Nikos.thd Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Καλημέρα σε όλους. Για όποιον χρησιμοποιεί XP και ξέρει. Θέλω να ενεργοποιήσω την σκιά γυρω-γυρω στα γράμματα των εικονιδίων στην επιφάνεια; εργασίας αλλά δεν ξέρω από που. ΔΕΝ εννοώ το (συνήθως) τετράγωνο με γωνίες μπλε φόντο, αλλά μία ελαφριά μαύρη στρογγυλοποιημένη σκιά γύρω από το κάθε γράμμα. Όποιος φίλος ξέρει θα με βοηθήσει πολύ.
JohnXarxas Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 επιφάνεια εργασίας δεξί κλικ ιδιότητες εμφάνιση για προχωρημένους και το ψάχνεις κάπου εκεί δεν θυμάμαι ακριβώς...
micos000 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Δεξί κλικ στο εικονίδιο Ο Υπολογιστής μου->Ιδιότητες->Για προχωρημένους->Επιδόσεις->καρτέλα Εφέ προβολής και κατέβα τέρμα κάτω που λέει Χρήση σκιών για ετικέτες εικονιδίων και τσεκάρισε το. Μια άλλη περίπτωση είναι να έχεις ενεργοποιήσει την προβολή web στην επιφάνεια εργασίας. Αν δεν διορθωθεί με το προηγούμενο πήγαινε στην αλλαγή φόντου της επιφάνειας εργασίας, πάτα Για προχωρημένους και στην καρτέλα web απενεργοποίησε την.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.