Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδες! θελω την βοηθεια σας γιατι τα νευρα μου κοντευουν να σπασουν ολη μερα σημερα καθως δεν εχω καταφερει να φτιαξω το δικτυο που θελω.λοιπον εχω ενα λαπτοπ με windows 7 64 bit και ενα σταθερο υπολογιστη με windows 7 32 bit.επισης χρησιμοποιουν το eset smart security 5 και οι 2 θπολογιστες.τοσο το λαπτοπ οσο και ο σταθερος εχουν wifi adaptor για να μπαινουν ασυρματα στο ιντερνετ με το router Alcatel-Lucent CellPipe 7130 που δινει η hol.να πω τωρα τι θελω να κανω.

το λαπτοπ ειναι διπλα διπλα με το ρουτερ και συνδεεται στο ιντερνετ ποτε με ethernet και ποτε wifi.

ο σταθερος συνδεεται παντα μεσω wifi στικακι που του εχω.

αυτο που θελω να κανω και δεν μπορω ειναι να εχουν και τα 2 μηχανηματα ιντερνετ καθως και να μπορουν να ανταλλαζουν αρχεια μεσα απο το δικτυο,να χρησιμοποιουν και οι 2 τν εκτυπωτη που βρισκεται στο λαπτοπ και γενικα να ειναι στο ιδιο δικτυο.

ουτε με οικιακη ομαδα καταφερα να κανω το δικτυο μιας και ο κωδικος δεν μπαινει στον σταθερο οταν τον βαζω ουτε με κατι αλλο.

να πω οτι και στα 2 μηχανηματα εχω βαλει ιδιο ονομα στην ομαδα εργασιας.

παρακαλω τη βοηθεια σας αμεσα!

Δημοσ.

τις εκανα τις ρυθμισεις εκει και στους 2 υπολογιστες αλλα μπορω μονο να δω απο τον σταθερο τα αρχεια του λαπτοπ,ενω στο λαπτοπ δεν μπορω να δω τον σταθερο.τι φταιει?

Δημοσ.

το eset security

λιγο πιο συγκεκριμενα ως προς του τι να κανω? και πως φταιει το eset αφου εχω το ιδιο και στα 2 pc αλλα απο το desktop pc βλεπω το laptop,απο το laptop δεν βλεπω το desktop

Δημοσ.

ποια αρχεια δεν βλεπεις? στο φακελο που ειναι τα αρχεια πάτα δεξί κλικ πήγαινε properties πάτα στο tab sharing, πατα advanced sharing και στο παραθυρο που θα βγει κανε check στο share this folder και apply.

Δημοσ.

εννοω οταν παω: ο υπολογιστης μου-δικτυο απο το λαπτοπ βλεπω μονο το δικο μου pc και οχι το desktop

αφου ξαναεβαλα τα ονοματα ομαδας εργασιας και τον δειχνει και τν σταθερο υπολογιστη δεν ανοιγει να δω τα αρχεια του καθως μου βγαζει αυτο:as.JPG

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...