ipal Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Τελος η προσφορα????!!!!!! εγω 11παρα πηγα να τον παρω κ μεχρι να βρω το pass, over αυτος απο ebay ειναι ο ιδιος controller?
nek4d Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 εγω 11παρα πηγα να τον παρω κ μεχρι να βρω το pass, over αυτος απο ebay ειναι ο ιδιος controller? Ο controller που αναφερθηκε πιο πανω αφορα την καρτα pci express και οχι το docking station. Tou ebay ειναι διαφορετικο προιον με πιο πολλες δυνατοτητες. Ακριβως το ιδιο θα το βρειτε κ στο αμερικανικο κ αγγλικο ebay (για οσους δεν ξερουν γερμανικα) αλλα ο αρχηγος πιο πανω έβαλε το γερμανικο για να εχει την ιδια πριζα με μας. Λεω αρχηγος γιατι ειναι το καλυτερο σε αυτα τα λεφτα. Επισης στο ebay θα βρειτε και αλλα συναφη docking stations, κυριως για εναν δισκο κ με πολλαπλα interfaces.
nek4d Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 τελικα παρήγγειλα το αντιστοιχο με το παραπανω dual dock του ebay, που επισης κανει clone δισκους: Link διαβασα οτι αντιγραφει κ σε διαφορετικου μεγεθους δισκους (αρκει ο target να ειναι ισος/μεγαλυτερος) είναι 5$ ακριβοτερο (σε ευρω 29,4) αλλα εχει τροφοδοτικο απ'έξω, οπότε δεν θα ζεσταίνει επιπλέον τους δίσκους!
papars Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Το εξωτερικό τροφοδοτικό δεν παίζει ρόλο στην ζέστη των δίσκων. Τουλάχιστον όχι σε αυτό που αγόρασα εγώ. Το κουτί μένει παγωμένο και οι δίσκοι καίνε. Απλά έτσι όρθιοι που κάθονται δεν κινείται αέρας όπως σε ένα κουτί PC. @nek4d ρώτησες αν κάνει clone χωρίς PC; Πολλά από αυτά στο ebay θέλουν PC για να κάνουν copy/backup. Βέβαια στη φωτό γράφει hardware cloning αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Και το δικό μου κάνει copy σε μεγαλύτερο δίσκο. Απλά δεν το έχω δοκιμάσει.
nek4d Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Το εξωτερικό τροφοδοτικό δεν παίζει ρόλο στην ζέστη των δίσκων. Τουλάχιστον όχι σε αυτό που αγόρασα εγώ. Το κουτί μένει παγωμένο και οι δίσκοι καίνε. Απλά έτσι όρθιοι που κάθονται δεν κινείται αέρας όπως σε ένα κουτί PC. @nek4d ρώτησες αν κάνει clone χωρίς PC; Πολλά από αυτά στο ebay θέλουν PC για να κάνουν copy/backup. Βέβαια στη φωτό γράφει hardware cloning αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Και το δικό μου κάνει copy σε μεγαλύτερο δίσκο. Απλά δεν το έχω δοκιμάσει. γεια σου papars! το ξερω οτι ζεσταινονται οι δισκοι, αλλωστε γι'αυτο υπαρχουν docking station όπως και κουτια με εξτρα ανεμιστηρα. Εχω ενα γαματο τετοιο κουτι με esata/usb2 και πραγματικα για συχνη κ πολυωρη χρηση ειναι απαραιτητα για την "υγεια" του δισκου. Το docking station xωρις ανεμιστηρα ειναι για χρηση ποτε-ποτε ή μικρης διαρκειας anyway. Στο προκείμενο, τσιμπησα με το clone feature και δεν μπορω να αντισταθω (κ παλι σ'ευχαριστώ που το βρηκες). Τα ενσωματωμενα τροφοδοτικά ζεσταίνονται, να σαι σιγουρος, οχι πως γι'αυτο καινε οι δισκοι, αλλα συμβάλλουν σίγουρα. Φαντάζεσαι στα notebook να ειχαν ενσωματωμενα τροφοδοτικά?! Και στα κουτια δισκων, τα περισσοτερα κουτια ειναι με εξωτερικό τροφοδοτικό για "σιγουριά". Το ίδιο και στους ετοιμους εξωτερικούς 3,5" δίσκους όλων των επωνυμων κατασκευαστων. Παμε στο "ζουμί" τώρα: clone disk: το ήξερα οτι το δικό σου ειναι "δοκιμασμένο". Παρατήρησα δε ότι σε αυτό που διάλεξα, οι 9 στους 10 πωλητές δεν αναφέρουν ξεκαθαρα ότι κανει clone χωρίς PC. Ο ένας που βρηκα κ το παρηγγειλα εχει αυτην την μικρη φωτο που λεει όντως hardward clone, αλλά μόνο η φωτό κ όχι στο κείμενο. Μου αρεσει καπως κ το design του. Ετσι ειπα να το ρισκάρω (κ θα ενημερωσω κ την κοινότητα). Λογικά θα λειτουργεί το ίδιο όπως το δικό σου. Ισως και να χει "καλύτερο" manual! (αν κ όλα τα κινεζικα εχουν μια απ οτα ιδια συνηθως). Αν δεν κανει clone, το χαρίζω σε ένα φιλαράκι κ παραγγέλνω το δικό σου εκ νέου! Δεν ειναι δα τραγικό ποσό. Αυτο που καιγομαι να δοκιμασω κ αναφερθηκε πιο πανω: το χεις δοκιμασει με δίσκους με λειτουργικό? Παιζει ο κλώνος?! Αντε πες, μην το κρατάς μυστικό
papars Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δεν θέλω με κανένα τρόπο να πω ότι το δικό μου είναι καλύτερο. Η αλήθεια είναι ότι το πήρα κορόνα γράμματα (ή α-μπε-μπα-μλομ) με τα διάφορα που κυκλοφορούν. Τους ρώτησα σχεδόν όλους για το hardware clone και μάλλον με κέρδισε η απάντηση του συγκεκριμένου κινέζου και το γεγονός ότι είχε ενσωματωμένο τροφοδοτικό. Οδηγίες δεν είχε μέσα - τίποτα. Όλα ήταν γραμμένα κινεζοαγγλικά στο κουτί. Καμία αναφορά για το LED που αναβοσβήνει όλο και πιο γρήγορα όσο πλησιάζει το τέλος του copy, ούτε καν καλά καλά πως κάνεις copy. Λόγω δουλειάς είχα βάλει στο μάτι ένα με 2xSATA και 1xIDE (δηλαδή 3 δίσκους) και hardware copy, αλλά δεν βρήκα κάτι με usb 3.0 Νομίζω γράφω παραπάνω ότι έχω δοκιμάσει να κάνω copy ότι περνάει από ένα τυπικό γραφείο υπολογιστών. FAT, FAT32, NTFS, ext και διάφορους συνδυασμούς partitions με όλα τα παραπάνω. Μάλιστα έκανε copy και έναν δίσκο με παράξενο φορμάτ από marine gps που δεν διαβάζει PC (ή mac). Όλα άψογα.
