Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα ειχα ενα προβλημα με την οθονη στο συγκεκριμενο laptop...Τελικα το πηγα σημερα στο Πλαισιο και μου ειπαν οτι πιθανοτατα φταιει η οθονη και θα μου την αντικαταστησουν καθως ειναι εντος εγγυησης...Απλα θα με φεσοσουν με 50e για την εργασια...Και ρωτω το εξης: Μπορω να την παρω στο χερι και να την τοποθετησω μονος μου ή ειναι δυσκολο;

Επεξ/σία από Inler
Δημοσ.

τι πρόβλημα είχες?

αφού είσαι εντός εγγύησης δεν δίνεις δεκάρα τσακιστή για κανεναν απολύτως λόγο!

για τις μνήμες ΟΚ να χρεώνουν αφού είναι αναβάθμιση...όχι και 30 ευρώ όμως!!όποιος γνωρίζει βέβαια τα γλυτώνει κ την κάνει μόνος του όντως σε λίγα λεπτά!

Δημοσ.

Τρεμοπαιζει η οθονη με ασπρες γραμμες..Αλλα το συστημα δουλευει κανονικα...Τους ειπα οτι ειναι στην εγγυηση και μου ειπαν ναι αλλα μονο τα ανταλλακτικα και οχι η εργασια(και δεν εχουν αδικο σε αυτο)..Απλα ρωταω αν μπορω να την βαλω μονος και να μην δινω τσαμπα 50e...

Δημοσ.

Τους ειπα οτι ειναι στην εγγυηση και μου ειπαν ναι αλλα μονο τα ανταλλακτικα και οχι η εργασια(και δεν εχουν αδικο σε αυτο)

πρωτάκουστο και απαράδεκτο κατ'εμέ...έως κ παράνομο νομίζω!!

..Απλα ρωταω αν μπορω να την βαλω μονος και να μην δινω τσαμπα 50e...

αν βάλεις εσύ χέρι όμως χάνεις οποιαδήποτε εγγύηση μετά!!

Από το site τους

Πώς συναρμολογείται ένα Turbo-X laptop;

Ξέρετε τι χρειάζεται για να συναρμολογηθεί ένα Turbo-X laptop; Σκεφτείτε μια αλυσίδα, που στην αρχή της υπάρχουν τα υλικά από κορυφαίους κατασκευαστές, τα οποία έρχονται ένα-ένα ξεχωριστά. Μετά αυτά μπαίνουν στη γραμμή παραγωγής, περιμένοντας υπομονετικά μέχρι να πραγματοποιηθεί η παραγγελία σας.

Μόλις αυτή γίνει, τα υλικά συλλέγονται αυτόματα και ανεβαίνουν στο υπερσύγχρονο Κέντρο Συναρμολόγησης, όπου μέσα σε 15 λεπτά το Turbo-X laptop σας έχει συναρμολογηθεί από εξειδικευμένους τεχνικούς. Κατόπιν, πάει στο Κέντρο Ελέγχου όπου δοκιμάζεται επί 1 ώρα σε απαιτητικά 3D Tests.

Σχεδόν φτάσαμε στο τέλος: το επόμενο βήμα είναι η συσκευασία και εν τέλει η αποστολή του laptop σε εσάς. Έτσι, καθημερινά φεύγουν περισσότερα από 150 Turbo-X laptop από το Πλαίσιο, φτιαγμένα από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο, σαν να τα κατασκευάζαμε για εμάς τους ίδιους.

Λύσε δέσε δηλαδή μισή ώρα όπως δηλώνουν...άντε κ μία βάζω εγώ...και ζητάνε ένα ολόκληρο καλό μεροκάματο για εργασία εντός εγγύησης μάλιστα?????

για να σοβαρευτούμε λίγο λέω εγώ!!!!

φίλε μου πρώτη φορά ακούω για πληρωμή εντός εγγύησης και δεν το βρίσκω καθόλου λογικό...κ να μου περίσευαν δεν θα τους τα έδινα ποτέ!!!!!!!!!

Δημοσ.

Πληρωμη εργασιας ενω εισαι στην εγγυηση; Wtf;

Μωρε κανε τους φασαρια εκει μεσα.

Και αν σου περισσευουν τα χρηματα, δωσε τα 50ευρω σε κανενα ορφανοτροφειο.

Εκει θα πιασουν τοπο τουλαχιστον.

Δημοσ.

Τους ειπα οτι ειναι στην εγγυηση και μου ειπαν ναι αλλα μονο τα ανταλλακτικα και οχι η εργασια(και δεν εχουν αδικο σε αυτο)..

Έχει ξεπεράσει και τα επίπεδα της γελοιότητας το ΠΛΑΙΣΙΟ! Αντί να το φτιάξουν χωρίς κόστος μιας και είναι στην εγγύηση... Και μετά διαμαρτύρονται που μειώνεται ο τζίρος τους...

Δημοσ.

Εσυ δεν πηρες υλικα και εφτιαξες λαπτοπ. Πηρες λαπτοπ το οποιο χαλασε και οφειλουν να στο φτιαξουν και να στο αλλαξουν αν δεν φτιαχνει.

Δημοσ.

Εσυ δεν πηρες υλικα και εφτιαξες λαπτοπ. Πηρες λαπτοπ το οποιο χαλασε και οφειλουν να στο φτιαξουν και να στο αλλαξουν αν δεν φτιαχνει.

Πως το ξερεις?

Δημοσ.

Εσυ φιλε μου ξερεις κατι διαφορετικο? Περνεις ενα laptop (που ειναι "χειροποιητο" οπως λενε αν και αυτο δε κανει τη διαφορα σε κατι), χαλαει και ειναι εντος εγγυησης και το πας πισω επιδη σου χαλασε και αυτοι πρεπει να στο φτιαξουν... δεν εχει μα μου σου ξου... τα 50 ευρω ειναι καθαρο κλεψιμο...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια η εγγυηση του laptop ληγει στις 17/10/11 (το ειχα αγορασει 17/10/09) οποτε στα παπακια μου μετα τι θα γινει...Το θεμα ειναι οτι με ειχα πρηξει 1 μηνα γα αντικατασταση μνημων και τους τα εχω μαζεμενα..Δηλαδη ελεος 50e για 10 λεπτα δουλεια...Θα παω θα μου δωσουν την οθονη και θα την βαλω την οθονη μονος μου και θα τους τα ψαλω κιολας γιατι το laptop ειναι και δικο τους...Μας εχουν τρελανει πια ελεος...Ψωνιζω 10 χρονια και εχουν καταντησει να μπαινεις μεσα και να σε πιανουν τα ψυχολογικα σου...

Επεξ/σία από Inler
Δημοσ.

κ αν δεν είναι η οθόνη κ είναι το Inverter?τους εμπιστεύεσαι οτι έκαναν σωστή διάγνωση? ΕΓΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ κ έχω ανοίξει πολλάααα lap top για διάφορους λόγους!!

επίσης αν σπάσεις την νέα οθόνη από απροσεξία σου? είναι ελαστική δεν έιναι solid κ ανθεκτική σε πολλά πολλά!!

τα λόγια είναι περιττά ... το πας εκεί κ στο φτιάχνουν ΔΩΡΕΑΝ όπως οφείλουν!!! ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ

Δημοσ.

Άκου γελειότητες...

Τόσα χρόνια στο χώρο πρώτη φορά το ακούω αυτό για προιόν εντός εγγύησης να χρεώνουν εργασία. wtf??

Όπως έγραψαν και τα παιδιά πιο πρίν, όχι μόνο στο φτιάχνουν δωρεάν αλλά αν δεν επισκευάζεται είναι υποχρεωμένοι να στο αντικαταστήσουν με ανάλογης αξίας.

Τα πράγματα είναι απλά, πάς εκεί και αρχίζεις να ανεβάζεις τον τόνο της φωνής σου.

Μην μασήσεις και κάντο σε ώρα αιχμής που έχει κόσμο.

Το ξέρω ότι είναι κάπως όλο αυτό αλλά δυστυχώς δεν χαμπαριάζουν αλλιώς.

Δημοσ.

Και το multidrama το ίδιο κάνει, μάλιστα υπογράφεις και χαρτί ότι αποδέχεσαι τους όρους της εγγύησης. Το έκανε όσο είχε φορητά, το κάνει και στα σταθερά.

Dell, Toshiba και άστους να κάνουν περμανάντ, έλεος πια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...