poulinos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 καποιες εταιρειες μπορει να μην εχουν βγαλει για 64 η να εχουν προβλημα.σε καποιες αλλες παιζουν με των 32 bit.γενικα ειναι καλυτερη η κατασταση απο οτι ηταν με τα xp 64 bit Που μετα απο χρονια οι εταιρειες εβγαλαν drivers.απο την αλλη καλως η κακως καποια στιγμη θα καταργηθουν τα 32 mbit Οποτε εκει πλεον οι εταιρειες θα βγαζουν για 64 bit οποτε θα υπαρχουν ακομα λιγοτερες ασυμβατοτητες μια που δεν θα υπαρχουν και οι 2 πλατφορμες.ως τοτε υπομονη και ψαξιμο.οπως και διαφορες εταιρειες δεν εχουν βγαλει καν για 7 αρια οποτε πονταρεις μηπως τα 7 αρια βρουν μονα τους drivers.που αν θυμαμαι καλα εχω πετυχει συσκευη τα windows 7 32 bit Να την βρισκουν κανονικα ενω τα 64 bit windows 7 Να ζητανε drivers.οποτε παμε στο Post του φιλου απο πανω για θεματα ασυμβατοτητας κτλ η οτι μια εταιρεια δεν ασχοληθηκε να βγαλει για 64 bit
biomecanoid Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 την Geetek GTEK-00001 High Power την έχω και εγώ και δουλεύει μια χαρά
poulinos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 την Geetek GTEK-00001 High Power την έχω και εγώ και δουλεύει μια χαρά ελπιζω να παιξει κανονικα και στην περιπτωση σου και να μην ειναι θεμα Pc η θεμα αποστασης κτλ και εχει παλι τα ιδια προβληματα.η θεμα ασυμβατοτητας κτλ με το ρουτερ του αλλου αν και δυσκολο
aravager Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Καλησπέρα. Η κάρτα ήρθε και σίγουρα δουλεύει καλύτερα από την προηγούμενη. Φυσικά τα 1300 μετρά εμβέλεια μάλλον είναι μύθος Παρατηρώ κάποια κολλήματα βέβαια άλλα δεν ξέρω αν είναι λόγω κάρτας ή λόγω χρήσης του δικτύου και από άλλους χρήστες. Να δοκιμάσω τροφοδοσία από 2 θύρες usb αντί για ένα? Παίζει να έχω καλύτερα αποτελέσματα? Υπάρχει φόβος να την καταστρέψω?
biomecanoid Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 1300m φυσικα και ειναι μυθος. Τα discοnnect μπορεί να είναι και από θόρυβο στην μολυσμένη banda τον 2.4ghz δοκίμασε και διαφορα αλλα κανάλια.
poulinos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Καλησπέρα. Η κάρτα ήρθε και σίγουρα δουλεύει καλύτερα από την προηγούμενη. Φυσικά τα 1300 μετρά εμβέλεια μάλλον είναι μύθος Παρατηρώ κάποια κολλήματα βέβαια άλλα δεν ξέρω αν είναι λόγω κάρτας ή λόγω χρήσης του δικτύου και από άλλους χρήστες. Να δοκιμάσω τροφοδοσία από 2 θύρες usb αντί για ένα? Παίζει να έχω καλύτερα αποτελέσματα? Υπάρχει φόβος να την καταστρέψω? για 1300 μετρα θες κατευθυντικη κεραια .με την omni ουτε με σφαιρες. τα κολληματα μπορει να ειναι για χιλιους δυο λογους οπως ειπε ο biomecanoid.δεν εχει νοημα να δωσεις τροφοδοσια απο 2 θυρες Ysb .δεν νομιζω οτι θα παθει κατι αλλα δεν θα κερδισεις τιποτα. 1300m φυσικα και ειναι μυθος. Τα discοnnect μπορεί να είναι και από θόρυβο στην μολυσμένη banda τον 2.4ghz δοκίμασε και διαφορα αλλα κανάλια. δεν μπορει να αλλαξει καναλι.δανειζεται ιντερνετ απο μια καφετερια.
biomecanoid Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 aaa άμα δανείζεται internet τότε δικαιολογείται δανείζεται όλος ο κόσμος και γιαυτο υπάρχουν disconnects.
poulinos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 ειναι και μακρια πιανει λιγο οριακα σημα επισης.ολα τα καλα μαζι.και οκ αυτος μπορει να πηρε καλυτερη καρτα ο αλλος δεν σημαινει οτι εχει κανα τρελο ρουτερακι 300 Mw.
biomecanoid Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Η λύση που βρίσκετε στο παρακάτω link. http://www.insomnia.gr/topic/234875-%CF%83%CF%80%CE%AC%CE%B6%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CF%82-%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CF%89%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CE%B1%CF%83%CF%8D%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%B4%CE%AF%CE%BA%CF%84%CF%85%CE%B1/page__st__1250 ταιριάζει και στην περίπτωση του φίλου μας
poulinos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 αυτο ωραιο αλλα πλεον καπως αχρηστο .παλια που ηταν ολα ανοιχτα ηταν κορυφη.πλεον εχουν ξεσκιστει οι περισσοτεροι να βαζουν wpa και τα μισα ρουτερ ερχονται default με αυτο.ο φιλος μας προσωρινα δανειζεται ιντερνετ μεχρι να ερθει το δικο του
biomecanoid Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Aφού με βλέπεις και είμαι online δουλεύουν.
poulinos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Aφού με βλέπεις και είμαι online δουλεύουν. δεν ειπα οτι δεν δουλευει.απλα αν εσυ βγηκες 6 ατομα με wep γυρω σου τοτε χαλαλι.εγω και σπιτι και αλλου που εχω ψαξει για δικτυα μιλαμε παντ αμε το laptop οχι να στησω καμια οmni στην ταρατσα εχο βαρεθει να βλεπω wpa.ενω παλια τα μισα ανοιχτα τα μισα με default password του οτε και την On κτλ ktl kai τα αλλα με wep.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα