Προς το περιεχόμενο

e-shop 29/10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πράγματι, αρκετά καλή η προσφορά του Dell Streak 7.

Ωστόσο, δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει σαν συσκευή, με δεδομένο ότι υπάρχουν πολύ καλύτερα tablet των 7 ιντσών, π.χ. το Samsung Galaxy Tab. Η ανάλυση του Dell Streak είναι μόνο 800*480, και στα tablets παίζει ίσως τον πιο σημαντικό ρόλο η οθόνη.

Απο την άλλη πλευρά, για να πάρει κάποιος tablet με καλύτερη οθόνη πρέπει να βάλει πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη (στα 325 ευρώ αρχίζει π.χ. το Galaxy Tab), οπότε ανάλογα με τις ανάγκες του ο καθένας.

Δημοσ.

newtech στο skroutz βλέπω ότι η τιμή είναι η πιο χαμηλή για τον συγκεκριμένο δίσκο.Μήπως έχεις κάποιον άλλο να μου προτείνεις;

Δημοσ.

Βασικά τώρα είδα ότι το ups παίρνει τα βύσματα σαν του PSU... Οπότε με 2 καλώδια αρσενικό-θηλυκό και ένα πολύμπριζο με βύσμα UPS φτάνουμε τα 70€.. Η μπαταρία του είναι και 4,5ah κι όχι 7ah όπως όλα τα άλλα οπότε μάλλον δεν είναι και καλή πρόταση στα 70€..

Δημοσ.

Ο εξωτερικός σκληρός ξέρετε αν αξίζει; http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.305788

οπως σου ειπε ο φιλτατος, είναι πανάκριβος (συγκρινόμενος με άλλους δισκους, όχι με τον ευατό του στο skroutz!).

δες λιγο 2 μέρες πιο πισω για 2 θεματα με εξωτερικους δισκους και θα καταλαβεις.

Δημοσ.

Έχεις να μας δώσεις το λίνκ να δούμε και εμείς τις συζητήσεις για τους σκληρούς;

Πάντως εγώ τον έχω ήδη παραγγείλει και με 54 ευρώ που θα το αγοράσω λόγο μειωμένου φπα και δεδομένης της μάρκας Hitachi που εμπιστεύομαι πολύ, πραγματικά δεν βρίσκω κανέναν λόγο να μην ολοκληρώσω την παραγγελία μου. :rolleyes:

Για τις τηλεοράσεις τί λέτε;

Δημοσ.

Tι να το κανεις το τετραπυρηνο αν εχει ενσωματωμενη καρτα γραφικων... Δεν λεει μια...

Δημοσ.

Που το είδες αυτό? Froyo 2.2 φοράει και με 512 ram δεν ξέρω κατά πόσο είναι αναβαθμίσημο...

'Εβγαλε' αναβάθμιση σε 3.2 η Dell την προηγούμενη εβδομάδα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...