Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα...Τελικα χθες μου τηλεφωνησαν και μου ειπαν οτι αλλαξαν καλωδιοταινια και με χρεωσαν 20e διοτι εχει περασει ο πρωτος χρονος εγγυησης(εργασια+ανταλλακτικα)..Το θεμα ειναι οτι το πηγα Πλαισιο παρασκευη πρωι και το απογευμα τους πηρα και τους ενημερωσα οτι πριν κανουν οτιδηποτε να με ενημερωσουν γιατι δεν παιζει να παρουν φραγκο/και τους το επισημανα οτι αν θελει αλλαγη η οθονη να μου την δωσουν να τη βαλω μονος μου/το σημαντικοτερο που τους ειπα να μην το φτιαξουν χωρις ειδοποιηση και με παρουν Δευτερα-Τριτη και μου πουν οτι ειναι ετοιμο να το παραλαβω και με φεσωσουν κιολας γιατι δεν προκειται να τους δωσω τιποτα(και μου ελεγαν οτι σαφως και θα σας ενημερωσουμε)..Φταιω εγω τωρα να τους ξεχεσω που με φεσωσαν(εστω και 20e) χωρις να με ειδοποιησουν;

Δημοσ.

Εσυ το πηγες πριν ληξει η εγγυηση οποτε δεν πρεπει να πληρωσεις τιποτα. Σε πιο υποκαταστημα τα κανουν αυτα? Να ξερουμε να φυλλαγομαστε.

Δημοσ.

Υπαρχει περιπτωση εξ' αρχης να ηξεραν για το προβλημα της καλωδιοταινιας και να σου ζητηγαν €50 αεριτζιδικα και καλα για την τοποθετηση της νεας οθονης.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μονοι τους το ανακαλυψαν και μας κοροιδευουνε...Θα γελασουμε πολυ παντως αυριο που θα παω κατω...Και μετα σου λεει προνομια laptop Turbo-X...Δεν ειναι για το 20αρικο αλλα για το δουλεμα

Επεξ/σία από Inler
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πηγα σημερα και δεν βγαλαμε ακρη...

Επεξ/σία από Inler
Δημοσ.

Παρε την αποδειξη οτι το παρεδωσες πριν ληξη η εγγυηση. Μετα ενα αλλο εγγραφο που να αποδεικνυει οτι σου ζηταν λεφτα για την επισκευη. Μετα πες τη μαγικη λεξη Γενικα Γραμματεια Καταναλωτη και θα στο δωσουν πισω αμεσως χωρις χρεωση.

Δημοσ.

Για να λεμε τα κακα να λεμε και τα καλα μου τηλεφωνησε πριν λιγο(υπευθυνος) και μου ειπε οτι το θεμα λυθηκε...Μια αν μη τι αλλο θετικοτατη παρεμβαση..

Δημοσ.

Απλα ο ανθρωπος μου ειπε οτι οποιοδηποτε προβλημα εχω μπορω να απευθυνθω και σε καποιον υπευθυνο και θα βρεθει αν γινεται καποια λυση...Ειχα αρχισει να απογοητευομαι αλλα τελικα με παρεμβαση βρηκαμε λυση..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...