orestaras Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Καλημέρα σας!Θα ήθελα αν μπορούσε κανεις να με βοηθήσει στην επιλογή που σκεφτομαι να κανω.Ένας φίλος μου μου δίνει το laptop(http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.905234) στην τιμή 200 ευρώ.Μήπως μπορεί να μου πει κανεις πόσο κοστιζε αυτο το laptop οταν ειχε πρωτοβγεί και τι μοντέλο είναι?Παρεπιπτωντος το εχω χρησιμοποιήσει και δεν εχω βρει κανενα πρόβλημα!Ευχαριστω!!
xristoforos89 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Για 200ευρω το παιρνω και εγω. Μια χαρα ειναι το συγκεκριμενο λαπτοπ και ο επεξεργαστης του ακομα και σημερα αντεχει ανετα. Εχει και πολυ καλα ηχεια. Λογικα κανενα 800αρι + θα το πηρε. Τα toshiba ανεκαθεν ηταν ακριβα λαπτοπ.
orestaras Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Και εγώ το σκέφτομαι πολύ γιατι είναι καλή ευκαιρια!!Το μοντέλο μπορούμε να το μαθουμε?
pc_expert Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Εάν δεν έχει πρόβλημα σε μητρική , σκληρό , μνήμες , είναι εξαιρετική επιλογή σε άριστη τιμή! Η αξία του λάπτοπ σήμερα είναι τουλάχιστον 350 €!
orestaras Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Αν είχε πρόβλημα δεν θα μπορούσα να το διαπιστώσω μονο και μονο απο την χρηση που εκανα στο pc?
xristoforos89 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Για αρχη κατεβασε αυτο και βαλε το στο λαπτοπ: Link Θα σου δειξει σε τι κατασταση βρισκεται ο σκληρος δισκος. Επισης κατεβασε αυτο:Link Και πηγαινε Tools (πανω πανω) και μετα system stability test. Τσεκαρε ολες τις επιλογες και ασε το να τρεξει κανενα 20 λεπτο. Αν δεν κλεισει το λαπτοπ και γενικοτερα δεις οτι δουλευει απροβληματιστα, τοτε ειναι μια χαρα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.