Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Αγόρασα την συγκεκριμένη κάρτα δικτύου http://www.multirama.gr/products/product?pid=0517701&catid=050500

για να έχω ασύρματο ίντερνετ στο desktop μέχρι να έρθει η δικιά μου σύνδεση ( 2 εβδομάδες :S ) το πρόβλημα είναι ότι ανά 5 - 10 λεπτά πέφτει το ίντερνετ. Στην αρχή υπέθεσα ότι μάλλον χάνεται το σήμα ή ότι μπαίνουν και άλλοι στο ίδιο free spot. Δοκιμάζοντας όμως με το λάπτοπ ακριβώς στον ίδιο χώρο είμαι μια χαρά σταθερότατος. ούτε κολλάει ούτε τίποτα. καμιά ιδέα? ευχαριστώ.

Δημοσ.

τι εννοείς? Σίγουρα φταίει η κάρτα δικτύου και όχι κάποια ρύθμιση που πρέπει να τσεκάρω? Ρωτάω έτσι ώστε αν όντως φταίει η φθηνίαρικη κάρτα να πάω να την αλλάξω και να πάρω καινούργια....

Δημοσ.

Τι εννεοεις οτι ανα 5-10 λεπτα πεφτει το ιντερνετ? Πεφτει το λαμπακι απο το ρουτερ, ή αποσυνδεεται το μηχανημα σου απο το ρουτερ?

Αν ισχυει το 2ρο, βρες αλλους drivers στο ασυρματο.

Δημοσ.

@biomecanoid το δοκίμασα αυτό με ένα καλώδιο usb. Δεν άλλαξε κάτι.

@rfc λοιπόν στο δίκτυο που μπαίνω (μάλλον της διπλανής καφετέριας )το λάπτοπ είναι μόνιμα συνδεδεμένο με ταχύτητα 5mbs και σήμα περίπου στη μέση. ότι και να κάνω δεν με πετάει και δεν κολλάει το ιντερνέτ (ακούω σταθμό μέσω laptop όλη μέρα σήμερα).

Στο desktop έχω πολύ χαμηλή ταχύτητα όταν είμαι συνδεδεμένος (στα 5 με 10 λεπτά το πολύ που είμαι συνδεδεμένος). Ξαφνικά χάνει κάποια από τα δίκτυα μαζί και αυτό στο οποίο είμαι συνδεδεμένος. Κολλάει γενικότερα η καρτέλα των δικτύων και περνάνε 2 με 3 λεπτά μέχρι να ανακτήσει τα διαθέσιμα δίκτυα. Εντούτοις δεν μπορώ να συνδεθώ αμέσως στο δίκτυο. Μου βγάζει ότι δεν είναι δυνατή η σύνδεση και περνάνε πάλι μερικά λεπτά μέχρι να συνδεθώ. Ναι έχω αλλάξει drivers αλλά δεν είδα καμία βελτίωση. Ναι το λαμπάκι αναβοσβήνει μόνιμα. Αν χρειάζεστε περισσότερα στοιχεία πείτε μου ή αν όντως είναι μάπα το καρπούζι τι κάνω? σήμερα το αγόρασα....

Δημοσ.

Δεν 'κλέβω' δίκτυο.Το δίκτυο 99% είναι της καφετέριας που είναι δίπλα μου. Το θέμα όμως δεν είναι αυτό. Το θέμα είναι αν όντως δουλεύει η κάρτα δικτύου και αν δεν δουλεύει τι μπορώ να πω στο multirama μπας και το πάρουν πίσω και αγοράσω ένα καλύτερο μέχρι να έρθει η δικιά μου σύνδεση. Τέλος τι μπορώ να αγοράσω για να κάνω την δουλεία μου? Ευχαριστώ.

Δημοσ.

α.δοκιμασε την καρτα για δοκιμη στο Laptop.αν εκει παιξει καλα τοτε ειναι θεμα pc.αν οχι τοτε μαλλον η καρτα δεν πιανει τοσο καλα το σημα οσο το Laptop κτλ.θα επρεπε να ειχες παρει μια καρτα της alfa αλλα τα multirama δεν εχουν οποτε πηγαινε εκει παρε καμια Netgear.Οχι air ties οχι crypto και τετοια.αντε και καμια tp link αμα βρεις.στο pc δεν μπορεις να αλλαξεις κατι ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΗΝ καρτα να παιζει σε b protocol που ειναι πιο σταθερο απο οτι σε g. 802.11 b αντι για 802.11g.καπου θα το ρυθμιζεις στο device manager η στο προγραμμα της καρτας.επισης τι λειτουργικο εχεις?αν εχεις xp δοκιμασε και με το προγραμμα της καρτας να δεις αν θα κανει διαφορα αλλα δοκιμασε και με το προγραμμα των windows απενεργοποιοντας της καρτας να δεις αν θα κανει διαφορα.

Δημοσ.

Αν και οπως τα λες με αυτο το "κολλημα", με κανει και επιμενω οτι ειναι drivers, αν εσυ εισαι σιγουρος απο αυτο το θεμα, δοκιμασε καποιο καλο σκαν με superantispyware free, μηπως και στο κανει καποιο malware.

Δημοσ.

Έχω βάλει windows 7 64bit. Την κάρτα την έδωσα πίσω δυστυχώς χτες και παρήγγειλα άλλη γιατί δεν ήξερα τι άλλο να κάνω.

Η κάρτα που παρήγγειλα είναι αυτή http://www.multirama.gr/products/product?pid=0552858&catid=050500.

Δεν μπορούσα να πάω σε άλλο κατάστημα για να μην χάσω τα 16 ευρώ. Ελπίζω να μην είναι χάλια η κάρτα και αύριο που θα έρθει να δουλεύει και να ησυχάσω. ευχαριστώ για τις απαντήσεις πείτε μου καμία γνώμη για την κάρτα που παρήγγειλα αν θέλετε.

Δημοσ.

Αν και οπως τα λες με αυτο το "κολλημα", με κανει και επιμενω οτι ειναι drivers, αν εσυ εισαι σιγουρος απο αυτο το θεμα, δοκιμασε καποιο καλο σκαν με superantispyware free, μηπως και στο κανει καποιο malware.

για αυτο και εγω του ειπα στο λαπτοπ για να δουμε και εκει συμπεριφορα.βεβαια μπορει να ειναι και θεμα αποστασης να μην πιανει καλα και για αυτο να τον πεταει εξω οποτε εκει μπορουσε να το βαλει σε b mode η αν εχει την δυνατοτητα να μειωσει τα mbps να το βαλει λιγοτερο.λιγες καρτες το εχουν υποτιθεται οτι γινεται αυτοματα αλλα καποιες φορες δουλευει καλυτερα καρφωτα.συνηθως τα λαπτοπ παιζουν καλυτερα με τις Onboard wireless απο οτι οι usb καρτες για αυτο μπορει το λαπτοπ να παιζει μια χαρα.η μπορει πραγματι κατι με το λειτουργικο.αλλα θελει δοκιμες.τωρα ειναι αργα βεβαια που την αλλαξε

Έχω βάλει windows 7 64bit. Την κάρτα την έδωσα πίσω δυστυχώς χτες και παρήγγειλα άλλη γιατί δεν ήξερα τι άλλο να κάνω.

Η κάρτα που παρήγγειλα είναι αυτή http://www.multirama...8&catid=050500.

Δεν μπορούσα να πάω σε άλλο κατάστημα για να μην χάσω τα 16 ευρώ. Ελπίζω να μην είναι χάλια η κάρτα και αύριο που θα έρθει να δουλεύει και να ησυχάσω. ευχαριστώ για τις απαντήσεις πείτε μου καμία γνώμη για την κάρτα που παρήγγειλα αν θέλετε.

δεν προλαβαμε να σου πουμε να κανεις διαφορες δοκιμες αλλα αφου την πηραν πισω τοτε οκ.ελπιζω να μην ειναι χειροτερη.βεβαια μπορουσες να ζητησεις κανα πιστωτικο και να το εχεις για να παρεις τιποτε αλλο στο μελλον αφου ηταν και λιγα λεφτα.

σαν μαρκα ειναι αγνωστη at least for me.το καλο που βλεπω ειναι οτι παιζει 23dmb σε 802.11b(200Mw) .κατα τα αλλα παιζει και σε n που θα σου ειναι αχρηστο βεβαια για την ωρα.σε g ελπιζω να φτανει τα 20 και οχι τα 18 που λεει γιατι τα 18 ειναι 60mw.τα 20 ειναι 100 που ειναι και τα ρουτερ συνηθως.

επισης επειδη ειναι Usb βαλε και μια επεκταση και βαλτην σε καλυτερο σημειο δηλαδη πιο ψηλα μακρια απο γωνιες και εμποδια.

επισης επρεπε στην παλια να δοκιμασεις πιο νεους drivers.ειπες οτι εβαλες αλλους drivers δεν ειπες αν ειναι οι πιο καινουριοι.(περα απο να την βαλεις se b mode)

για την καινουρια αν εχεις θεματα μπες στο site και κατεβασε τους τελευταιους drivers.αν και για μενα θα εμπαινα απευθειας στο site να κατεβασω τους τελευταιους και να την κανω Install με τους τελευταιους και οχι να περιμενω να εχω καποιο θεμα.επισης αφου εχεις λαπτοπ δεν περιμενες δυο βδομαδες να ερθει η δικια σου συνδεση να εισαι comple γιατι πηρες και για το pc?μπορει και η παλια καρτα να επαιζε οκ με το δικο σου ρουτερ λογω οτι θα ηταν πιο κοντα η μπορει να υπαρχει και μια ασυμβατοτητα με το ρουτερ απο την καφετερια.ουτε καναλι μπορεις να αλλαξεις καν εκει για να εκανες δοκιμες.εκτος αν την θες μετα για οταν ερθει το δικο σου για να παιζεις ασυρματα αν και θα μπορουσες να συνδεες το μεγαλο Pc με καλωδιο.

. Το θέμα είναι αν όντως δουλεύει η κάρτα δικτύου και αν δεν δουλεύει τι μπορώ να πω στο multirama μπας και το πάρουν πίσω και αγοράσω ένα καλύτερο μέχρι να έρθει η δικιά μου σύνδεση.

γενικως οταν κατι δεν παιζει σωστα τους λες ποιο ειναι το προβλημα(ειλικρινεια).οποτε ή θα στο αλλαξουν ή θα την κανουν δοκιμες αυτοι.πλεον βεβαια εχεις και το πλεονεκτημα οτι μπορεις να γυρισεις ενα προιον σε 2 βδομαδες αν δεν σου κανει αρκει να ειναι στην κατασταση που το πηρες.τωρα για την καρτα που πηρες το High power δεν ξερω που ειδαν.οτι στο b παιζει 23dmb?να ηταν σε g οκ.

Δημοσ.

Όπως και να έχει ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας :-D Ελπίζω η καινούργια που θα έρθει αύριο να κάνει την δουλεία της και την επόμενη φορά πριν παραγγείλω κάτι θα το ψάχνω καλύτερα:)

Δημοσ.

ε ναι μια φορα αγοραζεις κατι και το κρατας καιρο μια καλη επιλογη αξιζει για να μην τρεχεις μετα.οι διαφορες ειναι λιγο περισσοτερες ακομα και σε παρομοια μοντελα που φαινονται ιδια.συν διαφοροι drivers διαφορα firmware Κτλ.

το καλο ειναι οτι πηρες μια που ειναι φτηνη οποτε ολα οκ.απλα με τα ασυρματα επειδη ακριβως ειναι ασυρματα δεν ειναι καρτα ηχου την βαζεις και παιζεις υπαρχουν πολλα παρατραγουδα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...