Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ολοκληρώθηκε η εξαγορά του Skype από τη Microsoft

Εδώ και λίγες ώρες, το Skype είναι και επίσημα μέλος του ομίλου της Microsoft. Ο κολοσσός του software εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία αναγγέλλει την ολοκλήρωση της διαδικασίας εξαγοράς, έξι περίπου μήνες μετά την πρώτη συμφωνία ανάμεσα στις δύο εταιρείες.

Μέσα σε αυτό το διάστημα, η συμφωνία εγκρίθηκε από τα διοικητικά συμβούλια των δύο εταιρειών, καθώς και από τις ελεγκτικές αρχές που ελέγχουν για τυχόν φαινόμενα νόθευσης του ανταγωνισμού. Η Skype, Microsoft, εξαγορά έδωσε το πράσινο φως πριν από έξι ημέρες, προανναγέλλοντας ουσιαστικά την ολοκλήρωση του deal. Το ποσό που κατέβαλε η Microsoft είναι 8,5 δισ. δολάρια, αρκετά πάνω από την εμπορική αξία του Skype.

Το Skype θα λειτουργεί ως πλήρως ανεξάρτητο κομμάτι στο εσωτερικό της Microsoft και ο μέχρι χθες CEO Tony Bates θα είναι ο πρόεδρος του τμήματος και θα δίνει λόγο απευθείας στον Steve Ballmer. Ο Bates δήλωσε ότι στόχος του Skype είναι να έχει καθημερινά ένα δισεκατομμύριο χρήστες. Το νούμερο, βέβαια, είναι αστρονομικό, αλλά με τη Microsoft να "βάζει πλάτη" μπορεί και να είναι εφικτός αυτός ο στόχος.

Source.png Πηγή: e-pcmag.gr

Δημοσ.

μέχρι τώρα όταν χάλαγε το skype πηγαίναμε σε msn και το αντίθετο...τώρα; θα χαλάνε και τα δυο μαζί.

βασικά δε νομίζω να τα ενοποιήσει...μάλλον θα το έχει ανεξάρτητο...

το oovoo που το χω δοκιμάσει δυστυχώς η ποιότητα video και ήχου ήταν επιεικώς κακή. Βέβαια είχε πολλαπλή βιντεοκλήση δωρεάν.

Δημοσ.

εγώ πάντως που το χρησιμοποιώ το skype πλέον γράφω και στο chat του facebook απο εκει μέσα, και αν μπεί και το msn, δεν θα χρειάζεται τίποτα επιπλέον... όλες οι επαφές σε ένα πρόγραμμα (skype).

το θέμα είναι πώς θα γίνει όλο αυτό. αν το αναλάβουν οι προγραματιστές του msn, άστα να πάνε. αν το αναλάβουν οι προγραματιστές του skype αλλα με τις οδηγείες της microsoft τότε ίσως να παλεύεται το interface....

επίσης δεν χρειάζεται να είμαστε καχύποπτοι τελείως. υπάρχουν ήδη κουμπάκια SMS, CALL, κτλπ (για να μας φάνε τα λεφτά)

επίσης έχουν ρίξει και πολύ τις τιμές για premium. πάνε δυνατά για να βγάλουν χρήμα απο το premium, και ίσως το πετύχουν...

Δημοσ.

μέχρι τώρα όταν χάλαγε το skype πηγαίναμε σε msn και το αντίθετο...τώρα; θα χαλάνε και τα δυο μαζί.βασικά δε νομίζω να τα ενοποιήσει...μάλλον θα το έχει ανεξάρτητο...

Το Skype θα λειτουργεί ως πλήρως ανεξάρτητο κομμάτι στο εσωτερικό της Microsoft

αν και οι microsoft πιστεύω οτι παλιά έβγαζε ήταν απλά μούφα (windows 2000, vista)!

αλλα τωρα πλέον με τόσα λεφτά και τοσο μεγάλο κεφάλαιο μπορει να μπει όπου θέλει πολύ δυναμικά παρε παράδειγμα απο την μηχανή αναζήτησις της το bing που κατέχει το 28% της αγοράς. Τα windows 8 που θα ειναι πολύ δυνατό λειτουργικό για ταμπλέτες και βέβαια τα windows 7 mango(patato) που αν και δεν μου αρέσουν σαν περιβάλουν ειναι αρκετά δυνατά! Αν και αυτα που ανέφερα τα έφερε καθυστερημένα η windows στην αγορά μπόρεσαν να μπούν πολύ δυναμικά! τυχαίο?

Δημοσ.

μου φαίνεται θα πάω σε oovoo!

Κρίμα που το ooVoo είναι σκατά dry.gif

Επίσης, αντίθετα με το Skype, δεν υπάρχει client για Linux.

Δημοσ.

Επίσης, αντίθετα με το Skype, δεν υπάρχει client για Linux.

υπάρχει το wine!

τωρα για της κλήσεις στο oovoo οντος δεν ειναι και τόσο καλές!

αλλα αμα ειναι να κανει το skype σαν το msn! τοτε 10000000000 καλύτερα oovoo!

Δημοσ.

Το καλό με το skype είναι ότι όλοι έχουν ένα λογαριασμό

Θα ενσωματωθεί στα windows αντί για το msn που είναι βλακεία..

Θεωρώ καλή εξέλιξη ...

Αρκεί να μην το αγορασν για να το πνίξουν...

Δημοσ.

Ναι θα σταματήσει να είναι τοσο βαρύ το skype?όπως και το live messenger τρώνε πολύ μνήμη,που στα παλια δεν γινόταν.. Πλέον έχω γυρίσει στην 4.2 του skype κ στο msn messenger 2009.. Τα προτιμώ και σαν interface και δεν βρίσκω νόημα να συνδέσω πάνω τους το fb..

Αντε μακάρι να βγει σε καλο το microsoft&skype!

android.png

Δημοσ.

Και τώρα όσοι έχουν linux να ξεχάσουν τις βιντεοκλίσεις απο skype γιατι θα τις κλειδώσει η microsoft όπως έκανε και με το Msn. Τι ωραία :/

Δημοσ.

Το καλό με το skype είναι ότι όλοι έχουν ένα λογαριασμό

Θα ενσωματωθεί στα windows αντί για το msn που είναι βλακεία..

Θεωρώ καλή εξέλιξη ...

Αρκεί να μην το αγορασν για να το πνίξουν...

To θέμα είναι πως από τότε που έχει μπεί η ms γίνεται και το skype βλακεία σιγά σιγά.Θα το κάνουν απλά μια εφαρμογή για κινητά για βιντεοκλήσεις μόνο όπως το κόβω και για απλό chat θα υπάρχει το msn.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...