της Fonera. Στην παρακάτω εικόνα φαίνονται οι δεκατρείς (13) εγκατεστημένες συσκευές δρομολογητών που είχαν παραμετροποιηθεί και (30 Σεπτεμβρίου 2010) τοποθετηθεί στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής

Δημοσ.

Εδώ ανοίγεις την ασύρματη σύνδεση και βρίσκεται περιτριγυρισμένος από 5-6 στην καλύτερη γειτονικά ασύρματα δίκτυα, από άτομα που δε χρησιμοποιούν καν φορητούς υπολογιστές και θα μπορούσαν να δουλεύουν ενσύρματα.

Άσε, εγώ προτιμώ να έχω ενσύρματη σύνδεση αλλά άμα έχεις τη δικιά σου να μη θέλει καλώδια επειδή δεν φαίνονται ωραία μέσα στο σπίτι ...

Δημοσ.

Οι Θεσσαλονικείς τα σπάσαμε πάλι! Καταφέραμε να μην συμμετέχουμε ούτε σε αυτό το project!

αυτό παρατήρησα και εγώ, ας χαλαρώσουμε κι άλλο σε αυτήν την πόλη, δεν υπάρχει πρόβλημα!

Άσε, εγώ προτιμώ να έχω ενσύρματη σύνδεση αλλά άμα έχεις τη δικιά σου να μη θέλει καλώδια επειδή δεν φαίνονται ωραία μέσα στο σπίτι ...

Υπάρχει και η λύση δικτύωσης μέσω του δικτύου του ηλεκτρικού, εμένα μου έλυσε τα χέρια, και οι ταχύτητες συνήθως είναι καλύτερες από ένα wifi b/g.

και φύγαν και τα καλώδια από την μέση.

με 2 ανταπτοράκια στις 2 άκρες και κρυπτογράφηση δεδομένων και έγινε η δουλειά σου.

Δημοσ.

1ον Οι ταχυτητες πολυ μικρες.

2ον Ποσα ραδιοκυμματα ακομα θα τρωμε ρε παιδια?

μετα λεμε καρκινοι και ο καιρος τρελαθηκε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...