Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Εχω ενα προγραμμα με χαρτες Αττικης Πειραιως Προαστιων (MapGuide)το αντεγρψα σε ενα φακελο το εκανα εγκατασταση αλλα οταν παω να το τρεξω μου ζηταει να εχω τι δισκακι στο drive .Υπαρχει τροπος να το παρακαμψω αυτο και να δουλευει μονο απο τον δισκο ? Εχει εγκατταθει στο C:/mapguide και ο φακελος εχει μεσα τα παρακατω αρχεια. Ευχαριστω.
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Οχι...Λεει να βαλω το original cd. Το ιδιο και απο το Εναρξη/Προγραμματα ......
isay Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Γιαννη αν το πρόγραμμα δεν εχει κάποιου είδους κλείδωμα, μπορείς να κάνεις το κόλπο με iso/MagicDisk. Δηλαδή κάνεις το cd ένα αρχείο iso (π.χ. με το winiso) και μέτα τρέχεις το magicDisk (ή το Daemon tools) και κάνεις mount το iso. Μετά από το Mounted iso κάνεις εγκατασταση το πρόγραμμα και από εκεί και πέρα, όποτε το τρέχεις φροντίζεις να εχεις Mounted το iso.
quic307 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Κοιταξα μηπως υπαρχει κατι για crack αλλα το mount ειναι η μονη λυση. +1
Xvipes Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Ίσως να πρέπει όμως να αλλάξεις και το γράμμα του virtual drive σου σε αυτό που είναι το φυσικό cd-rom σου.Αυτό το λέω γιατί μπορεί να έχουν φτιάξει έτσι το πρόγραμμα και να κοιτάει μόνο σε ένα drive για το αν υπάρχει το cd(το έχω δει σε άλλα ελληνικά προγράμματα αυτό :/)
orotoi Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Συνήθως κοιτάνε απο που έγινε η εγκατάσταση. Δεν μπορεί να ξέρει το γράμμα ωστε να κοιτάει μόνο εκεί γιατί ο στον καθένα είναι διαφορετικό.
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Το εχω βαλει να γινει .iso αλλα εχει ενα φακελο laserlock που το ταλαιπωρει...Μεχρι το 55% μια χαρα αλλα μια ωρα τωρα και εχει φτασει στο 65%.Για να δουμε.
Bspus Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Το εχω βαλει να γινει .iso αλλα εχει ενα φακελο laserlock που το ταλαιπωρει...Μεχρι το 55% μια χαρα αλλα μια ωρα τωρα και εχει φτασει στο 65%.Για να δουμε. Κατεβασε το daemontools Lite. Το Lite ειναι υπεραρκετο ΚΑΙ δωρεαν. Το μονο δωρεαν που ξερω που χειριζεται αψογα τετοιες καταστασεις με προστατευμενα δισκακια Εγκατεστησε το και φτιαξε ενα νεο virtual drive τυπου SCSI. Μονο με αυτο λειτουργουν τα copy protection emulations. Κανε το restart που απαιτειται και στα settings του virtual device ενεργοποιησε ολα τα copy protections η βρες ποιο ειναι που χρειαζεσαι. Βαλε το δισκακι μεσα και φτιαξε ενα image με το daemon tools με μορφη .MDX. Οχι απλα iso με οποιοδηποτε προγραμματακι. Κανε mount το image και θα πρεπει να λειτουργησει. Αν τα καταφερεις μπορεις να πειραματιστεις αμα εχεις ορεξη να δεις τι χρειαζεται πραγματικα και το οχι. Πχ μπορει να δουλεψει με iso μπορει οχι, καθως και ποιο copy protection χρειαζεσαι (αν και βρηκαμε οτι ειναι το Laserlock).
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Εχει φτασει στο 74% . Απο περιεργεια θα το αφησω να τελειωσει και βλεπουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.