Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αρχικά θα ήθελα να ξέρω αν η μητρική μου δέχετε έναν ssd http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5QC/#specifications

έπειτα για τα παιχνίδια θα πρέπει να γίνουν εγκατάσταση πάνω στον ssd για να φανεί κάποια απόδοση η απλά έχοντας το σύστημα εγκατεστημένο πάνω στον ssd θα ανεβεί η γενική απόδοση του υπολογιστή μου ?

Δημοσ.

Έχεις SATA ΙΙ στην μητρική σου οπότε μπορείς να βάλεις όποιον ssd θέλεις,αν κάνεις το συνιστώμενο και βάλεις το λειτουργικό στων SSD τότε βελτιώνεται η γενική επίδοση.

Για να δεις βελτίωση σε παιχνίδι πρέπει να το βάλεις στο SSD αλλά ποιο σημαντικά πρέπει να το έχει και ανάγκη,αν είναι κάποιο που δεν φορτώνει πολύ από των δίσκο δεν θα καταλάβεις και διαφορά.

Δημοσ.

Να συμπληρώσω ότι διαφορές στην απόδοση(δηλαδή σε fps) είναι πολύ δύσκολο να δεις με ssd και μάλλον απίθανο.Τα μόνα games όπου ο ssd κάνει τη διαφορά είναι αυτά που έχουν πολλά textures υψηλής ανάλυσης(σε περίπτωση που δεν ξέρεις,τα textures είναι αυτά που δίνουν το χρώμα και την 'υφή στις επιφάνειες του παιχνιδιού) και τα φορτώνουν συνεχώς όπως το ARMA 2.Σε τέτοια παιχνίδια αν τα έχεις εγκατεστημένα σε ένα δίσκο 7200rpm(τους κλασσικούς μηχανικούς) σε κάποιες στιγμές φαίνονται τα πάντα γκρίζα και χωρίς λεπτομέρειες μέχρι να φορτωθούν και ο ssd εξαφανίζει αυτό το φαινόμενο.Επίσης βοηθάει και στον χρόνο φόρτωσης αφού τα loading screens συνληθως παίρνουν το μισό χρόνο.

Ωστόσο, ακόμη και αν αυτά δεν αξίζουν την αγορά ενός ssd,, η διαφορά στο πόσο γρήγορο φαίνεται το σύστημα είναι όλα τα λεφτά.

Δημοσ.

ναι είναι αρκετά καλό το αποτέλεσμα που θα πάρω από ότι φαίνεται από έναν ssd οπότε μπορείτε τώρα να προτείνετε και έναν καλό μέχρι 150 ευρώ

Δημοσ.

ναι είναι αρκετά καλό το αποτέλεσμα που θα πάρω από ότι φαίνεται από έναν ssd οπότε μπορείτε τώρα να προτείνετε και έναν καλό μέχρι 150 ευρώ

Αν δεν τον θες μόνο για boot drive αλλά και για games,εγώ θα ανέβαινα 30 ευρώ και θα σου πρότεινα αυτόν,αβ=ν και δεν έχεις sata 3,ο συγεκκριμένος θα δουλεύει όσο του επιτρέπει το sata 2 και αν στο μέλλον κάνεις αναβάθμιση και σε sata 3,θα τον εκμεταλλευτεί και περισσότερο το σύστημα σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...