nek4d Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 ΟΚ, πολύ ωραία!! δεν μενει παρα να περιμενουμε να ερθει κ το αλλο, μακαρι να κανει αντιστοιχο copy.
katsou Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Παιδιά θα ήθελα λίγη βοήθεια για το NOD HDS-002 που αναφέρατε παραπάνω.Ενώ στο site του getitnow έλεγε οτι είναι συμβατό και με USB 2.0 στην πραγματικότητα αυτό δεν ισχύει ή τουλάχιστον όχι στην δική μου περίπτωση .Συνδέω τα πάντα κανονικά και απλά δέν γίνεται τίποτα,δέν μου μένει άλλη λύση απο το να τους πάρω τηλέφωνο και να το γυρίσω πίσω.
sattack Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 με usb3 δουλευει? μηπως δεν δουλευει καθολου και απλα σου εκατσε DOA? ειναι περιεργο να δουλευει με usb3 και οχι με 2 (βασικα ειναι εναντια στο προτυπο να ισχυει κατι τετοιο με οποιαδηποτε συσκευη) εγω εχω ενα παρομοιο απο αλλη προσφορα, και οχι μονο δουλευει usb2, αλλα μαλιστα και με TV και με Wii
katsou Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δεν δοκιμασα σε USB 3.0 γιατι δεν εχει η mobo μου αλλα αν μου πουν οτι ειναι οκ τοτε θα αναγκαστω να αγορασω controller για USB 3.0(Pci-e).Το εχει δοκιμασει καποιος σε USB 2.0 να μου πει αν δουλευει;Ισως τελικα εγω εχω το προβλημα και οχι το docking station.
Genatos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Παιδιά θα ήθελα λίγη βοήθεια για το NOD HDS-002 που αναφέρατε παραπάνω.Ενώ στο site του getitnow έλεγε οτι είναι συμβατό και με USB 2.0 στην πραγματικότητα αυτό δεν ισχύει ή τουλάχιστον όχι στην δική μου περίπτωση .Συνδέω τα πάντα κανονικά και απλά δέν γίνεται τίποτα,δέν μου μένει άλλη λύση απο το να τους πάρω τηλέφωνο και να το γυρίσω πίσω. Δοκιμασες σε μπροστα θυρα usb ή πισω? Γιατι οι μπροστα δεν παιρνουν αρκετο ρευμα και μερικες φορες δεν αναγνωριζει τιποτα...
katsou Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δοκιμασες σε μπροστα θυρα usb ή πισω? Γιατι οι μπροστα δεν παιρνουν αρκετο ρευμα και μερικες φορες δεν αναγνωριζει τιποτα... Ναι το γνωριζω.Το δοκιμασα και αυτο.Το ανησυχητικο ειναι οτι ενω οταν βαζω μεσα στο docking station τον σκληρο,ο σκληρος δουλευει κανονικα.Μάλλον ειμαι ατυχος...Dead on arival.
Jimnie Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Το δικό μου δουλεύει κανονικά με θύρα USB 2 με ένα δίσκο 2.5" αλλά και με το τροφοδοτικό του συνδεδεμένο.
katsou Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Το δικό μου δουλεύει κανονικά με θύρα USB 2 με ένα δίσκο 2.5" αλλά και με το τροφοδοτικό του συνδεδεμένο. Φυσικα και ειναι συνδεμενο το τροφοδοτικο του οταν το συνδεω με το PC,ο σκληρος δισκος κανει κανονικα spin up(εκκινηση λειτουργιας) αλλα σε οποια θυρα USB μπροστα η πισω και να το συνδεσω δεν γινεται τιποτα!DOA.... Σας ευχαριστω πολυ ολους για την βοηθεια.
ipal Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 τελικα πηρε κανεις αλλο απο eBay πρόσφατα? επισης οταν ρώταγα για controller πιο πανω εννοουσα το chipset που εχουν μεσα τα dock, αλλα μαλλον generic ειναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα